Billeje i Bologna

Bolognas charmerende gamle bydel. Kilde: Donato Accogli

Bologna er en by, der ligger ca. midt i den nordlige del af Italien, og som er hovedstaden i regionen Emilia-Romagna. Byen har endnu ikke fået status som typisk italiensk ferieby, så hvis man vil opleve en ægte italiensk by, der ikke er overrendt af andre turister, er det en god idé at leje en bil i Bologna til sin ferie.

Bestil en lejebil i Bologna

Er man interesseret i kunst og historie, er det nærmest et must at besøge Bologna. Udover at have lagt navn til en berømt pastaret, var Bologna det første sted i Vesten, der fik et universitet. Derudover er byen et af de smukkeste områder i Italien med imponerende bygninger og mange statuer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Book leje af bil i Bologna online

Bestil leje af bil i Bologna og oplev mere af denne spændende by. Besøg et af byens mange museer, der spænder vidt over arkæologi til kunst til mere specifikke emner. Med leje af bil i Bologna når I ud til flere af byens mange spændende seværdigheder og oplevelser.

Med biludlejning i Bologna kan I opleve byen og området omkring på egen hånd. Kom for eksempel nemt til Asinelli tårnet, et af byens vartegn, eller besøg en af Bolognas mange piazzas eller parker og større haver.

Tag på bilferie i Bologna i den nordlige del af Italien. Bestil leje af bil i Bologna hjemmefra og afhent bilen ved ankomst. Med en bil til rådighed i Bologna når I ud til mange af byens interessante områder og seværdigheder.

Billeje i Bologna

Book en lejebil i Bologna og oplev denne historiske by, der har masser af oplevelser at byde på, i eget tempo. Mest kendt er Bologna for sin madkunst. Mange forbinder da også Bologna med den kendte ret Spaghetti Bolognese, som oprindeligt stammer her fra.

Bologna er en gammel by, der huser det første universitet i den vestlige verden, og de fleste af byens bygninger emmer af historie. Med billeje i Bologna kan I opleve byen i eget tempo og med en udlejningsbil har I uden tvivl den bedste transportform til rådighed på jeres ferie.

Oplev Bologna med billeje

Tag for eksempel jeres udlejningsbil rundt i byen og se de mange flotte bygninger eller kør ud til nogle af Bolognas mange særlige pladser, piazzaer, som danner centrum for mange interessante attraktioner rundt omkring i byen.

Hvis I booker leje af bil i Bologna hjemmefra, får I den bedste pris på lejebiler i Bologna, og I kan afhente bilen, når I ankommer til Bologna.

Find den billigste lejebil i Bologna Find Billeje her --> Sammenlign priser her