Billeje på Gran Canaria

Oplev de mange seværdigheder på Gran Canaria med billeje. Foto: azuaje

Der er en god grund til, at Gran Canaria fortsat er den mest besøgte ø blandt alle de Kanariske øer. Der er både storbyliv, ø-liv og strandliv, som du ikke finder andre steder i Spanien. Øens unikke placering i Atlanterhavet ud fra den afrikanske kyst gør, at solen præger landskabet næsten hele året rundt og derfor planter grundlag for masser af turisme.

Gran Canaria er uden tvivl ø-gruppens mest kendte, men er kun den tredje største ø efter Tenerife og Fuerteventura, og dette på trods af øens navn (store kanariefugl).

Las Palmas er den mest kendte by på øen og er da også centrum for turismen, selvom mange mennesker i løbet af de seneste par år er rykket længere sydpå for at kunne nyde solen i større omfang. Gran Canaria er dog heldigvis også meget andet end turister og strand. Hele naturen giver øen et specielt præg, især fordi det hele forekommer så uopdaget, da mange mennesker aldrig har bevæget sig udenfor byernes trygge rammer.

Du kan derfor opleve idyl i de lokale landsbyer, store vulkaner og strande der stadig ligger fredeligt hen, og hvor man kun hører bølgernes slag på klipperne.

Læs om lufthavnen på Gran Canaria

Seværdigheder og attraktioner på Gran Canaria

Som nævnt kan selve naturen på øen betegnes som en seværdighed i sig selv, da denne er både smuk, enestående og uberørt. Til trods for at dette i sig selv er en oplevelse, så er der også flere ting at opdage på Gran Canaria; som f.eks. Pico de las Nieves, der befinder sig midt på øen og er et sted, hvor masseturismen endnu ikke har sat ind for alvor.

Da Gran Canaria ligger som den midterste ø i den Kanariske øgruppe, kan det også være en oplagt begivenhed, at bevæge sig ud til de andre kanariske øer. Dette har du muligheden for, netop fordi de andre øer ligger tæt, og billetprisen er overskuelig.

Når du er på Gran Canaria, kan det anbefales, at du lejer en bil og kommer rundt på øen på den måde. Så kommer du hurtigt fra sted til sted og slipper for at skulle benytte offentlig transport, hver gang du vil udenfor hotellet.

Ferie og transport på Gran Canaria

Selvom Gran Canaria er en ø, så tænker man, at der er kort afstand fra det ene sted til det andet, men sådan er det ikke altid. Desuden bør man også benytte mindst mulig transporttid, når man er på ferie. Du kan vælge at benytte den offentlige transport, men mange glemmer, at der er et andet glimrende alternativ.

Dette glimrende alternativ er selvfølgelig billeje på Gran Canaria. Ved at leje en bil på øen, så kan du komme hurtigt frem til hotellet fra lufthavnen, uden at skulle sætte dig ind i hvornår de forskellige busser kører, og hvortil de kører hen. Dette er en stor lettelse for de personer, som ikke kan sproget i Spanien.

Billig billeje på Gran Canaria

Ønsker du at benytte billeje på Gran Canaria, så er der flere muligheder at vælge imellem. Dog vil den mest oplagte mulighed være at leje bilen hjemmefra igennem denne hjemmeside, hvor du også slipper for de besværlige ting, der ellers er forbundet med billeje på Gran Canaria.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil på Gran Canaria, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filterfunktionen til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

På den måde står bilen altså klar, når du lander, og du kan komme rundt til både attraktioner, strand og hotel uden problemer. Det sparer dig for både tid og penge og giver dig overskud til at nyde ferien – og det er lige netop dét, som vi alle vil have!

Dette er ikke ting, man skal undervurdere, især ikke når det gælder ens ferie. Det er vigtigt, at der er styr på de ting, der skal hjælpe dig med at slappe af, og billeje på Gran Canaria kan altså være en af mulighederne for at gøre det hele mere frit og fleksibelt.

Så, er det Gran Canaria der er din destination, så kan du se frem til en ferie med afslapning og idyl – og hvis billeje falder i din interesse, vil vi med glæde være behjælpelige.

Tag til stranden med billeje på Gran Canaria. Foto: azuaje

Book leje af bil på Gran Canaria, som er en af verdens mest populære ferieøer især blandt nord- og vesteuropæiske turister. Især den sydlige del af øen er velbesøgt af turister, så hvis man vil have mere fred og ro på sin ferie, er det ideelt at bestille billeje på Gran Canaria, så man nemt kan komme ud til nogle af de mere øde områder på øen.

Lej bil på Gran Canaria

Lej en bil online fra Billeje.info og oplev den tredjestørste af de Canariske Øer i Spanien. Gran Canaria har masser af oplevelser at byde på til sine turister, uanset om man er til afslapning på stranden eller man er til mere action-prægede oplevelser, såsom mountain biking, klatring og surfing. Med leje af bil på Gran Canaria, får I mulighed for at komme ud til øens bedste sandstrande og til de mest spændende oplevelser, der er på Gran Canaria.

Udlejning af bil på Gran Canaria

Med biludlejning på Gran Canaria kan I desuden tage ud og besøge et af øens dykkercentre og lære at dykke. Det er klart at vandsport er særligt populært på øen, også blandt turister, og det er der rig mulighed for at opleve, hvis man har en udlejningsbil til rådighed på sin ferie på Gran Canaria.

Find den billigste lejebil på Gran Canaria Find Billeje her --> Sammenlign priser her