Billeje i Bologna Lufthavn

Bologna Lufthavn (BLQ) har flere navne. Måske kender du den under navnet ‘Guglielmo Marconi Airport’, som ofte bliver brugt i internationale sammenhænge. Lufthavnen ligger ca. 6 km fra selve byen Bologna. I søgemaskinen herover kan du nemt finde den billigste billeje i Bologna Lufthavn, da du på få sekunder kan sammenligne priser på lejebiler fra stort set alle udlejerne i Bologna Lufthavn.

Lufthavnen i Bologna er opkaldt efter Bologneseren Guglielmo Marcona, som i 1909 modtog en nobelpris for sit ingeniør-arbejde med elektricitet. Lufthavnen er knudepunkt for den internationale lufttrafik i regionen Emilia-Romagna og er derfor også en af de travleste i Italien – faktisk nummer 7 på listen over landets travleste lufthavne.

Det tager ikke lang tid at komme ind til centrum med billeje fra Bologna Lufthavn. Foto: Luca Sartoni, CC BY-SA 2.0

I de priser på biludlejning i Bologna Lufthavn, som du ser i søgemaskinen her på Billeje.info, er der som udgangspunkt blandt andet inkluderet fri kilometer, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, auto-hjælp, tyveri-forsikring, alle skatter – og der gemmer sig ingen skjulte gebyrer i prisen.

Leje af bil i Bologna Lufthavn

Bologna Lufthavn har én terminal, som i 2011-2013 undergik en større udvidelse og modernisering for at følge med det voksende passagertal. I dag er Bologna derfor en tidsvarende lufthavn, hvor du finder alle de spisesteder, butikker og andre faciliteter, som du har brug for i forbindelse med din rejse. Det inkluderer et bredt udvalg af biludlejere, som har kontorer i lufthavnen og er klar til at servicere dig.

Antallet af passagerer i Bologna Lufthavn har været kraftigt stigende inden for de senere år. I 2005 rejste der således “kun” 3,5 mio. passagerer igennem lufthavnen mod mere end 8 mio. i 2017. Det skyldes ikke mindst, at turismen er i kraftig vækst i Bologna området. Der er ganske forståeligt, når man ser, hvilket fantastisk område dette er. Ønsker du selv at opleve alt, hvad byen og området har at byde på, bør du overveje at bestille billig billeje i Bologna Lufthavn. Derudover gør billeje det nemt for dig, som skal videre fra lufthavnen til et af de populære rejsemål i naboregionerne Toscana og Lombardiet.

Biludlejningsselskaber i lufthavnen

Du finder biludlejningsselskabernes skranker i terminalens stueetage, ligesom lejebilerne også befinder sig på stueetagen i P3. Du finder både de kendte, multinationale selskaber som Avis, Hertzm Sixt og Europcar biludlejning, men også flere lokale udbydere, der primært opererer på det italienske marked såsom Autovia og Maggiore.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Bologna Lufthavn

Der er ikke langt fra Bologna Lufthavn til selve byen, men der er dog for langt til at bevæge sig til fods. Det er normalt muligt at praje en taxa til en fornuftig pris. Du kan også vælge at tage bussen fra Bologna Lufthavn til centrum af byen. Der går flere linjer til både centrum og sporvognsstation, men også mange andre steder.

Hvis du ikke ønsker at ende op som sild i en tønde, når du står klemt i bussen mellem andre rejsende og deres kufferter på vej mod centrum, bør du nok overveje andre muligheder. Billeje i Bologna Lufthavn vil således være et glimrende alternativ til den stress, der ofte er forbundet med offentlig transport, især i et ukendt land. Du kan give dig selv meget mere frihed og komfort samt ofte spare tid ved at leje en bil.

Rammen for rejsen er altid vigtig for oplevelsen. Bare spørg familie og venner, som skal med. De vil værdsætte billeje som alternativ til overophedede busser eller lange togture. Når I er flere, som skal køre sammen i Italien, er en lejebil desuden ofte en ganske overkommelig udgift.

