Billeje på Gran Canaria

Der er en god grund til, at Gran Canaria fortsat er den mest besøgte ø blandt alle de Kanariske øer. Der er både storbyliv, ø-liv og strandliv, hvis lige du ikke finder andre steder i Spanien. Alt sammen kan du nemt opleve med billig billeje på Gran Canaria.

Billeje på Gran Canaria er forholdsvis billigt, da der er mange biludlejningsfirmaer på Gran Canaria. Du kan leje mange forskellige steder på øen, og prisen er næsten altid god.

Billig billeje på Gran Canaria
Med billeje kommer du nemt rundt til alle de største seværdigheder på Gran Canaria.

Øens unikke placering i Atlanterhavet ud fra den afrikanske kyst gør, at solen præger landskabet næsten hele året rundt, hvilket naturligvis er den primære forklaring på øens popularitet som rejsemål. Gran Canaria er uden tvivl ø-gruppens mest kendte, men er faktisk kun den tredjestørste ø, efter Tenerife og Fuerteventura, og dette på trods af øens navn, som betyder “Store Kanariefugl”.

Las Palmas er den mest kendte by på øen og er da også centrum for turismen, selvom mange mennesker i løbet af de seneste par år er rykket længere sydpå for at kunne nyde solen i større omfang. Gran Canaria er dog heldigvis også meget andet end turister og strand. Hele naturen giver øen et specielt præg, især fordi det hele forekommer så uopdaget, da mange mennesker aldrig har bevæget sig udenfor byernes trygge rammer.

Du kan derfor opleve idyl i de lokale landsbyer, store vulkaner og strande der stadig ligger fredeligt hen, og hvor man kun hører bølgernes slag på klipperne.

Ferie og transport på Gran Canaria

Selvom Gran Canaria er en ø, så tænker man, at der er kort afstand fra det ene sted til det andet, men sådan er det ikke altid. Desuden bør man også benytte mindst mulig transporttid, når man er på ferie. Du kan vælge at benytte den offentlige transport, men mange glemmer, at der er et andet glimrende alternativ. Dette glimrende alternativ er selvfølgelig billeje på Gran Canaria. Ved at leje en bil på øen, så kan du komme hurtigt frem til hotellet fra lufthavnen, uden at skulle sætte dig ind i hvornår de forskellige busser kører, og hvortil de kører hen. Dette er en stor lettelse for de personer, som ikke kan sproget i Spanien.

Seværdigheder og attraktioner på Gran Canaria

Gran Canaria bliver ikke kaldt for ”miniature-kontinentet” for ingenting – øen har noget for enhver smag. Den tæt befolkede og historiske hovedstad Las Palmas fungerer som en slags indgangsport til de isolerede fiskersamfund på den forrevne, nordlige kyst. Inde i landet gemmer bjergene på svimlende tinder og frodige grønne dale, hvor der for neden dannes et tæppe af træer. Og sydpå, i festområderne Puerto Rico og Playa Ingles, lyser neonlysene op om aftenen, mens bølgende klitter i Maspalomas danner ly til solbaderne.

Som nævnt kan selve naturen på øen betegnes som en seværdighed i sig selv, da denne er både smuk, enestående og uberørt. Til trods for at dette i sig selv er en oplevelse, så er der også flere ting at opdage på Gran Canaria; som f.eks. Pico de las Nieves, der befinder sig midt på øen og er et sted, hvor masseturismen endnu ikke har sat ind for alvor. Da Gran Canaria ligger som den midterste ø i den Kanariske øgruppe, kan det også være en oplagt mulighed, at bevæge sig ud til de andre kanariske øer. Dette har du muligheden for, netop fordi de andre øer ligger tæt, og billetprisen er overskuelig.

Når du er på Gran Canaria, kan det anbefales, at du lejer en bil og kommer rundt på øen på den måde. Så kommer du hurtigt fra sted til sted og slipper for at skulle benytte offentlig transport, hver gang du vil udenfor hotellet.

