Billeje i Spanien

Biludlejning i Spanien

Du finder hurtig den billigste billeje i Spanien i søgemaskinen her på Billeje.info, der sammenligner priser på billeje fra flere hundrede biludlejningsselskaber. Du kan derfor hurtigt finde de bedste tilbud fra både store, internationale firmaer som Avis, Hertz og Europcar, men også en stribe mindre, lokale udlejere med skarpe priser. Du finder med garanti en bil og en pris du kan lide.

At opleve Spanien i bil er oplagt, og det er billigt. En lejebil giver dig en uovertruffen frihed til at se så meget af landet som du har lyst til, i dit helt eget tempo. Hvis du kører nordpå til de grønnere og lidt koldere regioner, kan du opleve baskerlandet, Galicia og Asturias, som er et idealt udgangspunkt for dem der er til aktive ferier. Her kan du klatre, vandre, ride, ro i kajak og meget mere.

Med billeje kan du nemt besøge Ronda. Foto: Wolfgang Moroder, CC BY-SA 3.0

Biludlejning i Sydspanien

Hvis du søger lidt varmere temperaturer og badevand, så er det sydpå til Middelhavet du skal. Du kan for eksempel hente din lejebil i Alicante eller Malaga lufthavn, som er “indgange” til henholdsvis Costa Blanca og Costa del Sol. Hvis du bor i Malaga er det oplagt at tage en tur til det centrale Spanien og besøge byer som Toledo.

Forårs- og efterårsmånederne er generelt de bedste tidspunkter at finde billig billeje i Spanien på. Mellem april og oktober er priserne normalt lidt højere. Der er dog altid penge at spare hvis du bestiller billejen i forvejen – det gør du nemmest med søgemaskinen øverst her på siden.

Oplagte steder i Spanien at leje bil er ved ankomsten til de største lufthavne, såsom Malaga lufthavn, Mallorca lufthavn, Barcelona lufthavn, Tenerife lufthavn, Alicante lufthavn og Gran Canaria lufthavn.

Gode råd om billeje – også til storbyferien

Cadaques i Spanien
Lejer du en bil i Barcelona, kan du for eksempel nemt tage på udflugt til idylliske Cadaques mod nord.

Med billeje i Spanien kan du komme langt omkring. Du kan f.eks. nyde solen på den lokale strand om dagen og tage ind til Barcelona og spise om aftenen. Og omvendt selvfølgelig, hvis du bor i byen.

Skal du på storbyferie, tænker du måske umiddelbart, at der ikke er nogen grund til at leje en bil. Det kan dog godt være en fordel at have en bil, når man bor i byerne. Nogle af de største turistattraktioner ligger lige i udkanten af byerne, f.eks. Montserrat i Barcelona. Med offentlig transport tager det over en time, men i din egen bil er turen nemt klaret. Ligeledes er en bil ofte en stor fordel, hvis du vil opleve nogle af de mange lidt mere ukendte seværdigheder lidt væk fra de mest populære turistområder.

Bilferie give flere unikke oplevelser

Spanien er et land med mange kontraster. Både naturen og kulturen varierer afhængigt af, hvor i landet du befinder dig. Ved at tage på bilferie i Spanien, giver du dig selv muligheden for at nyde alt hvad landet har at byde på. Fra smukke sandstrande, god mad og velvære, til en fantastisk natur, kulturel diversitet og vidunderlige byer med masser af historie og storslået arkitektur.

En bilferie til Spanien byder på store oplevelser – og man vælger selv. Det er det fantastiske ved en bilferie i Spanien. Man er ikke bundet til et afgrænset geografisk område lige meget om man er på kør-selv ferie til Spanien med start i Danmark, eller om man er på bilferie i Spanien, hvor man lejer en bil i den lufthavn man lander i og så ellers bare kører ud i det blå.

Friheden ved at køre selv og selv at kunne bestemme, hvor man tager hen, er ubeskrivelig skøn og det er nok også derfor, at mange danskere vælger at tage på bilferie i Spanien. Har man én gang prøvet at forlade hovedfærdselsårerne for at køre op i bjergene og nyde sin eftermiddagskaffe på en lokal café i en lille spansk landsby er man solgt.

Den venlighed og imødekommenhed man møder fra de spanske værter, gør hele oplevelsen til noget helt særligt. Spanien lever i høj grad af turisme og det afspejler sig i det serviceniveau man bliver mødt af, lige meget hvor man kommer. Spaniere er venlige og utroligt varme mennesker, som sætter pris på gæster. Især når man forlader de meget populære destinationer og fx kører op i bjergene, mærker man, at man bliver taget godt imod.

