AVIS billeje blev stiftet i New Jersey, USA i 1946 af Warren E. Avis. Det første kontor for biludlejning blev åbnet i Willow Rund Airport i Detroit.

Warren E. Avis så mulighederne i at kombinere billeje og flyrejser. Avis var det første biludlejningsselskab i verden, som etablerede sig i en lufthavn. Derfor har Avis fra starten af, altid været tilstede i lufthavne og har siden vokset sig stor nok til nu at have mere end 4000 biludlejningsstationer fordelt over hele verden.

AVIS er altid repræsenteret i lufthavnen, og deres logo er kendt blandt rejsende og forretningsfolk kloden rundt.

Avis satser på høj kvalitet og god service, og de råder over en stor bilflåde med et bredt sortiment, så man altid kan finde en bil der passer i størrelse og pris.

Du finder Avis biludlejning i de fleste større lufthavne verden over bl.a. i Københavns lufthavn. Men næsten ligegyldigt hvilken lufthavn du lander i, vil der altid være Avis biludlejning i lufthavnen.

Priser på lejebiler fra Avis

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Avis rent a Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søg billig billeje i hele verden med AVIS

Smukt snelandskab i de tyske bjerge – oplev Tyskland med billeje fra AVIS. Foto: deepakrs

Kontakt-information til Avis rent a car

Avis rent a car har kontor i de fleste lande, byer og lufthavne over hele verden. Vil du i kontakt med Avis rent a car i Danmark kan det ske på følgende adresse:

Avis Biludlejning
Sluseholmen 3
2450 København SV

Telefon nr. 70 24 77 00

Læs mere om Avis biludlejning på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos AVIS rent a car Find Billeje her --> Sammenlign priser her