1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Ordrebekræftelse

Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer

Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Billeje i Spanien

Puerta del Sol i Madrid, Spaniens hovedstad. Foto: Gryffindor

Billeje i Spanien finder du hurtig og nemt online i søgemaskinen her på Billeje.info, der sammenligner priser på billeje fra alle biludlejningsselskaber. At opleve Spanien i bil er oplagt, og det er billigt.

Med billeje i Spanien får du en frihed til at se så meget at landet som du har lyst til, i dit helt eget tempo. Hvis du kører nordpå til de grønnere og lidt koldere regioner kan du opleve baskerlandet, Galicia og Asturias som er et idealt udgangspunkt for dem der er til aktive ferier. Her kan du klatre, vandre, ride, ro i kajak og meget mere.

Biludlejning i Sydspanien

Hvis du søger lidt varmere temperaturer og badevand, så er det sydpå til middelhavet du skal. Du kan hente din lejebil i både Alicante og Malaga lufthavn som er “indgangen” til henholdsvis Costa Blanca og Costa del Sol. Forårs- og efterårsmånederne er de bedste tidspunkter at finde billig billeje i Spanien på. Mellem april og oktober er priserne generelt lidt højere. Der er dog altid penge at spare hvis du bestiller billejen i forvejen – prøv eventuelt vores omfattende søgemaskine.

Hvis du bor i Malaga er det oplagt at tage en tur til det centrale Spanien og besøge byer som Toledo. Hvis du leder efter billig biludlejning i Spanien kan du prøve vores søgemaskine. Den leder blandt alle de store biludlejningsselskaber og finder de bedste aktuelle tilbud. Du finder med garanti en bil og en pris du kan lide.

Oplagte steder i Spanien at leje bil er ved ankomsten til de største lufthavne, såsom Malaga lufthavn, Mallorca lufthavn, Barcelona lufthavn, Tenerife lufthavn, Alicante lufthavn og Gran Canaria lufthavn.

Lej en bil i Barcelona

Med billeje i Spanien kan du komme langt omkring. Du kan f.eks. nyde solen på den lokale strand om dagen og tage ind til Barcelona og spise om aftenen. Og omvendt selvfølgelig, hvis du bor i byen.

Det kan nemlig godt være en fordel at have en bil når man bor i byerne. Nogle af de største turistattraktioner ligger lige i udkanten af byerne, f.eks. Montserrat i Barcelona. Med offentlig transport tager det over en time, men i din egen bil er turen nemt klaret.

Spanien er et land med mange kontraster. Både naturen og kulturen varierer, afhængigt af hvor i landet du befinder dig. Ved at tage på bilferie og kør selv ferie til Spanien, giver du dig selv muligheden for at nyde alt hvad Spanien byder på. Fra smukke sandstrande, god mad og velvære, til en fantastisk natur, kulturel diversitet og vidunderlige byer med masser af historie og storslået arkitektur.

Landsbyhygge i Mirador de San Nicolas og spansk paella. Kilde: Pablo og Alpha

En bilferie til Spanien byder på store oplevelser – og man vælger selv. Det er det fantastiske ved en bilferie i Spanien. Man er ikke bundet til et afgrænset geografisk område lige meget om man er på kør selv ferie til Spanien, eller om man er på bilferie i Spanien, hvor man lejer en bil i den lufthavn man lander i og så ellers bare kører ud i det blå.

Friheden ved at køre selv og selv at kunne bestemme, hvor man tager hen, er ubeskrivelig skøn og det er nok også derfor, at mange danskere vælger at tage på bilferie i Spanien. Har man én gang prøvet at forlade hovedfærdselsårerne for at køre op i bjergene og nyde sin eftermiddagskaffe på en lokal café i en lille spansk landsby er man solgt.

Den venlighed og imødekommenhed man møder fra de spanske værter, gør hele oplevelsen til noget helt særligt. Spanien lever i høj grad af turisme og det afspejler sig i det serviceniveau man bliver mødt af, lige meget hvor man kommer. Spaniere er venlige og utroligt varme mennesker, som sætter pris på gæster. Især når man forlader de meget populære destinationer og fx kører op i bjergene, mærker man, at man bliver taget godt imod.

Oplevelsen ved at køre i den spanske natur, om det er i bjergene eller på den spanske højslette, er vidunderlig og den er med til at gøre en bilferie i Spanien til en unik rejse, hvor selve ferieformen indbyder til nye indtryk hele tiden.

Tag på udflugt på din bilferie til Spanien.

