Billeje i Milano Malpensa Lufthavn

Milano Malpensa Lufthavn (MXP) er ganske tæt placeret på selve byen Milano. Med Billeje.info og CarTrawler kan du hurtigt sammenligne priser på billeje i Milano Malpensa Lufthavn – og booke online på et par minutter.

Som den største lufthavn i Milanos område, bliver Malpensa betragtet som den vigtigste i Norditalien. Den er samtidig landets næststørste efter Rom Fiumicino Lufthavn og er også blandt Europas største.

Selvom Milano har flere lufthavne, så kommer langt de fleste mennesker til Milano Malpensa Lufthavn. Der er folk, der vil genkende den som ‘Aeroporto di Milano-Malpensa – Città di Milano’, da dette på italiensk betyder, at det er byens lufthavn.

billig billeje i Milano Malpensa lufthavn
Et AIRITALY fly lægger an til landing i Milano Malpensa lufthavn

Når en lufthavn som Milano Malpensa har en sådan størrelse, bliver den også ofte brugt som både transitlufthavn eller til langdistance-flyvninger. Der er fly til Brasilien, Cuba, Kina og mange andre steder fjernt fra Europa. Når du ankommer til Milano Malpensa, kan man hurtigt blive overvældet af mængden af mennesker. Derfor kan det være en god idé at benytte billig billeje i Milano Malpensa Lufthavn, som en løsning på den rejse-stress, der ellers kan opstå.

Tallene taler for sig selv. Knap 19. mio mennesker kom sidste år igennem Milano Malpensa Lufthavn. Det betyder, at lufthavnen er placeret som nummer 21 på listen over de travleste lufthavne i Europa. Hvis du gerne vil undgå at stresse rundt i mellem andre mennesker, så vil det være bedst for dig at bestille billeje i Milano Malpensa Lufthavn, inden din rejse, så lejebilen står klar, når du lander. På den måde sparer du dig selv for en masse problemer.

Som den største lufthavn i området omkring Milano, så er Milano Malpensa forsat en af Italiens vigtigste forbindelser til udlandet. Eftersom Milano ikke er blevet et mindre attraktivt sted at rejse hen, vil lufthavnen sikkert bare vokse i størrelse de kommende år.

Book billig billeje fra alle biludlejningsselskaber

Hos Billeje.info benytter vi live prisdata fra alle biludlejningsselskaber i Milano Malpensa lufthavn, og sammenligner prisen på billeje i alle bilkategorier med hjælp fra CarTrawler, som er verdens største formidler af billeje på tusindvis af destinationer over hele verden. Blandt billejeselskaber i Malpensa lufthavn finder du naturligvis de kendte mærker som Hertz, AVIS, Europcar og Sixt, men også en række lokale og regionale udlejere, som fx. Maggiore, Ecovia, Optimorent, Sicily by Car og B-Rent.

Skal du bruge en lejebil til skiferien i Alperne, så vær opmærksom på, om lejen inkluderer snekæder, som kan være obligatorisk på mange bjergpas.

Biludlejningsselskaber i terminalen i Malpensa lufthavn:

 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Leasys
 • Locauto
 • Maggiore
 • Sicily by Car
 • Sixt
Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejningsselskaber som kan nås med gratis shuttlebus:

 • Autovia
 • B-rent
 • Centauro
 • Ecovia
 • Green Motion
 • Joyrent
 • Optimorent
 • Target

Seværdigheder og attraktioner i Milano

Der er folk, der udelukkende tror, at Milano er mode, dyre biler og velfriserede italienere. Heldigvis er byen meget mere. Selvom der uden tvivl er aspekter som f.eks. mode, der har været med til at skabe byens image, så er der med årene kommet mange flere tiltag og fokusområder, der har fanget international fokus.

