Billeje i Meloneras

Bestil din billeje i Meloneras og oplev den smukke kanariske by og øen Gran Canaria med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre kanariske vine og fiskeretter til gode priser og store historiske og kulturelle seværdigheder på den spanske ferieø, der på få år er blevet et af skandinavernes foretrukne rejsemål.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Meloneras og Gran Canaria i dit helt eget tempo.

Meloneras

Maspalomas berømte sandklitter ligger tæt på Meloneras. Foto-kredit: Cristian Bortes. Oploadet under licensen CC BY 2.0

Information om Meloneras

Meloneras er kendt som et rejsemål for de lidt kræsne, som her på Gran Canarias solsikre sydkyst finder hoteller af høj kvalitet, designerbutikker, et casino og en promenade med restauranter, der har nogle af øens bedste kokke.

Der er en lille strand med grus ved Meloneras, og der er ikke langt til den populære, kilometerlange sandstrand ved Maspalomas.

Det er derfor ikke kun rejsende med hang til luksus, som søger til Meloneras. Feriebyen er også et populært valg blandt børnefamilier, som udover de nærliggende strande og gode forhold i byen kan nyde godt af vandlande kort uden for byen. Dertil kommer, at nogle af Gran Canarias bedste golfbaner ligger i området, hvilket også trækker mange besøgende til.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Meloneras

Det store internationale biludlejningsfirma Avis har kontor i Meloneras, foruden flere lokale biludlejningsfirmaer, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Meloneras og Gran Canaria. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Meloneras online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den kanariske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Meloneras, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i Meloneras, men der er ikke langt til den nærmeste lufthavn, idet Gran Canarias store internationale lufthavn kun ligger omkring 35 kilometer fra byen. Du kan læse mere om billeje i Gran Canarias lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Meloneras

Der findes mange interessante og seværdige steder på Gran Canaria, du kan opleve med en lejebil fra Meloneras. Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Meloneras, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand.

  • Las Palmas (ca. 60 km)
  • Telde (ca. 47 km)
  • Puerto de Sardina (ca. 88 km)
  • Pico de las Nieves (ca. 71 km)
  • La Hoyilla (ca. 55 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme på Gran Canaria her.

Find den billigste lejebil i Meloneras Find Billeje her --> Sammenlign priser her