AVIS biludlejning Mallorca

Sammenlign priser på AVIS billeje med alle biludlejningsselskaber på Mallorca. Søgemaskinen på Billejeinfo viser priser og ledige lejebiler fra AVIS rent a car så du er sikker på at få den billigste pris. DU kan sammenligne biludlejning med firmaer som Hertz, SIXT, EuropeCar, Budget og mange andre internationale brands, men også små lokale udlejningsfirmaer som er specialister i biludlejning på Mallorca.

Lej bil hos AVIS på Mallorca

Foto: Kort over Mallorca. Kilde: Mallorca-Beaches

De fleste som holder ferie på Mallorca afhenter deres bil i Palma de Mallorca lufthavn, men du finder også AVIS billeje andre steder på øen. F.eks i Palma de Mallorca og Alcudia. Når du bestiller lejebil online vil jeg altid anbefale dig at læse lejekontrakten godt igennem inden du betaler depositum. Vær opmærksom på at det på Mallorca er muligt at leje bil inkl. ekstra forsikring, med fuld tank benzin, gratis ekstra chauffør osv. Du finder alle disse informationer i step 2 i søgemaskinen.

Billejeformidler på Mallorca

AVIS biludlejning samarbejder i Spanien og i øvrigt i alle andre lande med formidlere af billeje, også kaldet Car hire brooker. Det betyder at skal du finde den billigste biludlejning på Mallorca så kan du nemt og hurtig ved at benytte en af de store formidlere få et overblik. Eksempler på formidlere som AVIS samarbejder med er CarTrawler, AutoEurope, AutoEscape, Holidaycars, Carrentals og Holiday Autos. Uanset hvem af disse du benytter til at finde den billigste bil på Mallorca vil det altid fremgå om det er AVIS eller en anden leverandør du indgår en lejekontrakt med.

Se alle billejeformidlere

Information om Mallorca

I vores guide om Mallorca kan du finde flere informationer om øen, få tips og råd om billeje og inspiration til din ferie. Du kan også læse vores blogindlæg om Mallorca med nyttige informationer.

Information om billeje på Mallorca

Kontakt AVIS Mallorca

Du kan her på Billejeinfo læse mere om AVIS, men vil du i kontakt med et af de 6 lokale udlejningssteder så finder du kontakt info til nedenstående destinationer ved at klikke i menuen til venstre:

  • Cala D’or
  • Palma De Mallorca Lufthavn
  • Cala Millor
  • Puerto Alcudia Seaport
  • Santa Ponsa
  • Palma De Mallorca Bartomeo
Find den billigste lejebil på Mallorca Find Billeje her --> Sammenlign priser her