Opdag Spaniens ukendte perler med billeje

Oplevelsen ved at køre i den spanske natur, om det er i bjergene eller på den spanske højslette, er vidunderlig og den er med til at gøre en bilferie i Spanien til en unik rejse, hvor selve ferieformen indbyder til nye indtryk hele tiden.

Tager man på ferie med bil i Spanien får man nogle uforglemmelige oplevelser, når man vælger at slå sin gps fra og bare køre der ud af på de snoede og stejle bjergveje. Har man i forvejen sikret sig, at man nok skal komme forbi en lille spansk landsby på sin rute, så har man også sikret sig, at man kan få en bid mad, et glas vin og en kop kaffe på den lokale bodega eller restaurant. Er vejret godt kan man sidde på terrassen og følge med i det lokale landsbyliv og kommer der en hestevogn læsset med halm forbi, skal man ikke blive overrasket, men blot nyde, at disse livsformer stadig trives i dagens Europa.

Oplev Spaniens smukkeste landsbyer med billeje

Når man kommer til et sted, hvor tiden står stille, går pulsen automatisk ned og pludselig, befinder man sig i en tilstand af total afslapning. Det er noget helt andet, end hvis man befinder sig på nogen af de store spanske turistdestinationer, som kendetegnes ved det pulserende liv og de mange mennesker. Hvad enten man er kørt til Spanien i sin egen bil eller er på bilferie i Spanien i en bil, som man har lejet i den lufthavn, man er landet i, så har man denne frihed til at opsøge steder i det spanske landskab, hvor holdningen til tid er en anden og hvor stress, er noget, som kun rammer de travle mennesker i Madrid og Barcelona.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Feriebolig og ferielejligheder til en bilferie i Spanien.

Det er selvfølgelig vigtigt, at man har styr på feriebolig og ferielejlighed til sin bilferie i Spanien. På de store destinationer kan det være nødvendigt at bestille en feriebolig i højsæsonen, så man er sikker på at have en feriebolig, der hvor man ønsker at gøre ophold på sin bilferie i Spanien. Kører man væk fra de populære destinationer og ud på landet eller op i bjergene, er der som regel masser af muligheder for at finde overnatning i en ferielejlighed eller på et hotel. Det optimale er dog, hvis man i forvejen har en lille ide om, hvad det er for nogle oplevelser man går efter på sin bilferie i Spanien.

Det handler om at udnytte de friheder man har, når man vælger at tage på bilferie og kør selv ferie. I Spanien er mulighederne uanede. Der er dog også stor forskel på, hvordan man rejser. Er man af sted med familien, er ønskerne til en ferielejlighed, et hotel eller en feriebolig naturligvis anderledes, end hvis man rejser af sted med sin kæreste, ægtefælle, sin ven, eller hvis man er en flok der tager af sted på en bilferie til Spanien.

Det vigtige er, at man får en feriebolig eller ferielejlighed til en god pris. Ferielejligheden skal selvfølgelig også leve op til de forventninger man har. Hos Billeje.info har vi samarbejdspartnere, som med garanti kan finde en feriebolig i Spanien, som passer til dit behov. Vores samarbejdspartnere har samlet de bedste tilbud på ferielejligheder til en bilferie i Spanien.

Kør-selv ferie Spanien – kvalitetstid med familien

Hvis man kører til Spanien i sin egen bil, skal man selvfølgelig tænke over flere ting, end hvis man lejer en bil i den lufthavn, man lander i. Kør-selv ferie til Spanien er en lang tur og ofte skal der et stop eller to til, inden man når til den spanske grænse. Har man familien med på en kør-selv ferie, kan det gå hen og blive en meget anstrengende tur. Både for mor og far, men især for børnene. Der er dog også mange familier, som sætter pris på tiden sammen i bilen ned gennem Europa. I en ellers travl hverdag kan turen være en kærkommen mulighed for at få kvalitetstid med familien uden forstyrrelser udefra.

Vidste du, at der er mange penge på kør-selv ferien til Sydeuropa ved at leje en billig tysk lejebil i Flensborg lige syd for grænsen?

På en kør-selv ferie til Spanien har man muligheden for at opleve landet på en helt ny måde. Spanien består af 17 regioner, som alle har hver deres kulturelle særpræg. Den spanske historie er yderst spændende og landskabet er da også formet markant af den. Især når man kommer til de større byer kan man se, at Spanien har været under arabisk herredømme, da dette afspejler sig i byernes arkitektur. Det er især i det sydlige Spanien, at den arabiske indflydelse på den spanske historie og arkitektur er meget synlig i form af slotte og fæstningsværker tilbage fra middelalderen.