Byens fantastiske historie har eksempelvis været undervurderet i lang tid, men har i løbet af de seneste par år vundet opmærksomhed, fordi Dan Brown i sin roman ‘Da Vinci Mysteriet’ beretter om Leonardo da Vincis vægmaleri ‘Den sidste nadver’, som er malet i netop Milano. Også andre ting som byens vigtighed under Romerriget og den kraftige bombning under 2. verdenskrig har været med til at tiltrække de mere historieinteresserede turister. Med billig billeje i Milano Malpensa Lufthavn vil du kunne opleve et anderledes Italien.

Selvom der er sket en ændring i Milanos image, er der stadig ting, man for altid vil forbinde med netop denne del af Italien. Modehusene har været en vigtig årsag til den kraftige vækst, der har fundet sted, men også børsen, som ligger i Milano, har været med til at gøre byen til økonomisk centrum for Italien. Derfor er der også en tendens til, at det er eliten, der holder til her. Bilerne er dyre og mærkerne på tøjet fine. Man skal derfor ikke tage fejl af Milanos position på den internationale scene, som altid vil bære præg af netop dette fakta. Bestil billig billeje i Milano Malpensa Lufthavn, hvis du ønsker at mærke, hvordan det føles at være lokal med overskud.

Milano har en masse at byde på. En opera i ‘Teatro alla Scala’ vil for de fleste være en uforglemmelig oplevelse, da dette betragtes som en af de tre bedste operahuse i verden. Kendte operastjerner som Maria Callas har optrådt her, og derfor er der også en vis prestige i at have set et stykke, også selvom det i dag er mange år senere.

Hvis du vil have det bedste af Milano med, er der kun en ting at stille op. Billeje fra Milano Malpensa Lufthavn vil gøre, at du kan nå alt, hvad du bør og samtidig have et overskud, som du ellers ville have brugt på bus-planer og togtider.

Transportmuligheder fra Milano Malpensa Lufthavn

Milano Malpensa Lufthavn er som nævnt den største i området, og derfor er der stress på den offentlige transport til og fra lufthavnen. Der er mange muligheder for at komme ind til byen, men der kan være pres på – især i højsæsonerne hvor folk af og til kan komme til at vente lang tid på at bevæge sig videre.

Biludlejning i Malpensa lufthavn i Milano
Der er god information om offentlig transport i Malpensa lufthavn.

Billeje i Milano Malpensa kan gøre, at du slipper for netop disse problemer. Mange tror, at billeje er en besværlig affære, men faktisk undgår du mange problemer og kan slappe af på en helt anderledes måde, straks efter du er landet. Du vil hurtigt se tilbage på offentlig transport som et overstået kapitel, når det går op for dig, hvor meget bedre alternativet i virkeligheden er.

Hvis du rejser med venner eller familie, vil de uden tvivl også værdsætte, at der er lejet en bil, så der på den måde er bedre styr på, hvordan ferien kommer til at forløbe.

Er der mulighed for parkering i Milano Malpensa lufthavn?

Malpensa Lufthavnen har to terminaler, og hver terminal har egne parkeringsfaciliteter. Passagerer, der ankommer til Malpensa Lufthavnen, kan vælge den parkering, der passer bedst, også med hensyn til prisen, alt afhængig af, hvor lang tid de ønsker at parkere. Passagerer / besøgende bør parkere ved den terminal, der passer til deres afgang, eller ved den terminal, de vil besøge. Transport mellem de to terminaler foretages af en gratis shuttle bus, der kører hvert 15 minut. Kunder hos biludlejningsfirmaet rent a car Milan, der gerne vil parkere deres bil før afgang, bør bruge de specielle udlejningsfirma-faciliteter, der ligger i nærheden af terminalerne.

>> Korttidsparkering i Malpensa terminal 1:
Der er 640 parkeringspladser i ankomstområdet i stueplan i terminal 1. Her må man parkere i max. 3 timer. Der er parkometre ved indgangen til området, og der skal betales forud.

