Billeje i Pisa Lufthavn

Pisa Lufthavn (PSA), også kendt som Pisa Galileo Galilei International Airport eller Pisa-San Giusto Airport, ligger et lille stykke fra byen Pisas centrum og er en af hovedlufthavnene i Toscana.
Lufthavnen i Pisa var oprindeligt ikke bygget til at betjene civile passagerer og blev de første mange år kun brugt som militær-service. Dette var dog helt tilbage i 30‘erne og 40‘erne, og siden da har der været et stigende antal turister til byen, hvorfor man måtte tage den i brug som kommerciel lufthavn i 60‘erne. I dag er lufthavnen både moderne og veludviklet, og derfor er det nu også muligt med billig billeje i Pisa Lufthavn, hvilket flere og flere mennesker udnytter. Da antallet af turister i Pisa altid er stigende, så vil det være en god idé at tage dette op til overvejelse, da det kan være med til at gøre din ferie nemmere.

På grund af Pisa Lufthavns historie, som tidligere militærlufthavn, har der i mange år ikke været mange turister, der kom direkte dertil. Dog er den i dag så veletableret, at den med sine 4 mio. passagerer om året er blandt de hurtigst voksende i Italien. Faktisk var den tilbage i 2007 nummer et på listen over de hurtigst voksende. Det betyder også, at der er mange mennesker både dag og nat, og derfor vælger flere mennesker at bestille billeje i Pisa Lufthavn, inden de lander. Dette sparer dem for meget besvær, og de kan på den måde være sikre på at få det maksimale ud af deres ferie.

Pisa Lufthavn symboliserer den hurtige udvikling Italien har gennemgået siden 40‘erne, og den vil stå mange år frem i tiden som en af de vigtigste lufthavne i Italien.

Seværdigheder og attraktioner i Pisa

Placeret ved siden af floden Arno er Pisa et af de smukkeste steder i regionen Toscana. Der er ingen tvivl om, hvad byen er mest kendt for – nemlig
Det Skæve Tårn
. Dog er der meget mere at hente som turist i byen. Pisa er på mange måder et af de mest autentiske steder, som du kan finde i Toscana. På trods af den stigende turisme, har folk formået at bevare det lokale præg, der for mange er det mest charmerende ved at besøge stedet.

Alt sammen kan opleves med billeje i Pisa Lufthavn. Det er tydeligt at se, hvordan Pisa var et af de vigtigste steder i middelalderens Italien, og hvordan det kan have været Italiens vigtigste havneby sammen med Venedig.

Med kort tid til at nå alle de ting du bør, og et planlægningsmæssigt aspekt, der kan være svært at få til at hænge sammen, bør du overveje, hvordan du bruger din tid optimalt i Pisa. Bestil billeje i Pisa Lufthavn, hvis du vil være sikker på at få det maksimale ud af din tid i Italien. Pisa er meget mere end domkirken og det tilhørende tårn, og derfor bør man også bevæge sig andre steder hen. Selvom Det Skæve Tårn i Pisa er på UNESCO’s verdensarv liste, så er der også mange andre ting at opleve. Byens 88.000 indbyggere er med til at skabe en fantastisk stemning, hvilket man bør bemærke, mens man er der.

Pisa er lig med Toscana, og der er bare meget at se i regionen, hvor sommeren kan skabe rammerne for de mere romantiske ferier. Man bør ikke tage fejl af byens kulturelle side, hvor der både er en masse historiske monumenter at opleve, samt museer og teatre.

Helhedsoplevelsen af Pisa og Toscana er vigtig. Billig billeje fra lufthavnen i Pisa vil være med til at give dig den tid, som du har brug for – plus lidt ekstra overskud. Dine bekymringer bliver pludselig mindre, så giv dig selv den frihed allerede fra du lander i Pisa Lufthavn.

Transportmuligheder fra Pisa Lufthavn

Da der ikke er særlig langt fra Pisa Lufthavn til centrum af byen, kan der benyttes flere forskellige transportmidler for at komme derind. Der er fra lufthavnen til centrum et tog, som går direkte, men også busser går jævnligt. Man kan derfor vælge at benytte den transportform, man finder mest komfortabel.

Der kan dog være pres på den offentlige transport, hvorfor man også bør overveje andre muligheder. Faktisk kan du vælge en mulighed, hvor du ikke skal tænke på, hvordan du kommer rundt resten af ferien. Billeje i Pisa er løsningen på alle dine problemer. Du får med billeje både frihed, tid og overskud. Derfor kan det give dig det redskab, du mangler for at få ferien banket sammen på den bedste måde.

Allerede når du fortæller familie eller venner om billeje på rejsen, vil du se, at de bliver positivt overraskede. Derfra vil der være en afslappet ramme for den ferie og rejse, som du nu har planlagt.

Billig billeje i Pisa Lufthavn

Toscana skal opleves fuldt ud. Så er det sagt. Der er ingen grund til at drage til denne smukke del af Italien uden at se alt, hvad der er at opleve. Du bør benytte billeje fra Pisa Lufthavn for at få det hele med. Pisa by giver dig et godt udgangspunkt, og derfra er det kun op til dig at få den bedste ferie i Italien.

Du kan vælge at bruge tid på togtider og busplaner, eller også kan du vælge at have ordnet det hele iht. billeje i Pisa, inden du drager hjemmefra. Vil du have tid og frihed, så er der ingen tvivl om, hvad du bør vælge – nemlig billig billeje i Pisa Lufthavn.

Besøg Pisa Lufthavns officielle hjemmeside.

Tag på bilferie i Toscana og bestil biludlejning i Pisa Lufthavn, også kaldet Galileo Galilei Lufthavn, efter den italienske filosof og astronom, der blev født i Pisa. Med en lejebil fra Pisa Lufthavn, kommer I nemt rundt i byen og oplever seværdighederne i området.

Fra Pisa Lufthavn kan I booke leje af bil og tage ud og se en af Italiens, og måske også verdens mest populære turistattraktioner, Det Skæve Tårn, på italiensk Torre Pendente, men undlad ikke at lægge mærke til byens andre smukke bygninger, når I kører en tur rundt i Pisa.

Lej bil i Pisa Lufthavn

Pisa er en by, fyldt med studerende, faktisk er over halvdelen af byens indbyggere studerende, så der er altid masser af liv i byen, der er fyldt med unge mennesker.

I midten af juni afholdes Luminara festival, som om natten er et utroligt smukt syn, da flere tusinde lys tændes ved floden, der løber gennem byen.

Find en lejebil i Pisa Lufthavn online

Find billeje i Pisa Lufthavn med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info og kom nemt til jeres feriebolig og rundt til byens attraktioner. Læg især mærke til de smukke bygninger, som for eksempel Santa Maria della Spina, en lille kirke, bygget i gotisk stil og selvfølgelig det berømte vægmaleri Tuttomondo tæt på Pisa togstation.

Find den billigste lejebil i Pisa Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her