En anden ting som Spanien også er meget præget af, er turismen. Især når man kommer til det sydlige Spanien, vil man møde andre turister fra hele verden. Tilbuddene er mange og variationen er stor. Når man har en bil til sin rådighed, bør man derfor udnytte den mulighed man har for at komme lidt væk og opleve noget det autentiske Spanien.

Bilferie i Spanien – den spanske infrastruktur.

Den spanske infrastruktur er siden Spaniens indtræden i EU i 1986 løbende blevet moderniseret og udbygget. Forholdende er derfor helt i top, hvis man vælger at tage på bilferie i Spanien. I Spanien er der i dag over 13.000 kilometer motorvej, hvor der på langt de fleste strækninger, skal betales motorvejsafgift, noget man også skal være opmærksom på, når man er på bilferie i Spanien.

Især langs Spaniens middelhavskyst er motorvejsnettet meget moderne og det er bygget til, at millioner af biler hvert år kan køre langs middelhavet. En af årsagerne til, at de spanske motorveje langs Middelhavet er så veludbyggede, er selvfølgeligt, at de skal kunne rumme trafikken fra alle de turister, som hvert år tager på bilferie i Spanien og al den transport, som skal forsyne det enorme forbrug af fødevarer og alt andet, som turismen langs middelhavet afføder.

Man kan godt forberede sig på nogle vidunderlige naturoplevelser langs de spanske motorveje. Så snart man kommer ud fra byerne, hvor trafikken normalvis er tungere end på de lange stræk, er den spanske natur nok det mest opløftende ved køreturen. Der er også noget særligt ved at køre langs de spanske motorveje langs Middelhavet, fordi man ofte har middelhavet på sin ene side og bjergene på den anden. Så selv om at meget af tiden skal tilbringes i bilen på en bilferie til Spanien, så er køreturen alligevel en oplevelse i sig selv.

Er det første gang, du skal køre bil i Spanien? Så bør du inden afrejsen læse vores artikel om de vigtigste færdselsregler i Spanien. Her kan du finde oplysninger om særlige færdselsregler, betalingsveje, miljøzoner med mere.

Landskab i Zamora regionen i det vestlige Spanien. Kilde: zyllan

Vil man opleve den spanske kultur fuldt ud, kan man tage til tyrefægtning, som foregår i høj grad i den sydlige del af Spanien eller oplev en ægte spansk fiesta i en af de mindre landsbyer. Er I interesserede i kunst, kulturelle bygninger og arkitektur, vil både Guggenheim Museet i Bilbao og Alhambra i Granada være interessante for jer.

Spanien er selvfølgelig meget mere end bare flamenco, tyrefægtning og tapas. Booker I billeje i Spanien, vil I nemt komme rundt og opleve landets mange seværdigheder. Holder I jeres ferie i den vestlige eller nordvestlige del af landet, vil I for eksempel også kunne køre en tur ind i Portugal.

Sammenlign priser på billeje i Spanien

Det er nemt at sammenligne priser på billeje i Spanien her hos Billeje.info. Vi samarbejder med billeje-søgemaskinen fra CarTrawler, der sammenligner priser på lejebiler fra hundredvis af biludlejningsselskaber.

Du finder den anerkendte søgemaskine øverst her på siden. Indtast den dato du ønsker at afhente og aflever din lejebil, vælg by eller lufthavn og tryk “Find billigste pris“.

Udover den tid du sparer, er der flere fordele ved at finde og bestille din lejebil i søgemaskinen her hos Billeje.info

 • Aktuelle dagspriser på din lejebil – alle priser er i real time
 • Søger og sammenligner priser fra både lokale og internationale biludlejningsselskaber
 • Alle priser på billeje i Spanien er inkl. ubegrænset kilometer i din lejebil
 • Billeje er altid inkl. lovpligtige forsikringer
 • Du kan gratis afbestille din billeje helt op til få timer inden afhentning
 • Du kan ugen gebyr afhente din lejebil i en by eller lufthavn og aflevere den i en anden

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Spanien som for eksempel en kilometerbegrænsning. Husk derfor altid at læse lejebetingelserne godt igennem før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Spanien, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filterfunktionen til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Biludlejning i Spanien et stort hit

Spanien byder på rigtig mange oplevelser, og samler man alle de ting som Spanien kan byde på, så kan det hele sammenkobles til ét ord: Fantastisk.

Turister valfarter til Spanien når ferien starter, og det er som førnævnt med god grund. Der er dog nogle steder, som er mere populære end andre. Hvis du selv som turist gerne vil opleve andre dele af Spanien og nogle af de ukendte perler, som stadig er uberørt af masseturisme, er billeje en rigtig god ide. Med en bil tilrådighed er du desuden uafhængig af offentlig transport/taxa transport.

