Billeje i Catania Lufthavn

Catania Lufthavn (CTA) hedder også ‘Catania-Vincenzo Bellini Airport’ og er opkaldt efter den store opera-komponist Vincenzo Bellini, der selv var født i byen. Lufthavnen ligger kun 4,3 km fra centrum af byen Catania, hvorfor det også er den mest attraktive lufthavn på Sicilien.

Som by er Catania lillebror til den lidt større Palermo mod vest, men lufthavnen i Catania er den største på Sicilien. På grund af lufthavnens tætte placering på fastlandet er der mange, der vælger netop at lande her. Indenrigsflyvninger er der mange af, men der er også i stigende grad flyvninger fra andre steder i hele verden, da Catania er blevet et mere kendt sted blandt turister, der vil til Italien på ferie. Hvis du er en af dem, kan du opleve øen med billig billeje i Catania Lufthavn og på den måde få så meget med af byen som muligt.

I 2010 kom der ca. 6,3 mio. mennesker igennem Catania Lufthavn, hvilket gjorde den til den 6. travleste lufthavn i hele Italien. Det er uden tvivl den største på Sicilien, men altså også en af de største i hele landet. Det var en helt uventet vækst for lufthavnen, og derfor blev man nødt til at bygge endnu en terminal i 2007, så Catania Lufthavn kunne overkomme de mange mennesker, der hele tiden skulle igennem. Oprindeligt blev lufthavnen brugt af den amerikanske hær under generobringen af Syditalien i 2. verdenskrig, men siden er der altså kommet et boom af turister. Det betyder også at det i dag kan være en god idé at bestille billeje i Catania Lufthavn, da dette kan være med til at gøre din ferie nemmere og billigere i længden.

Catania Lufthavn er din vej til Sicilien. Du bør ikke gå glip af denne enestående chance for at opleve dette Italien.

Seværdigheder og attraktioner i Catania

Catania er måske ikke den største by på Sicilien, men den kan nemt tage prisen, som den smukkeste. Det er svært at finde et sted, der rent geografisk ligger så smukt som Catania, da byen har et af de flotteste landskaber, man kan finde. Godt nok er byen placeret på et ret fladt område, men der sker noget, når man kigger ud i horisonten. Den frygtindgydende vulkan Etna står nemlig helt enestående med sin kegleform og truer. Sidste gang den var i udbrud var ganske vist i 1669, men den er faktisk stadig aktiv den dag i dag, og det gør den til den største aktive vulkan i Europa. Etna kan være en af de spændende ting opleve på sin rejse, og derfor kan billeje i Catania Lufthavn være en god måde at komme rundt dertil på.

300.000 mennesker bor i Catania. Byen har altså en vis størrelse, selvom den ikke ligger på det italienske fastland. Det gør, at der er opstået sit helt eget liv, hvilket kan forekomme meget charmerende for de fleste turister. Byen lever helt sikkert op til disse forventninger, og man kan efter at have oplevet Catania første gang ganske enkelt bare ikke få nok. Bestil billeje i Catania Lufthavn, hvis du er en af dem, der er sikker på at små charmerende italienske byer, strande og natur er noget af de bedste oplevelser i livet.

Der er mange interessante romerske monumenter fra den epoke, hvor de også var bosat på øen. Der er blandt andet teatre, amfiteatre og pladser. Disse steder kan være sjove at opleve, da de er ganske velbevarede og unikke.

Med billig billeje i Catania Lufthavn vil du kunne være sikker på at nå alt det, du bør. Altså kan du både nå at se byen men også den omkringliggende fantastiske natur.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Catania Lufthavn

Heldigvis ligger Catania Lufthavn som nævnt ikke så langt fra selve centrum af byen. Det betyder, at du kan tage en bus, der går det meste af døgnet og tager dig hele vejen ind til hovedterminalen, hvor du kan komme videre til det sted, hvor dit hotel er placeret. Dog kan der godt være meget presset i højsæsonen, hvorfor man også bør overveje andre muligheder. Billeje i Catania Lufthavn ville eksempelvis være et af de glimrende alternativer.

Transport behøver ikke at være et problem på din rejse. Mange turister tror, at man skal finde den lokale bus for at komme rundt, men dette er heldigvis ikke tilfældet. Med billeje i Catania Lufthavn, kommer du uden om en masse af disse problemer og kan bare læne dig tilbage og nyde ferien.

Dette gælder ikke bare dig selv men også venner og familie, hvis du har dem med. De vil synes at billeje i Catania Lufthavn er en fornuftig investering, så tag dem med på råd, når du beslutter dig.

Billig billeje i Catania Lufthavn

Catania har for mange ting at byde på til, at det bare kan opleves fra en bus. Derfor skal billig billeje i Catania Lufthav, være en af de ting, der gør din rejse unik. Du kan på den måde nå det hele, og du får en frihed, du ellers ikke ville have haft.

Læg bekymringerne væk og nyd ferien. Du bør bestille billeje i Catania Lufthavn, inden det er for sent – start allerede med leje af bil her på billeje.info.

Besøg Catania Lufthavns officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Catania Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her