Tager man på bilferie i Spanien får man nogle unikke oplevelser, når man vælger at slå sin gps fra og bare køre der ud af på de snoede og stejle bjergveje. Har man i forvejen sikret sig, at man nok skal komme forbi en lille spansk landsby på sin rute, så har man også sikret sig, at man kan få en bid mad, et glas vin og en kop kaffe på den lokale bodega eller restaurant. Er vejret godt kan man sidde på terassen og følge med i det lokale landsbyliv og kommer der en hestevogn læsset med halm forbi, skal man ikke blive overrasket, men blot nyde, at disse livsformer stadig trives i dagens Europa.

Når man kommer til et sted, hvor tiden står stille, går pulsen automatisk ned og pludselig, befinder man sig i en tilstand af total afslapning. Det er noget helt andet, end hvis man befinder sig på nogen af de store spanske turistdestinationer, som kendetegnes ved det pulserende liv og de mange mennesker. Hvad enten man er kørt til Spanien i sin egen bil eller er på bilferie i Spanien i en bil, som man har lejet i den lufthavn, man er landet i, så har man denne frihed til at opsøge steder i det spanske landskab, hvor holdningen til tid er en anden og hvor stress, er noget, som kun rammer de travle mennesker i Madrid og Barcelona.

Feriebolig og ferielejligheder til en bilferie i Spanien.

Det er selvfølgelig vigtigt, at man har styr på feriebolig og ferielejlighed til sin bilferie i Spanien. På de store destinationer kan det være nødvendigt at bestille en feriebolig i højsæsonen, så man er sikker på at have en feriebolig, der hvor man ønsker at gøre ophold på sin bilferie i Spanien. Kører man væk fra de populære destinationer og ud på landet eller op i bjergene, er der som regel masser af muligheder for at finde overnatning i en ferielejlighed eller på et hotel. Det optimale er dog, hvis man i forvejen har en lille ide om, hvad det er for nogle oplevelser man går efter på sin bilferie i Spanien.

Det handler om at udnytte de friheder man har, når man vælger at tage på bilferie og kør selv ferie. I Spanien er mulighederne uanede. Der er dog også stor forskel på, hvordan man rejser. Er man af sted med familien, er ønskerne til en ferielejlighed, et hotel eller en feriebolig naturligvis anderledes, end hvis man rejser af sted med sin kæreste, ægtefælle, sin ven, eller hvis man er en flok der tager af sted på en bilferie til Spanien.

Det vigtige er, at man får en feriebolig eller ferielejlighed til en god pris. Ferielejligheden skal selvfølgelig også leve op til de forventninger man har. Hos Billeje.info, har vi samarbejdspartnere, som med garanti kan finde en feriebolig i Spanien, som passer til dit behov. Vores samarbejdspartnere har samlet de bedste tilbud på ferielejligheder til en bilferie i Spanien.

Kør selv ferie Spanien.

Hvis man kører til Spanien i sin egen bil, skal man selvfølgelig tænke over flere ting, end hvis man lejer en bil i den lufthavn, man lander i. Kør selv ferie til Spanien er en lang tur og ofte skal der et stop eller to til, inden man når til den spanske grænse. Har man familien med på en kør selv ferie, kan det jo gå hen og blive en meget anstrengende tur. Både for mor og far, men især for børnene.

På en kør selv ferie til Spanien har man muligheden for at opleve Spanien på en helt ny måde. Spanien består af 17 regioner, som alle har hver deres kulturelle særpræg. Den spanske historie er yderst spændende og landskabet er da også formet markant af den. Især når man kommer til de større byer kan man se, at Spanien har været under arabisk herredømme, da dette afspejler sig i byernes arkitektur. Det er især i det sydlige Spanien, at den arabiske indflydelse på den spanske historie og arkitektur er meget synlig i form af slotte og fæstningsværker tilbage fra middelalderen.

En anden ting som Spanien også er meget præget af, er turismen. Især når man kommer til det sydlige Spanien, vil man møde andre turister fra hele verden. Tilbuddene er mange og variationen er stor. Når man er på bilferie i Spanien, bør man derfor udnytte den mulighed man har for at komme lidt væk og opleve noget det autentiske Spanien.

Bilferie i Spanien – den spanske infrastruktur.

Den spanske infrastruktur er siden Spaniens indtræden i EU i 1986 løbende blevet moderniseret og udbygget. Forholdende er derfor helt i top, hvis man vælger at tage på bilferie i Spanien. I Spanien er der i dag over 13.000 kilometer motorvej, hvor der på langt de fleste strækninger, skal betales motorvejsafgift, noget man også skal være opmærksom på, når man er på bilferie i Spanien.