Maspalomas klitter - billig billeje på Gran Canaria
Klitterne ved Maspalomas er et smukt syn, som kan opleves når du lejer en bil på Gran Canaria med Billeje.info og CarTrawler

Billig billeje på Gran Canaria

Ønsker du at benytte billeje på Gran Canaria, så er der flere muligheder at vælge imellem. Dog vil den mest oplagte mulighed være at leje bilen hjemmefra igennem denne hjemmeside, hvor du også slipper for de besværlige ting, der ellers er forbundet med billeje på Gran Canaria. Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil på Gran Canaria, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filterfunktionen til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

På den måde står bilen altså klar, når du lander, og du kan komme rundt til både attraktioner, strand og hotel uden problemer. Det sparer dig for både tid og penge og giver dig overskud til at nyde ferien – og det er lige netop dét, som vi alle vil have! Dette er ikke ting, man skal undervurdere, især ikke når det gælder ens ferie. Det er vigtigt, at der er styr på de ting, der skal hjælpe dig med at slappe af, og billeje på Gran Canaria kan altså være en af mulighederne for at gøre det hele mere frit og fleksibelt.

Så, er det Gran Canaria der er din destination, så kan du se frem til en ferie med afslapning og idyl – og hvis billeje falder i din interesse, vil vi med glæde være behjælpelige.

Book leje af bil på Gran Canaria, som er en af verdens mest populære ferieøer især blandt nord- og vesteuropæiske turister. Især den sydlige del af øen er velbesøgt af turister, så hvis man vil have mere fred og ro på sin ferie, er det ideelt at bestille billeje på Gran Canaria, så man nemt kan komme ud til nogle af de mere øde områder på øen.

Biludlejningsfirmaer på Gran Canaria

Alle de store biludlejningsfirmaer er til stede på Gran Canaria.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Hent din lejebil i lufthavnen

Der er fly til Gran Canaria hele året rundt, og vil du benytte dig af billeje, er det oplagt at booke din bil med afhentning allerede i lufthavnen. Her er et godt udvalg af udlejere, så der er gode chancer for at finde et godt tilbud på netop den størrelse lejebil, du har brug for.

>> Læs om billeje i lufthavnen på Gran Canaria

Biludlejning på Gran Canaria
Terminalen i Gran Canaria lufthavn er indgangsporten til en god ferie.

Lej bil på Gran Canaria

Lej en bil online fra Billeje.info og oplev den tredjestørste af de Kanariske Øer i Spanien. Gran Canaria har masser af oplevelser at byde på til sine turister, uanset om man er til afslapning på stranden eller man er til mere action-prægede oplevelser, såsom mountain biking, klatring og surfing. Med leje af bil på Gran Canaria, får I mulighed for at komme ud til øens bedste sandstrande og til de mest spændende oplevelser, der er på Gran Canaria.

På Billeje.info sammarbejder vi med billeje-søgemaskinen fra CarTrawler, som er blandt verdens største formidlere af billig billeje på Gran Canaria. CarTrawler samarbejder med alle biludlejningsselskaber, både i lufthavnen og i de forskellige byer på øen. Du finder i søgemaskinen hos CarTrawler biler fra biludlejningsselskaber som Avis og Hertz billeje, EuropCar og Sixt rent a car, ligesom der også er mange mindre og lokale billejefirmaer på Gran Canaria der samarbejder med CarTrawler.

Indtast i billeje-søgemaskien fra CarTrawler blot de datoer, hvor du ønsker at afhente og aflevere din lejebil, skriv alder på chaufføren af bilen og husk også at angive om du vil afhente og aflevere bilen i samme by eller lufthavn. Tryk ”søg billeje” og søgemaskinen fra CarTrawler vil give dig et overblik med alle ledige biler og priser.

Udlejning af bil på Gran Canaria

Det tager kun omkring 40 minutter at krydse øen fra nord til syd, og omkring 25 minutter at køre tværs over øen. Ved at leje en bil på Gran Canaria får du adgang til en række forskellige smukke strande, og dens mange parker og attraktioner. Din lejede bil kan bringe dig til Palmitos Parks botaniske have eller til Cueva Pintadas arkæologiske park. Du kan besøge maleriske landsbyer, som byen Tejeda på bjergsiden, og Artenara beliggende højt oppe med en iøjnefaldende udsigt. Hvad enten du vælger at gå på indkøb på markederne, eller udforske landskaberne, giver en lejet bil dig mulighed for at gøre alt dette.

Med biludlejning på Gran Canaria kan I desuden tage ud og besøge et af øens dykkercentre og lære at dykke. Det er klart at vandsport er særligt populært på øen, også blandt turister, og det er der rig mulighed for at opleve, hvis man har en udlejningsbil til rådighed på sin ferie på Gran Canaria.

Langt de fleste vælger dog at afhente deres billeje i Gran Canaria lufthavn, hvor du også finder det største udvalg af lejebiler og billejeselskaber.

Find den billigste lejebil på Gran Canaria Find Billeje her --> Sammenlign priser her