Billeje i Bologna Lufthavn

Bologna Lufthavn (BLQ) har flere navne. Måske kender du den som ‘Guglielmo Marconi Airport’, hvilket også ofte bliver brugt i internationale sammenhænge. Lufthavnen ligger ca. 6 km fra selve byens Bologna.

Lufthavnen i Bologna er opkaldt efter Bologneseren Guglielmo Marcona, som i 1909 modtog en nobelpris for sit ingeniør-arbejde med elektricitet. I regionen Emilia-Romagna er lufthavnen hovedsæde for international lufttrafik, og derfor også en af de travleste i Italien – faktisk nummer 8 på listen over de travleste lufthavne i Italien. Derfor kan man også sagtens se det på antallet af passagerer, at det har været kraftigt stigende inden for de sidste par år.

I 2005 kom der “kun” 3,5 mio. passagerer igennem mod 5,5 mio. i 2010. Turismen er derfor i kraftig vækst i Bologna området, hvilket er forståeligt, når man ser hvilket fantastisk område byen ligger i. Ønsker du selv at opleve alt, hvad byen har at byde på, så bør du se nærmere på billig billeje i Bologna.

Som en af de hurtigst voksende lufthavne i Italien, så er der ikke noget at tage fejl af. Byens stigende popularitet skyldes de charmerende rammer, der danner en næsten billedlig skønhed af natur og metropol. Det bedste er, at du har muligheden for opleve det hele ved at bestille billeje i Bologna Lufthavn, da dette giver dig det overskud du behøver.

Bologna Lufthavn har haft næsten eksplosiv vækst, grundet den stigende turisme. Så snart du har været der, så vil du ikke være i tvivl om hvorfor.

Seværdigheder og attraktioner i Bologna

Posletten er det landskab, der omgiver Bologna. Her ligger byen sammen med floder og bjerge, og derfor ganske idylliske omgivelser, der giver byen sit specielle præg. Bologna er en kendt universitetsby, hvorfor der også er et helt anderledes liv både dag og nat. Der er både spektakulær historie, lækker mad, sjælden kunst og et kulturliv, der emmer af Italien.

Billeje i Bologna Lufthavn vil give dig muligheden for at få et grundigt indblik i netop disse ting. Så snart du har sat fødderne i Bologna for første gang, så vil du opleve, at stedet er svært at tage fra igen. Derfor bør man benytte al den tid, man har i byen.

Selvom byen blev ramt af bomber under 2. verdenskrig, er der heldigvis siden 70‘erne blevet gjort et stort arbejde for at vedligeholde de historiske dele af byens centrum. Dette har resulteret i, at man i dag har et af de største historiske centre i hele Italien.

Du kan på egen hånd opleve dette historisk vigtige kulturelle og kunstneriske centrum, der kun er vokset i løbet af 00‘erne. Bestil billeje, hvis du gerne vil have hele det kulturelle aspekt med, hvor både kunst, madlavning og litteratur spiller en stor rolle. Forestil dig selv i romantiske omgivelser, mens du slapper af i en bil rundt i Italien – det vil i hvert fald ikke blive modtaget negativt af familie og venner.

Bologna er lig med kultur. Derfor skal kulturen også opleves fuldt ud så snart man er ankommet. Man bliver grebet af studiestemningen og de glade unge, og derfor har man næsten ikke tid til at sove om natten, selvom du har brugt hele dagen på museer og cafeer.

Når du kommer til Bologna, vil du hurtigt blive grebet af byens fantastiske favn. Derfor ville det være synd ikke at få det maksimale ud af ferien, hvilket er muligt, hvis du lejer en billig lejebil fra Bologna Lufthavn.

Transportmuligheder fra Bologna Lufthavn

Du kan tage bussen fra Bologna Lufthavn til centrum af byen. Der går flere linjer til både centrum og sporvognsstation, men også mange andre steder.

Der er ikke langt fra Bologna Lufthavn til selve byen, men der er alligevel for langt til at bevæge sig til fods. En taxa er muligt til en fornuftig pris.

Hvis du ikke ønsker at ende op som sild i en tønde, når du står klemt i bussen på vej mod centrum, bør du nok overveje andre muligheder. Billeje i Bologna Lufthavn vil være et glimrende alternativ til stress med offentlig transport. Du kan redde dig selv den tilstrækkelige frihed og tid på denne måde.

Rammen for rejsen er vigtig. Bare spørg familie og venner, som skal med. De vil værdsætte billeje som alternativ til overophedede busser eller lange togture.

Billig billeje i Bologna Lufthavn

Bologna tager i mod dig med åbne arme. Det ville derfor være synd at gå glip af den unikke stemning, der er både dag og nat. For din egen skyld skal du overveje billeje i Bologna, for at få alle de kulturelle oplevelser med. Din ferie i Italien bliver bare mere autentisk, hvis du selv har overskuddet.

Mange er trætte efter bare få dage på rejse. Dette behøver dog ikke være tilfældet, hvis du prioriterer din tid ordenligt, hvilket billeje fra Bologna Lufthavn kan hjælpe dig med. Få den frihed du behøver på din ferie, og nyd Bologna på den bedst mulige måde.

Besøg Bologna Lufthavns officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Bologna Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her