Især langs Spaniens middelhavskyst er motorvejsnettet meget moderne og det er bygget til, at millioner af biler hvert år kan køre langs middelhavet. En af årsagerne til, at de spanske motorveje langs middelhavet er så veludbyggede, er selvfølgeligt, at de skal kunne rumme trafikken fra alle de turister, som hvert år tager på bilferie i Spanien og al den transport, som skal forsyne det enorme forbrug af fødevarer og alt andet, som turismen langs middelhavet afføder.

Man kan godt forberede sig på nogle vidunderlige naturoplevelser langs de spanske motorveje. Så snart man kommer ud fra byerne, hvor trafikken normalvis er tungere end på de lange stræk, er den spanske natur nok det mest opløftende ved køreturen. Der er også noget særligt ved at køre langs de spanske motorveje langs middelhavet, fordi man ofte har middelhavet på sin ene side og bjergene på den anden. Så selv om at meget af tiden skal tilbringes i bilen på en bilferie til Spanien, så er køreturen alligevel en oplevelse i sig selv.

Informationer om bilferie i Spanien.

Her på billeje.info kan du starte din bilferie i Spanien på to måder. I vores billeje søgemaskine kan du booke billeje i Spanien, i den lufthavn eller by, som skal være udgangspunktet for din bilferie. Herefter kan du læse artikler om spændende destinationer, ferielejligheder og oplevelser til din bilferie i Spanien, så du i ro og mag kan sætte dig ned og beslutte dig for, hvor turen skal gå hen.

Vælger du at tage på kør selv ferie i Spanien, vil du have mest glæde af alle vores artikler her på siden. Desuden vil du også kunne følge spændende links til rejsebureauer, som har speciale i at arrangere kør selv ferier til Spanien.

Under alle omstændigheder er du landet det rigtige sted, hvis du er i gang med at planlægge en bilferie til Spanien. Nedenfor har vi desuden samlet en række nyttige links til bilferie i Spanien. Du finder blandt andet hjælp til søgning efter hoteller, ferieboliger og ferielejligheder i Spanien, aktuel trafikinformation fra Spanien og meget mere.

Den spanske stats officielle hjemmeside for danske turister
Spanien på Google maps
Vejret i Spanien

Landskab i Zamora regionen i det vestlige Spanien. Kilde: zyllan

Lejebil i Spanien

Spanien er selvfølgelig meget mere end bare flamenco, tyrefægtning og tapas. Booker I billeje i Spanien, vil I nemt komme rundt og opleve landets mange seværdigheder. Du har mulighed for at leje en bil fra en af landets lufthavne, så du nemt kan komme til hotel eller feriebolig lige fra ankomst.

For hele familien vil det være en stor oplevelse at tage jeres lejebil til forlystelsesparken, vandlandet og meget mere, Isla Mágica – den magiske ø – i den populære feriedestination, Sevilla, som de mindste sikkert vil finde spændende.

Udlejning af bil i Spanien

Vil man opleve den spanske kultur fuldt ud, kan man tage til tyrefægtning, som foregår i høj grad i den sydlige del af Spanien eller oplev en ægte spansk fiesta i en af de mindre landsbyer. Er I interesserede i kunst, kulturelle bygninger og arkitektur, vil både Guggenheim Museet i Bilbao og Alhambra i Granada være interessante for jer.

Der er uden tvivl et væld af spændende attraktioner og seværdigheder rundt omkring i hele Spanien, og du når at opleve flest af dem, hvis i booker biludlejning i Spanien. Holder I jeres ferie i den vestlige eller nordvestlige del af landet, vil I for eksempel også kunne køre en tur ind i Portugal.

Sammenlign priser på billeje i Spanien

Det er nemt at sammenligne priser på billeje i Spanien. Vi samarbejder med billeje-søgemaskinen fra CarTrawler der sammenligner priser på biludlejning fra alle billeje-selskaber i databasen.

Fordele med billeje i Spanien igennem CarTrawler

  • Aktuelle dagspriser på din lejebil – alle priser er i real time
  • Søger og sammenligner priser fra både lokale og internationale biludlejningsselskaber
  • Ale priser på billeje i Spanien er inkl. ubegrænset kilometer i din lejebil
  • Billeje er altid inkl. lovpligtige forsikringer
  • Du kan gratis afbestille din billeje helt op til få timer inden afhentning
  • Du kan ugen gebyr afhente din lejebil i en by eller lufthavn og aflevere den i en anden

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Spanien som for eksempel en kilometerbegrænsning. Husk derfor altid at læse lejebetingelserne godt igennem før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Spanien, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Søg billeje online i søgeboksen til højre

Indtast den dato du ønsker at afhente og aflever din lejebil, vælg by eller lufthavn og tryk “søg billeje“.

