Billeje i Asturias

Asturias er faktisk en region i det nordlige Spanien. Det er ikke decideret en by, men det er altså en region, som rigtig mange danskere besøger hvert år. Hovedstaden i Asturias er byen Oviedo. Af andre nævneværdige byer, så kan man nævne både Gijon men også Aviles.

Asturien

Besøg de hyggelige kystbyer i Asturien med billeje. Foto: Markus Bernet, Creative Commons.

Regionen er et sted man besøger, hvis man gerne vil opleve kulturen i området, men selvfølgelig også den gudeskønne natur. Naturen er nemlig helt aldeles fantastisk i Asturias, og man skal i hvert fald både opleve de forskellige klipper og bjerge, men selvfølgelig også områderne der ligger ud til Atlanterhavet.

Mange mennesker foretager billeje i Asturias, da man har det meget nemmere med at komme rundt, hvis man har lejet en bil i Asturias. Nogle folk vælger billeje i Asturias lufthavn, som ligger ca. 50 kilometer fra Oviedo. Der er rig mulighed for billeje i Asturias og Asturias lufthavn.

Læs mere om biludlejning i Asturias lufthavn.

Seværdigheder og attraktioner i Asturias

Regionen har været befolket af af mennesket siden tidernes morgen, hvor vores art etablerede sig i Europa. I dag ses sporene af de første mennesker i Austrien blandt andet i form af hulemalerier, hvoraf nogle stammer fra år 25.000 f.v.t., som bør stå højt på din liste over udflugtsmål, hvis du er fascineret af vores tidligste historie i Europa.

Af andre attraktioner, så kan forlængelsen af bjergkæden Pyrenæerne nævnes. Navnet er de Cantabriske bjerge, og en del af disse bjerge kan ses i Asturias. Det er virkelig flotte bjerge, hvor det højeste punkt er over 2500 meter højt. For os danskere, som desværre ikke har noget bjerg i Danmark, så er det især et meget pragtfuldt og yndigt syn. Hele naturen omkring bjergene og generelt naturen i Asturias, er også meget flot. Med billeje i Asturias, så kan man opleve naturen og bjergene.

Har man lyst til at se noget bykultur i Asturias, så kan man besøge byerne Oviedo, Gijon og Aviles. Disse tre byer byder på alt fra moderne shoppingcentre til gamle ruiner. Især Oviedo er kendt for sine kirker, så hvis du gerne vil se kirker og andre monumenter fra den kristne storhedstid, så kan man få en meget stor oplevelse i Oviedo.

Når du efter en dag med oplevelsesrige udflugter trænger til at stille sulten, er det oplagt at kaste dig over den spændenden gastronomi, hvor de lokale specialiteter tæller blandt andet Cabrales-osten, den særlige asturianske bønneret og lokal æblecider − Asturien er den regionen, som producerer mest æblemost i Spanien.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Ferie og transport i Asturias

Når man skal transportere sig op og ned af bjerge, samt besøge de mange byer i regionen Asturias, så er det logisk med billeje i Asturias. Billeje i Asturias er mest fornuftig, hvis du lejer en bil med fri kilometer. Du kører med garanti rigtig langt i Asturias, og det er pga. alle de ting man kan se. Der er ingen grund til at begrænse sig, da billeje i Asturias ofte er specielt lavet til Asturias-regionen.

Din ferie vil blive meget lettere i Asturias, hvis du lejer en bil. Det er klart at alle argumenterne taler for billeje i Asturias. Udover transporten, så vil din ferie generelt blive en ferie, som du sjældent glemmer. Udover naturskønhederne, så er lokalbefolkningen i Asturias også meget venlige og imødekommende for fremmede. De er ærlig talt også interesserede i at få historier fra turister, og generelt komme i kontakt med dem.

Spørger man ind til selve regionen Asturias, så bemærker man en stolt tone i samtalen. Støder du ind på navnet David Villa under en samtale, så er det pga. at fodboldstjernen David Villa kommer fra regionen Asturias, og det er de bestemt stolte af.

Billig billeje i Asturias

Det er klart at man vil opleve så meget som muligt, når man besøger regionen Asturias i det nordlige Spanien. De folk der tager til Asturias ved også, at det bliver en slags bilferie. Med billig billeje i Asturias, så er det nu meget lettere for flyrejsende at få fat i en bil. I stedet for at køre hele vejen fra Danmark til Asturias, så er det faktisk meget lettere med billeje i Asturias.

Temperaturerne i Asturias varierer imellem 25-30 celsius grader, og det er derfor ikke så nødvendigt med aircondition i bilen, som det er med de mange andre steder i Spanien. Det vigtigste med billeje i Asturias er, at du lejer en bil med fri kilometer.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens filter til at finde netop den lejebil i Asturias, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og tilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Husk også at besøge de Cantabriske bjerge, som der er nævnt tidligere i denne artikel, da man ikke får fuld udnyttelse af Asturias, hvis ikke man besøger bjergkæden. Du kan lettest komme op til bjergene, hvis du bestiller billig billeje i Asturia inden du tager af sted med flyet. Du sparer en del penge men i hvert fald også masser af tid, hvis du husker at bestille billig billeje i Asturia inden du tager på ferie.

Find den billigste lejebil i Asturias Find Billeje her --> Sammenlign priser her