Fly direkte til Bologna Lufthavn fra Danmark

I skrivende stund er der direkte rute fra Bologna Lufthavn til knap 80 internationale destinationer. Det inkluderer en rute til Københavns Lufthavn, som betjenes af Ryanair og SAS. Når du bestiller din flybillet, vil flyselskabet ofte tilbyde dig i samme ombæring at bestille en lejebil. Selvom tilbuddet måske ser godt ud, kan det efter vores erfaring aktid betale sig at sammenligne med priser fra andre biludlejere, inden du bestiller.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Bologna Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Vi anbefaler derfor altid, at du læser lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Seværdigheder og attraktioner i Bologna

At lufthavnen er en af de hurtigst voksende lufthavne i Italien, er der ikke noget underligt i. Verden har i stigende grad fået øjnene op for byens charmerende rammer, der danner en næsten billedlig skønhed af både natur og metropol. Det bedste er, at du har muligheden for opleve det hele ved at bestille billeje i Bologna Lufthavn, da dette giver dig mulighed for at udforske byen og nærområdet i eget tempo.

Posletten er det landskab, der omgiver Bologna. Her ligger byen sammen med floder og bjerge, og derfor ganske idylliske omgivelser, der giver byen sit specielle præg. Bologna er en kendt universitetsby, hvorfor der også er et helt anderledes liv både dag og nat. Der er både spektakulær historie, lækker mad, sjælden kunst og et kulturliv, der emmer af Italien.

Billeje i Bologna Lufthavn vil give dig muligheden for at få et grundigt indblik i netop disse ting. Så snart du har sat fødderne i Bologna for første gang, så vil du opleve, at stedet er svært at tage fra igen. Derfor bør man benytte al den tid, man har i byen.

Selvom byen blev ramt af bomber under 2. verdenskrig, er der heldigvis siden 70‘erne blevet gjort et stort arbejde for at vedligeholde de historiske dele af byens centrum. Dette har resulteret i, at man i dag har et af de største historiske centre i hele Italien.

Du kan på egen hånd opleve dette historisk vigtige kulturelle og kunstneriske centrum, der blevet endnu mere levende de senere år. Bestil billeje, hvis du gerne vil have hele det kulturelle aspekt med, hvor både kunst, madlavning og litteratur spiller en stor rolle. Forestil dig selv i romantiske omgivelser, mens du slapper af i en bil rundt i Italien – det vil i hvert fald ikke blive modtaget negativt af familie og venner.

Bologna er lig med kultur. Derfor skal kulturen også opleves fuldt ud så snart man er ankommet. Man bliver grebet af studiestemningen og de glade unge, og derfor har man næsten ikke tid til at sove om natten, selvom du har brugt hele dagen på museer og cafeer.

Når du kommer til Bologna, vil du hurtigt blive grebet af byens fantastiske favn. Derfor ville det være synd ikke at få det maksimale ud af ferien, hvilket er muligt, hvis du lejer en billig lejebil fra Bologna Lufthavn.

Find den billigste billeje i Bologna Lufthavn

Bologna tager i mod dig med åbne arme. Det ville derfor være synd at gå glip af den unikke stemning, der er både dag og nat. For din egen skyld skal du overveje billeje i Bologna, for at få alle de kulturelle oplevelser med. Din ferie i Italien bliver bare mere autentisk, hvis du selv har overskuddet.

I søgemaskinen øverst her på siden, som stilles til rådighed af CarTrawler, kan du med bare én søgning få en oversigt over de aktuelt bedste tilbud på lejebiler i Bologna Lufthavn. Det inkluderer alle bilstørrelser og typer. Er du på udkig efter den billigste pris på en bestemt type køretøj, kan du med fordel bruge søgemaskinens filterfunktion til at indsnævre oversigten yderligere. Tilsvarende har du mulighed for kun at se priser fra udvalgte biludlejningsselskaber.

Afstande fra Bologna Lufthavn

En lejebil giver dig den frihed du behøver på din ferie, og muligheden for at nyde Bologna på den bedst mulige måde. Billeje er dog også en oplagt mulighed for at udforske nogle af de mange andre spændende byer og seværdigheder i det nordlige Italien.

  • Ferrara – 52 km
  • Modena – 56 km
  • Reggio Emilia – 74 km
  • Ravenna – 80 km
  • Firenze – 108 km
  • Rimini – 118 km

Nyttige links

Besøg Bologna Lufthavns officielle hjemmeside.
Mere information om Bolognas lufthavn.

Find den billigste lejebil i Bologna Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her