Billeje i Pisa Lufthavn

Pisa Lufthavn (PSA), også kendt som Pisa Galileo Galilei International Airport eller Pisa-San Giusto Airport, ligger et lille stykke fra byen Pisas centrum og er en af hovedlufthavnene i Toscana. Find de billigste priser på leje af bil i Pisa lufthavn ved at sammenligne billeje fra alle biludlejningsfirmaer i søgemaskinen her på Billeje.info.

Lufthavnen i Pisa var oprindeligt ikke bygget til at betjene civile passagerer og blev de første mange år kun brugt som militær-service. Dette var dog helt tilbage i 30‘erne og 40‘erne, og siden da har der været et stigende antal turister til byen, hvorfor man måtte tage den i brug som kommerciel lufthavn i 60‘erne. I dag er lufthavnen både moderne og veludviklet, og derfor er det nu også muligt med billig billeje i Pisa Lufthavn, hvilket flere og flere mennesker udnytter. Da antallet af turister i Pisa altid er stigende, så vil det være en god idé at tage dette op til overvejelse, da det kan være med til at gøre din ferie nemmere.

Biludlejning i Pisa Lufthavn. Billig billeje online.
Mange flyver til Pisa Lufthavn for bl.a. at se Det Skæve Tårn

På grund af Pisa Lufthavns historie, som tidligere militærlufthavn, har der i mange år ikke været mange turister, der kom direkte dertil. Dog er den i dag så veletableret, at den med sine 4 mio. passagerer om året er blandt de hurtigst voksende i Italien. Faktisk var den tilbage i 2007 nummer et på listen over de hurtigst voksende. Det betyder også, at der er mange mennesker både dag og nat, og derfor vælger flere mennesker at bestille billeje i Pisa Lufthavn, inden de lander. Dette sparer dem for meget besvær, og de kan på den måde være sikre på at få det maksimale ud af deres ferie.

Pisa Lufthavn symboliserer den hurtige udvikling Italien har gennemgået siden 40‘erne, og den vil stå mange år frem i tiden som en af de vigtigste lufthavne i Italien.

Seværdigheder og attraktioner i Pisa

Placeret ved siden af floden Arno er Pisa et af de smukkeste steder i regionen Toscana. Der er ingen tvivl om, hvad byen er mest kendt for – nemlig
Det Skæve Tårn
. Dog er der meget mere at hente som turist i byen. Pisa er på mange måder et af de mest autentiske steder, som du kan finde i Toscana. På trods af den stigende turisme, har folk formået at bevare det lokale præg, der for mange er det mest charmerende ved at besøge stedet.

Alt sammen kan opleves med billeje i Pisa Lufthavn. Det er tydeligt at se, hvordan Pisa var et af de vigtigste steder i middelalderens Italien, og hvordan det kan have været Italiens vigtigste havneby sammen med Venedig.

Med kort tid til at nå alle de ting du bør, og et planlægningsmæssigt aspekt, der kan være svært at få til at hænge sammen, bør du overveje, hvordan du bruger din tid optimalt i Pisa. Bestil billeje i Pisa Lufthavn, hvis du vil være sikker på at få det maksimale ud af din tid i Italien. Pisa er meget mere end domkirken og det tilhørende tårn, og derfor bør man også bevæge sig andre steder hen. Selvom Det Skæve Tårn i Pisa er på UNESCO’s verdensarv liste, så er der også mange andre ting at opleve. Byens 88.000 indbyggere er med til at skabe en fantastisk stemning, hvilket man bør bemærke, mens man er der.

Pisa er lig med Toscana, og der er bare meget at se i regionen, hvor sommeren kan skabe rammerne for de mere romantiske ferier. Man bør ikke tage fejl af byens kulturelle side, hvor der både er en masse historiske monumenter at opleve, samt museer og teatre.

Helhedsoplevelsen af Pisa og Toscana er vigtig. Billig billeje fra lufthavnen i Pisa vil være med til at give dig den tid, som du har brug for – plus lidt ekstra overskud. Dine bekymringer bliver pludselig mindre, så giv dig selv den frihed allerede fra du lander i Pisa Lufthavn.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Pisa Lufthavn

Da der ikke er særlig langt fra Pisa Lufthavn til centrum af byen, kan der benyttes flere forskellige transportmidler for at komme derind. Der er fra lufthavnen til centrum et tog, som går direkte, men også busser går jævnligt. Man kan derfor vælge at benytte den transportform, man finder mest komfortabel.

Der kan dog være pres på den offentlige transport, hvorfor man også bør overveje andre muligheder. Faktisk kan du vælge en mulighed, hvor du ikke skal tænke på, hvordan du kommer rundt resten af ferien. Billeje i Pisa er løsningen på alle dine problemer. Du får med billeje både frihed, tid og overskud. Derfor kan det give dig det redskab, du mangler for at få ferien banket sammen på den bedste måde.

