AVIS rent a car

AVIS er flere år i træk blevet kåret til “Verdens førende biludlejningsfirma” ved World Travel Awards, og der er ingen tvivl om, at dette er en af de biludlejere, hvor du kan normalt forvente et højt servicenivau og lejebiler af god kvalitet.

AVIS billeje blev stiftet i New Jersey, USA i 1946 af Warren E. Avis. Det første kontor for biludlejning blev åbnet i Willow Rund Airport i Detroit.

Warren E. Avis så mulighederne i at kombinere billeje og flyrejser. Avis var det første biludlejningsselskab i verden, som etablerede sig i en lufthavn. Derfor har Avis fra starten af, altid været tilstede i lufthavne og har siden vokset sig stor nok til nu at have mere end 5000 biludlejningsstationer fordelt på 165 lande.

AVIS er altid repræsenteret i lufthavnen, og deres logo er kendt blandt rejsende og forretningsfolk kloden rundt.

Avis satser på høj kvalitet og god service, og de råder over en stor bilflåde med et bredt sortiment, så man altid kan finde en bil der passer i størrelse og pris. Avis Europe erhvervede i 2003 desuden retten til at drive mærket Budget i Europa, Afrika og Mellemøsten.

Du finder Avis biludlejning i de fleste større lufthavne verden over bl.a. i Københavns lufthavn. Men næsten ligegyldigt hvilken lufthavn du lander i, vil der altid være Avis biludlejning i lufthavnen.

Priser på lejebiler fra Avis

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Avis rent a Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søg billig billeje i hele verden med AVIS

Avis brugte deres berømte slogan “We Try Harder” i 50 år, indtil det i 2012 blev udskiftet med “”It’s Your Space.”

Kontakt-information til Avis rent a car

Avis rent a car har kontor i de fleste lande, byer og lufthavne over hele verden. Vil du i kontakt med Avis rent a car i Danmark kan det ske på følgende adresse:

Avis Biludlejning
Avis Budget Denmark A/S
Roskildevej 14
2620 Albertslund

Telefon: +45 33 26 80 80

Læs mere om Avis biludlejning på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos AVIS rent a car Find Billeje her --> Sammenlign priser her