>> P1 parkeringsområde i flere plan i Malpensa terminal 1:
Dette er det parkeringsområde, der ligger tættest på terminal 1 i Malpensa Lufthavnen. Elevatorer fører direkte ind i terminalbygningen. Der er 3.300 parkeringspladser til rådighed, og de er alle under tag. Multiplan P1 området har overvågning 24 timer i døgnet. Kvinder kan parkere på specielle, reserverede parkeringspladser, der ligger i parkeringsområde 1B mod nord – her er der overdækkede gangområder. Parkering betales ved skranker på 1. sal i terminal 1. Der kan anvendes kontanter eller kreditkort.

Multiplan P1 parkeringen har et Top Car parkeringsområde med 130 pladser – kun til dyre biler. Der skal anmodes om at få lov til at komme ind på dette område.
Denne specielle facilitet har også tilknyttet chaufførtjeneste. Biler skal afleveres på korttidsparkeringen ved indgang 11, tæt på afgangsområdet. Afhentning af biler sker også her. En ansat parkerer din bil for dig på en sikker parkeringsplads.

>> Langtidsparkering i Milano Malpensa Lufthavn terminal 1 P2
Dette parkeringsområde ligger også tæt på terminal 1, og har 2.900 udendørs parkeringspladser til rådighed. Det er mere økonomisk end multiplan-parkeringen, specielt hvis der skal parkeres i længere tid. Betaling foretages med kontanter eller kreditkort i automaten eller ved betalingsskranken i parkeringsområdet. Skranken er åben fra kl. 7 til kl. 23. I langtidsparkeringsområde P2 er der chaufførtjeneste også. Der skal reserveres på forhånd. En bilvask kan også foretages, om ønsket.

>> Korttidsparkering terminal 2
Der er ca. 300 pladser til korttidsparkering, og der må max. parkeres i 3 timer.

>> Malpensa terminal 2: Indendørs / udendørs parkering
I dette parkeringsområde i terminal 2 er der 3.000 pladser. 2.000 af dem er udendørs, og 1.000 indendørs. En gratis shuttle bus stopper foran betalingsskranken og kører til terminal 1. Betalingsskranken i dette parkeringsområde er åben 24 timer i døgnet. Efterlad blot din bil til én af de ansatte, og han parkerer bilen på en sikker plads, mens du er væk. Der bør reserveres på forhånd.

>> Biltransfer i Milano Malpensa lufthavn
Denne service er til rådighed i langtidsparkering P2 parkeringsområdet, udendørs parkering P3 og indendørs / udendørs parkeringsområdet ved terminal 2. Din bil transporteres fra din afgangslufthavn til parkeringsområdet i den lufthavn, hvortil du ankommer.

>> Handicapparkering i Milanio Malpensa Lufthavn
I parkeringsområderne i terminal 1 er der 67 handicap p-pladser i multiplan P1 parkeringsområdet, 28 pladser i langtidsparkering P2 og 35 pladser i udendørs P3 parkeringsområdet. Ved terminal 2 er der 56 pladser til rådighed ved indendørs / udendørs parkeringen. Ved begge terminalers korttidsparkering er der handicap p-pladser. De er gratis i alle terminal-parkeringsområder.

Kan man komme med bus til Malpensa lufthavn?

Der er masser af muligheder for at tage bussen i Malpensa Lufthavnen. Busserne går til udvalgte destinationer som Milanos Stazione Centrale og Stazione Cadorna, Linate Lufthavnen og Gallarate. Det er også muligt at komme til andre byer med bus, som f.eks. til Torino, Genova, Como, Brescia, Bergamo, Verona og Lugano i Schweiz. Busserne afgår fra terminal 1 og terminal 2 i Malpensa Lufthavnen, skønt de fleste busser starter turen i terminal 1 og stopper ved terminal 2 for at tage passagerer op.
Busserne holder uden for ankomstområdet ved terminal 1.