Billeje i Spanien er faktisk meget nemmere end man lige går og tror, da udlejningsfirmaerne har gjort det nemmere for turister og andre besøgende at leje en bil.

Start din ferie med billeje i Spanien her

Her på billeje.info kan du starte din bilferie i Spanien på to måder. I vores billeje-søgemaskine kan du booke billeje i den lufthavn eller by, som skal være udgangspunktet for din ferie. Herefter kan du læse artikler med tips til spændende destinationer, ferielejligheder og oplevelser i Spanien, så du i ro og mag kan sætte dig ned og beslutte dig for, hvor turen skal gå hen.

Uanset om du er fast turist i Spanien eller har du aldrig besøgt landet før, kan du finde nyttige tip og råd om at få det meste ud af en bilferie i Spanien med billeje. Nedenfor har vi desuden samlet en række nyttige links. Du finder blandt andet hjælp til søgning efter hoteller, ferieboliger og ferielejligheder i Spanien, aktuel trafikinformation fra Spanien og meget mere.

Det er nemt at finde billige flybilletter til Spanien, fx. her, og hos Billeje.info kan du leje biler i alle de større lufthavne.

Biludlejningsfirmaer i Spanien

I Spanien kan du både leje fra internationale brands som AVIS og Hertz, men også mindre lokale udlejningsfirmaer som er specialister i biludlejning i Spanien.

 • AVIS rent a car: AVIS i Spanien behøver næppe en større præsentation, det er et af de mest kendte brands i verden. AVIS er et af de firmaer der har sit eget udlejningskontor i stort set alle byer og lufthavne i Spanien. Hovedkontoret ligger i Madrid og det er også her man kan ringe til hvis man har brug for hjælp under sin ferie i landet.
 • Hertz Biludlejning: Ligesom AVIS behøver Hertz Biludlejning i Spanien nok ikke den store beskrivelse. Hertz er i skrivende stund verdens største biludlejningsfirma og i familien tæller bla. også lavprisselskabet Firefly som specielt i Spanien ofte har de billigste priser.
 • SIXT Billeje: Tysk ejet og har i Spanien de seneste år udvidet netværket af udlejningskontorer ganske kraftigt.
 • Goldcar Rental: Goldcar billeje i Spanien finder du oftest i toppe af oversigten når du sammenligner priser på leje af bil, for Goldcar har ofte særdeles billige priser! Vær dog opmærksom på, at Goldcar er blandt de selskaber, som får flest klager og det er endnu et bevis på at pris og kvalitet som regel hænger sammen!
 • Firefly car hire: Den nye “frække dreng” i klassen blandt udlejerne i Spanien. Selskabet er ejet af Hertz og tilbyder lavpris billeje på de mest efterspurgte destinationer. Bestiller du en lejebil hos Fire Fly, skal du også her være opmærksom på at pris og service føles ad. Jeg har selv ofte oplevet at måttte vente en til to timer på at få min bil udleveret ved ankomsten i Malaga lufthavn. Kan du leve med denne service så kan du derimod også spare penge på din billeje hos Firefly.

Ovenstående er blot nogle få af de store og små biludlejningsselskaber, som du finder i databasen her på Billeje.info

Fakta om Spanien

For at opsummere det der står i artiklen, og for at gøre de vigtigste fakta om Spanien hurtigere tilgængelige, så har vi lavet en liste over de vigtigste ting, som du bør vide om Spanien.

 • Officielt navn: Reino de España (det spanske kongerige).
 • Sprog: Spansk.
 • Spanien er medlem af den Europæiske Union.
 • Tidszone: GMT +1 og GMT + 2 om sommeren.
 • Valuta: Euro (1 euro svarer ca. til 7,6 kroner (foråret 2020).
 • Hovedstaden er Madrid.
 • Indbyggertallet er knap 47 millioner mennesker.
 • Ca. 73% af befolkningen er katolikker.

Den spanske stats officielle turisthjemmeside
Vejret i Spanien

Vi skriver også selv løbende om nyheder om Spanien, selvfølgelig med hovedfokus på emner med relevans for billeje. Derudover deler vi ud af vores erfaringer, når vi selv lejer bil på vores rejser. Du kan også finde løbende prissammenligninger på lejerbiler fra de forskellige biludlejningsselskaber, som du finder i lufthavne og byer. Har du et godt billejetip så skriv det endelig i en kommentar her på bloggen.

Find den billigste lejebil i Spanien Find Billeje her --> Sammenlign priser her