Allerede når du fortæller familie eller venner om billeje på rejsen, vil du se, at de bliver positivt overraskede. Derfra vil der være en afslappet ramme for den ferie og rejse, som du nu har planlagt.

biludlejning Pisa Lufthavn
Hovedbanegården i Pisa har direkte forbindelse til Pisa Lufthavn med PisaMover

Billig billeje i Pisa Lufthavn

Toscana skal opleves fuldt ud. Så er det sagt. Der er ingen grund til at drage til denne smukke del af Italien uden at se alt, hvad der er at opleve. Du bør benytte billeje fra Pisa Lufthavn for at få det hele med. Pisa by giver dig et godt udgangspunkt, og derfra er det kun op til dig at få den bedste ferie i Italien.

Du kan vælge at bruge tid på togtider og busplaner, eller også kan du vælge at have ordnet det hele iht. billeje i Pisa, inden du drager hjemmefra. Vil du have tid og frihed, så er der ingen tvivl om, hvad du bør vælge – nemlig billig billeje i Pisa Lufthavn.

Besøg Pisa Lufthavns officielle hjemmeside.

Tag på bilferie i Toscana og bestil biludlejning i Pisa Lufthavn, også kaldet Galileo Galilei Lufthavn, efter den italienske filosof og astronom, der blev født i Pisa. Med en lejebil fra Pisa Lufthavn, kommer I nemt rundt i byen og oplever seværdighederne i området.

Fra Pisa Lufthavn kan I booke leje af bil og tage ud og se en af Italiens, og måske også verdens mest populære turistattraktioner, Det Skæve Tårn, på italiensk Torre Pendente, men undlad ikke at lægge mærke til byens andre smukke bygninger, når I kører en tur rundt i Pisa.

Pisa er en by, fyldt med studerende, faktisk er over halvdelen af byens indbyggere studerende, så der er altid masser af liv i byen, der er fyldt med unge mennesker. I midten af juni afholdes Luminara festival, som om natten er et utroligt smukt syn, da flere tusinde lys tændes ved floden, der løber gennem byen.

Du finder et stort udvalg af lejebiler i Pisa lufthavn fra billejefirmaer som f.eks Auto Europe, Avis rent a car, Sixt billeje, Europcar, Easy Car, Hertz biludlejning, Thrifty, Advantage, GoldCar, Budget, Locoauto, LibertyRentals, Ntional og Maggiore som er det største privatejede billejefirma i Italien. Du kan leje alle typer af  lejebiler i Pisa, lige fra de billigste i gruppe Mini eller A til store biler i gruppe E, F og G. Vil du leje en minibus eller sportsvogn i Pisa lufthavn er det naturligvis også muligt – se alle typer af biler og aktuelle priser i søgemaskinen.

Hvad koster billeje i Pisa Lufthavn?

Priser på billeje i Pisa lufthavn er billig i forhold til andre lande i Europa, men sammenligner du priser med andre byer og lufthavne i Italien ligger Pisa lufthavn i den dyre ende. Det skyldes bla. at de fleste der bestiller billeje i Pisa lufthavn er turister der skal på bilferie i Toscana. Du kan dog sagtes finde gode tilbud og lave priser på billeje i Pisa lufthavn, brug en søgemaskine som f.eks CarTrawler der sammenligner priser fra alle billejeselskaber.

Vi foretager løbende pris sammenligner på billeje i Pisa lufthavn for at sikre at vi igennem CarTrawler har konkurrencedygtige priser. Nedenstående pris eksempler er alle fundet online i de forskellige søgemaskiner. Vær opmærksom på at du altid finder aktuelle priser online og at div. rabatter og tilbud på billeje bliver opdateret dagligt.

Priser hos CarTrawler, AutoEscape og HolidayAutos, Avis rent a car, Europcar og Hertz biludlejning er inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Hos CarTrawler betaler du kun et depositum ved bestilling og restbeløb ved afhentning. Afbestiller du din bil senest 24 timer inden afhentning er det uden gebyr. (gælder ikke udvalgte destinationer og tilbud, se betingelser i søgemaskinen)

Skulle du mod forventning finde et bedre tilbud på billeje i Pisa lufthavn end i søgemaskinen fra CarTrawler kan du normalt ombooke eller afbestille din lejebil (gælder dog ikke på kampagner og specialtilbud – se betingelser når du bestiller bil i søgemaskinen).

Priser på leje af bil i Pisa lufthavn svinger meget i forhold til sæson og efterspørgsel. Ligesom med flybilletter sidder der hver dag personale fra billejeselskaberne i Pisa lufthavn og regulere priser på lejebilerne. Disse priser bliver så uploadet i søgemaskiner som den du finder her på Billeje.info og du er dermed altid sikker på at få den billigste pris på leje af bil i Pisa lufthavn og på alle andre destinationer i Italien. Indtast hvornår du vil leje bil i Pisa lufthavn i søgemaskinen, tryk “find billigste pris” og se alle ledige lejebiler og priser på billeje i Pisa! 