Der er to offentlige busselskaber, der drives af S.A.C.O., som kører til Gallarate og Castelnovate. Begge busser kører fra terminal 1, 1. sal, ved jernbanestationen. Du kan købe din billet på bussen. Det tager ca. 25 minutter at komme til Gallarate, og 15 minutter til Castelnovate. Bussen til Castelnovate stopper også ved Somma Lombardo. Det er muligt at tage bussen til Gallarate for at komme til Gallarate Stationen til Trenitalia togene. Hvis du ikke kan finde en bus, der kører fra lufthavnen til den ønskede destination, kan du måske overveje at leje en bil som alternativ transportmulighed.

>> Malpensa Lufthavn Bus Shuttle
Shuttle bussen afgår fra terminal 1, udgang 6, ved stop 3. Den stopper ved Malpensa terminal 2, før den kører til Milano Stazione Centrale. Her finder passagerne også Trenitalias jernbaneknudepunkt og undergrundsbanen. Shuttle bussen kører fra terminal 1 hver halve time, mellem kl. 6 og 00.30. Du kan købe billet i Agenzia Autostradale i ankomstområdet, eller på bussen. Rejsetiden til Stazione Centrale er omkring en time, afhængig af trafikken. Når der afholdes messer i Milano, kan passagerer bede om at blive sat af ved konference- og udstillingscentret.

>> Malpensa Shuttle Air Pullman
Denne busforbindelse afgår fra terminal 1, udgang 6, stop 3, til Stazione Centrale. Der er stop på vejen til stationen ved terminal 2, Polo Fieristico Rho/pero og Fiera Milano (via Tendorico). Passagererne skal selv trykke på stop for at komme af her. Bussen kører fra lufthavnen hvert 20. minut mellem kl. 5.30 og 01.00, men kun fra 1. juli til 30. september. Billetter kan købes på bussen eller i ankomstområdet i lufthavnen. Malpensa Shuttle Air Pullman kører også til Linate Lufthavnen. Denne rute afgår fra terminal 1, udgang 4, ved stop 20. Bussen stopper ved terminal 2 og ved Cascina Gobba, om ønsket.

>> Andre busruter
– Malpensa Express Ferrovie Nord Milan kører til Milano Stazione Cadorna fra terminal 1 ved jernbanestationen.
– Sadem og Autostradale kører til Torino fra terminal 1. Rejsetiden er omkring 2 timer.
– Passagerer kan rejse til Genova på Volpi bussen fra terminal 1. Her er pladsreservation nødvendig.
– Malpensa Aeroporti E Viaggi kører til Brescia fra terminal 1, om ønsket.
– Der er ruter til andre destinationer, der køres af Star Bus, Caronte, Airportbus Giosy Tours SA, S.A.F., Comazzi og den europæiske rute E70.

Kan man tage toget til og fra Malpensa lufthavn?

Milanos Malpensa Lufthavn har en jernbanestation ved terminal 1. Malpensa eksprestoget (Ferrovie Nord Milano Trains) er en hurtig og nem måde at rejse ind til Milanos centrum på. De ældre, almindelige italienske tog fra Trenitalia kører til Milano fra Gallarate Stationen. Her kommer du til med shuttle bus fra Malpensa Lufthavnen.

>> Malpensa eksprestoget
Malpensa eksprestoget kører til Cadorna-stationen i Milanos centrum, nær Duomo Square. Det tager ca. 40 minutter, og tog afgår fra lufthavnen hvert 30. minut. Rejsen er en smule hurtigere med non-stop tilbuddene, der kører tidligt om morgenen og sent om aftenen. Tog afgår 23 og 53 minutter over klokken hel, alle ugens dage. Cadorna-stationen har forbindelser til undergrundsbanen, Subway red (M1) og green (M2), til forstæderne og de regionale ruter. Malpensa eksprestoget stopper ved Milano Bovisa, Saronno Centrale og Busto Arsizio FNM.

