Billeje i Aalborg Lufthavn

Med billig billeje fra Aalborg lufthavn kommer du nemt rundt i byen. Foto: elchicogris

Aalborg Lufthavn – nemt til og fra Nordjylland

Aalborg Lufthavn har udover mange ruter til udlandet, også Danmarks største indenrigsrute til København, som har flere passagerer end alle øvrige danske indenrigsruter tilsammen. Fly til Aalborg Lufthavn og billig billeje videre herfra er da også den hurtigste og nemmeste måde at rejse til det nordjyske.

Bestil billig billeje i Aalborg Lufthavn og fortsæt din rejse hurtigt, billigt og nemt fra Danmarks tredjestørste lufthavn, hvad enten dit mål er i det nordjyske eller en anden del af Danmark. Med billeje kommer du hurtigt ind til Aalborg, og der er også god forbindelse længere mod syd eller nord med motorvej.

Når du skal finde en lejebil i Aalborg Lufthavn, har du valget mellem billeje fra de store biludlejningsfirmaer; AVIS, Budget, Europcar, Hertz og Sixt, som har udlejningsbutikker i lufthavnens ankomstterminal. Udlevering og aflevering af din lejebil i Aalborg Lufthavn er desuden ligetil, da parkeringspladserne ligger tæt ved terminalbygningen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Historie

Oprindelsen til Aalborg Lufthavn skal findes lidt længere mod syd end den nuværende placering. I Rørdal i udkanten af Aalborg havde direktøren for F.L. Smidth, Gunnar Larsen, som ejer Aalborg Portland Cementfabrik, således en lille privat flyveplads. Direktøren var opsat på at byen skulle have sin egen lufthavn og overtalte kommunen til at benytte hans flyveplads i en prøveperiode for at teste levedygtigheden af en indenrigsrute til København. Det tilbud tog man imod og ruten viste sig trods de få daglige afgange at være en succes.

Den 29. maj 1938 blev den officielle Aalborg Lufthavn indviet med et stort flystævne. De gode takter fra prøveperiode fortsatte på indenrigsruten til København og ruten er i dag stadig landets største, og har ifølge Aalborg Lufthavn indtil nu fragtet omkring 25 millioner passagerer.

Nu til dags er det dog ikke kun ruten til hovedstaden, som gør Aalborg Lufthavn et populært valg. Flere charterselskaber benytter lufthavnen i det nordjyske og derudover har blandt andet KLM/Air France åbnet en rute til Amsterdam, der er et af Europas store udgangspunkter for ruter til hele verden.

Book en lejebil i Aalborg Lufthavn online

Søg efter billeje i Aalborg Lufthavn i vores billeje-søgemaskine. På Billeje.info er det nemt at finde og bestille god og billig billeje i Aalborg Lufthavn. Billeje-søgemaskinen sammenligner billeje fra alle billeje-selskaber i samarbejde med CarTrawler. Hvis du bestiller billeje i Aalborg Lufthavn, er alle priser inkl. fri kilometer og uden skjulte gebyrer.

Information om Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn, som har koden AAL, er beliggende vest for Lindholm, godt 6 kilometer nordvest for Aalborg. Lufthavnen betjenes af både charter- og rutefly, som flyver til og fra populære rejsemål i ind- og udland, som f.eks. Gran Canaria, Malaga, Mallorca og Kreta. Blandt de største flyselskaber i Aalborg Lufthavn er KLM, Norwegian, SAS og Cimber Sterling. Du kan finde flere informationer om Aalborg Lufthavn her

Find den billigste lejebil i Aalborg Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her