Spanien byder på rigtig mange oplevelser, og samler man alle de ting som Spanien kan byde på, så kan det hele sammenkobles til ét ord: Fantastisk.

Spanien er et fantastisk land, hvor oplevelserne altid er lige rundt om hjørnet. Sol og flotte naturlige omgivelser er højdepunkterne i Spanien, som også byder på kulturelle og historiske seværdigheder.

Turister stormer til Spanien når ferierne starter, og det er som førnævnt med god grund. Der er dog nogle steder, som er mere populære end andre. De populære steder er fyldt med turister, og de spanske myndigheder har gjort det let og tilgængeligt at besøge netop disse attraktioner. Turisterne er derfor ofte ved de seværdigheder, som er lettest tilgængelige.

Hvis man som en turist gerne vil opleve andre dele af Spanien, eller hvis man gerne vil have ligeså meget fri bevægelighed som man har i Danmark, så kan det faktisk være en rigtig god ide, hvis man lejer en bil. Billeje i Spanien er faktisk meget nemmere end man lige går og tror.

Biludlejning i Spanien er blevet et stort hit, og det kan man godt forstå. Det er nemlig langt mere tilfredsstillende og dejligt med en bil, når man er på ferie. Det er også blevet langt lettere at leje en bil i Spanien, da udlejningsfirmaerne har gjort det nemmere for turister og indrejsende at leje en bil i Spanien.

Der er mange gode grunde til at leje en bil i Spanien. Man kan selv vælge hvor man vil hen, og man kan komme hen til den ønskede destination på kort tid. Dette giver frihed og uafhængighed for eventuelt offentlig transport/taxa transport. Som turist bør man derfor overveje billeje i Spanien på kraftig vis, og derfor har vi lavet denne hjemmeside, så du kan få de bedste guides til hvordan man lejer en bil i Spanien.

Da Spanien er et land, som stort set kan besøges året rundt, så er billeje i Spanien altid aktuelt når man besøger landet. Spanien er også et stort land så der er mange ting man kan se, og når man har lejet en bil, så går det lidt hurtigere når man skal se attraktionerne.

Er du en fast turist i Spanien eller har du aldrig besøgt landet før, men vil du have en fantastisk oplevelse, så følg med på denne hjemmeside og få information om billeje i Spanien og andre gode råd om billeje i Spanien. Dertil beskriver vi de populære ferie destinationer, så du kan finde de bedste informationer vedrørende de spanske feriebyer.

Top tre byer for billeje i Spanien

Her kan du finde links direkte til de byer i Spanien hvor flest danskere bestille lejebiler. Det er måske ikke en overraskelse at det er Malaga i Andalusien, Palma på Mallorca og Alicante på østkysten i Spanien

• Malaga, læs om byen og billeje i Malaga

• Alicante, læs om byen og billeje i Alicante lufthavn

• Mallorca, Palma by og lufthavnen på Mallorca

Mere information om Spanien og billeje

Søger du flere informationer om Spanien og rejser til landet, kan du under de enkelte artikler finde gode rejsetips og mere information om billeje. Du finer også informationer om klima og andre nyttige ting til en ferie i Spanien

Nye artikler med til og råd om billeje i Spanien

Du kan læse om samtlige lufthavne i Spanien og du finder også informationer om de mest populære rejsemål og byer til din ferie eller forretningsrejse. vi skriver løbende om nyheder om Spanien og selvfølgelig om billeje, hvor vi delere vores erfaringer når vi selv lejer bil på vores rejser. Vi foretager løbende prissammenligninger på lejerbiler fra de forskellige biludlejningsselskaber du finder i lufthavne og byer. Har du et godt billejetip så skriv endelig et indlæg på bloggen under de forskellige destinationer eller kontakt redeaktionen.

• Sammenlign priser på lejebiler i Gran Canaria lufthavn

Kontakt til Billeje Spanien

Billeje Spanien er en del af Billeje.info der arbejder med online formidling af biludlejning.

Billeje Info
Hausergade 36
1128 København K
Cvr. nr 30612108
Find på Google map
Kontakt på mail info@billeje.info