Mange spørger om man er sikker på at få glæde af de mange tilbud og rabatter de forskellige billejefirmaer har i løbet af året. De forskellige søgemaskiner har altid de aktuelle tilbudspriser og forhandler også specialtilbud på udvalgte lejebiler og perioder. Søger du priser på leje af bil i Pisa Lufthavn hos CarTrawler, eller en af de andre søgemaskiner som f.eks Holiday Autos og AutoEscape, vil rabatter og tilbud automatisk blive vist. Mange billejeselskaber har aftaler med flyselskaber, bonuskort og andre aftaler hvor de giver en rabat, men her skal du være ekstra opmærksom og altid checke prisen med en søgemaskine, for i langt de fleste tilfælde giver de rabat på liste prisen når du lejer bil i Pisa lufthavn og ikke på den aktuelle udsalgs/tilbuds pris som normalt er billigere.

Du har måske oplevet at der er prisforskel når du søgt efter priser på leje af bil i Pisa lufthavn i andre søgemaskiner og på andre hjemmesider der også tilbyder billeje igennem CarTrawler. Forklaringen på denne forskel i priserne er den at CarTrawler og andre søgemaskiner laver forskellige udsalgspriser, nøjagtig som du kender det fra hjemmesider der sælger flybilletter online til f.eks Pisa lufthavn, her er der også forskel på prisen på den samme flybillet. På Billeje.info ser vi det derfor som vores største opgave hele tiden at lave pris sammenligner, således du kan være sikker på at få den billigste pris på leje af bil i Pisa og på andre destinationer i søgemaskinen. Husk også at skulle du mod forventning finde en billigere pris, så kan du altid afbestille eller ombooke din bil hos CarTrawler.(gælder dog ikke på få udvalgte destinationer og tilbud – se betingelser i søgemaskinen)

Find en lejebil i Pisa Lufthavn online

Find billeje i Pisa Lufthavn med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info og kom nemt til jeres feriebolig og rundt til byens attraktioner. Læg især mærke til de smukke bygninger, som for eksempel Santa Maria della Spina, en lille kirke, bygget i gotisk stil og selvfølgelig det berømte vægmaleri Tuttomondo tæt på Pisa togstation.

Vi laver løbende sammenligninger på billeje priser i Pisa lufthavn for at sikre at priserne i søgemaskinen er konkurrence dygtige. Vil du have besked når der kommer gode tilbud på leje af bil i Pisa lufthavn eller på andre destinationer, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kan jeg leje en elbil i Pisa Lufthavn?

Selvfølgelig! Pisa Lufthavn har fulgt med tiden og den grønne omstilling. Det betyder, at flere af de førende biludlejningsfirmaer nu tilbyder elbiler som en del af deres sortiment. Kendte udlejere som Avis, Hertz og Europcar har alle inkluderet elbiler fra de førende mærker i deres flåde for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra miljøbevidste rejsende. Når du vælger at leje en elbil, får du ikke kun muligheden for at reducere dit CO2-udslip, men du kan også nyde fordelene ved en mere økonomisk kørsel og en overlegen kørekomfort. Med den voksende popularitet af elbiler og en bedre infrastruktur for opladning i Toscana, er det nemt at træffe et grønnere valg og leje en elbil i Pisa Lufthavn.

Besøg Medici-villaerne i Toscana med billeje i Pisa

Flyver du direkte til Pisa Lufthavn, er billeje en nærliggende mulighed for at besøge de smukke Medici-villaer, som ligger spredt ud over Toscana. Medici-villaerne, som blev bygget af Medici-familien fra det 15. til det 17. århundrede, blev i sidste måned optaget på UNESCOs liste over verdensarv. Book din lejebil her på Billeje.info, og opleve meget mere af Toscana end blot det berømte Skæve Tårn i Pisa.

De 12 villaer og to haver, som er optaget på verdensarvslisten, har ifølge UNESCO bevaret deres originale karaktertræk, som udtrykker den florentinske kultur, både under renæssancen og barokken. Samtidigt står de smukke villaer som et vidnesbyrd over Medici-familiens indflydelse på moderne europæisk kultur og som et af de første eksempler på en byggestil, hvor bolig og have integreres naturligt i landskabet.

Medici-familien skabte sin formue på tekstilhandle og bankvirksomhed, og var i starten af 1400-tallet Europas rigeste. Villaerne blev bygget både for at demonstrere familiens magt og som et tilflugtssted på landet, hvor man kunne leve mere i harmoni med naturen og bruge fordrive tiden med kunst og fordybelse. Hvert familiemedlem havde sin egen ejendom og afhængigt af årstiderne flyttede man fra den ene villa til den anden, for for eksempel at opnå de bedste jagtmuligheder eller for at nyde de mildere temperaturen ved havet om vinteren.

I dag tjener Medici-villaerne i Toscana forskellige formål. Nogle er omdannet til museer, mens andre benyttes af som hovedsæder for forskellige institutioner. Nogle steder er der således mulighed for at komme inden for, mens du andre steder må nøjes med at opleve huset udefra. Men de smukke haver er i sig selv et besøg værd.

Læs mere om villaerne og deres placering på UNESCOs hjemmeside her

Find den billigste lejebil i Pisa Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her