Malpensa Lufthavnen har bemandede billetkontorer og billetautomater, hvor det er muligt at købe billet til Malpensa eksprestoget. På hverdage holder kontorerne åbent mellem kl. 5.30 og 00.20. I weekender og på helligdage er åbningstiden kortere. Du finder billetautomaten lige før, du går ned ad rampen til togstationen. Din togbillet skal klippes, før du stiger på toget. Der er mere information om Malpensa eksprestoget på www.malpensaexpress.it – på engelsk og italiensk.

>> Italian Trenitalia tog
Trenitalia togene kan benyttes ved at tage bussen fra Malpensa Lufthavnen til Gallarate-stationen. Busserne afgår fra terminal 1 og terminal 2, mellem kl. 6.05 og 20.15. Har du brug for at blive transporteret mellem de to terminaler, er der en gratis shuttle bus, der kører hvert 15. minut. Turen til Gallarate-stationen er kort.
Fra Gallarate-stationen fører Domodssola-Milano toget i retning mod Milano Centrale. Nogle af togene kører direkte til Centrale, mens andre kræver et skift. En direkte tur tager ca. 40 minutter, og en tur med skift tager lige over en time. Tog afgår fra Gallarate mellem kl. 5.50 og 23.20.

>> Til Malpensa Lufthavnen med tog
Samme tog kan benyttes for at komme til Malpensa Lufthavnen. Malpensa eksprestoget afgår fra Milan Cadorna-stationen til Malpensa Lufthavnen hvert 30. minut. Det første tog afgår fra stationen kl. 5.50, og det sidste kl. 20.20. Italian Trenitalia tog kører til Malpensa Lufthavnen fra Milano Central og Milano Garibaldi. Disse tog kører til Gallarate-stationen. Herfra kan passagerer tage bussen til Malpensa Lufthavnen. Togene fra Milano Central afgår mellem kl. 7.30 og 21.30, og fra Garibaldi fra kl. 5.00 til kl. 22.30. Venligst bemærk, at bussen til Malpensa Lufthavnen fra Gallarate-stationen kun kører fra kl. 6.00 til kl. 20.00. At køre med tog til eller fra Malpensa Lufthavnen er en økonomisk måde at rejse på. Turene varierer fra mellem 3 og 11 euro for en enkeltbillet.

Kan man tage en taxa til Malpensa lufthavn?

Taxaer holder klar ved taxaholdepladserne uden for ankomstområder ved terminal 1 og terminal 2 ved Milanos Malpensa Lufthavn. Malpensa Lufthavnen ligger ca. 45 km fra Milanos bycentrum, og turen med taxa tager omkring 50 minutter. Skønt lufthavnen kun ligger 45 km fra Milanos bycentrum, kan taxaturen blive ret så lang på grund af trafikpropper, specielt i myldretiden.

Taxa kan være en dyr form for transport, men komforten ved turen er ofte de ekstra penge værd. Med en taxa har passagererne ingen problemer med at bære deres bagage op i tog eller busser, og de bliver kørt direkte til deres hotel eller andre steder, som de måtte ønske. Hvis I er en gruppe på tre eller flere, løber taxaturen ikke op i ret meget mere, end en kombineret tog- og busbillet ville gøre.

I Milano og fra Malpensa Lufthavnen er der ingen faste takster for taxakørsel. Faste takster kan være ret udbredte i andre lufthavne i Italien, så som turen mellem Roms Fiumicino Lufthavn og det centrale Rom. Skønt der ikke er faste takster i Malpensa Lufthavn, er området på ingen måde plaget af illegale taxaer, der forsøger at gøre forretninger med passagerer i ankomstområderne, som det er tilfældet i mange andre lufthavne. Taxachaufførerne i Milano anses også for at være relativt ærlige og prøver ikke at afkræve passagererne unødvendigt høje priser. Men selv om det er tilfældet, bør taxapassagerer alligevel få bekræftet priserne med chaufføren, før de forlader lufthavnen.

Prisen for en taxatur til det centrale Milano kan godt overstige 80 euro. Og husk venligst på, der godt kan komme ekstra afgifter på for bagage, kørsel sent om natten eller kørsel på en søn- eller helligdag, som ikke er inkluderet i den oprindelige pris. Taxachaufføren vil også gerne have drikkepenge for god service. Hvis du gerne vil undgå sådanne ekstra omkostninger, så lej en bil – her er der ingen skjulte ekstra omkostninger. Passagerer i Malpensa Lufthavnen bør bruge de officielle Milano-taxaer. De er let genkendelige ved ”taxa”-skiltet på taget og et nummerskilt på siden af bilen. De er for det meste hvide, men kan også være gule eller andre farver. Det er autoriserede taxaer, og vil være dit bedste valg til en god taxatur.

Taxakørsel er også en mulighed fra de mange holdepladser overalt i byen Milano, eller du kan ringe for at få en taxa til at hente dig, hvor du end befinder dig. Passagerer, der foretrækker at tage Malpensa eksprestoget direkte fra lufthavnen til Cadorna-stationen, vil se masser af taxaer, der holder og venter her, parat til videretransport.
Taxakørsel er en populær rejseform i Milano, og fra Milanos Malpensa Lufthavn, især for forretningsfolk.

Biludlejning i Milano Malpensa Lufthavn

Benyt billeje i Milano Malpensa Lufthavn, hvis du ønsker, at din ferie skal forløbe lige efter dit hoved. Du er typen, der gerne vil opleve det hele, men desværre ikke har tiden til at komme hele vejen rundt normalt. Synes du, at denne gang skal være anderledes, så kan du nemt gøre noget ved det.

Når du bestiller billig billeje i Milano Malpensa Lufthavn, kan du gøre det med en sikkerhed om, at denne ferie vil være en god oplevelse – en ferie hvor du har den totale frihed. Du kan gøre det her på toppen af denne side og få overstået billeje i Milano Malpensa allerede nu.

Besøg Milano Malpensa Lufthavns officielle hjemmeside.

AVIS rent a car i Milano Malpensa lufthavn

Du finder Avis biludlejning sammen med de andre biludlejningsselskaber i terminal 1 og 2. Terminal 1 er hvor du finder ankomster og afgange fra alle flyselskaber, undtagen Easyjet som befinder sig i lavpristerminal 2. Brug søgemaskinen fra CarTrawler til at finde priser fra Avis og andre biludlejningsfirmaer i Milano Malpensa lufthavn. Vil du læse mere om Avis biludlejning i Malpensa lufthavn finder du disse informationer her: AVIS biludlejning.

Avis biludlejning er et af de mest kendte brands i verden og tilbyder en af de største flåder af udlejningsbiler. Avis samarbejder med flere flyselskaber om rabatordninger, men det er værd at tænke på at det lang fra er sikkert at du betaler den billigste pris for din lejebil hos Avis i Milano lufthavn selvom du får rabat. Vi anbefaler altid at du sammenligner priser på biludlejning fra Avis med andre biludlejningsselskaber. Du vil opdage at prisen for en Avis bil ofte er meget billigere i biludlejning- søgemaskine som CarTrawler eller AutoEscape end på Avis´s egen hjemmeside.

Adresse på Avis i Milano Malpensa lufthavn:
Avis rent a car
Milano Malpensa lufthavn Terminal 1
21010 Malpensa
Telefon nr. 0039 025858481

Åbningstider hos Avis
Har du bestilt en lejebil hos Avis i Milano Malpensa lufthavn kan du afhente bilen alle ugens 7 dage fra kl. 07:00 til 24:00. Husk altid at skrive dit fly nr. i din booking når du bestiller biludlejning. Derved kan personalet fra Avis i lufthavnen se om dit fly er forsinket og sørge for at du kan afhente bilen hvis du ankommer ude for normal åbningstid.

Find den billigste lejebil i Milano Malpensa Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her