Billeje i Oviedo

Oviedo er hovedstaden i provinsen med samme navn og er beliggende i den nordvestlige del af Spanien. Byen og provinsen ligger 50 km fra Atlanterhavskysten mod nord. Der er ca. 450 km til hovedstaden Madrid, i den sydøstlige del,og dens befolkning skønnes at være omkring 225.000 (2009). Oviedo blev grundlagt i år 760.

Domkirken i Oviedo er blev bygget i 1300 tallet og her er gravplads for Kongen af Asturias. Domkirken er placeret i det historiske centrum med dens smalle gader og historiske bygninger. Den gamle by er har ikke ændret sig over årene. Mange af kirkerne er placeret i og uden for byen og er et UNESCO kulturarv. Oviedo har mange museer at tilbyde de besøgende, herunder et arkæologisk museum, Museum of Asturias og Museum of Fine Arts.
Asturias lufthavn ligger ca 50 km fra Oviedo.

Oviedo er en spansk by, der ligger i det nordlige Spanien. Oviedo er samtidig også hovedstaden for regionen Asturias, der bor ca. 220 tusind mennesker i byen. Temperaturen i Oviedo minder meget om Danmark, da temperaturen holder sig en smule over de tyve grader om sommeren.

Du kender måske Oviedo fra Prince of Asturias Awards, som uddeler priser til personer. En meget kendt vinder af prisen er blandt andet Bob Dylan. Al Gore har også vundet prisen, men det er ikke kun enkelt personer, som får prisen. Google har blandt andet fået prisen i kategorien kommunikation.

Sightseeing i Oviedo

Oviedo er en by, som byder på mange spændende ting. Hvis du tager på ferie og besøger Oviedo, så har byen både moderne og gamle ting. De moderne ting tæller blandt andet shoppingcentre og moderne butikker, men selvfølgelig kan du også slappe af i de mange cafeer, som du kan finde rundt omkring.

Blandt de gamle ting i byen, så kan du blandt andet finde smukke kulturelle bygninger og seværdigheder. Byen er blandt andet kendt for sine kirker. Det siges også at byen blev grundlagt af to munke, så byen er meget præget af kristendommen. Der er også et fantastisk slot, som hedder San Juan de Priorio, der er et besøg værd, hvis man besøger Oviedo.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder og billeje i Oviedo

Det er en fantastisk by, og hvis du vil opleve alle de smukke ting i byen, så kan billeje i Oviedo anbefales. Skal du tage bussen og taxa til hver eneste turistattraktion, så bliver ferien lige pludselig et planlægningsmareridt. Busser kører efter tidsplaner, og det kan jo være at tiden ikke passer med det du gerne vil nå. Skal du bruge en taxa, så kan det hurtigt koste mange penge, da der er mange flotte steder i Oviedo, som man kan besøge.

Billeje i Oviedo er praktisk, men også det mest logiske valg, når man skal holde ferie i byen. Du sparer mange penge, og husk nu at få en bil med fri kilometer. Du kan nemlig godt besøge de øvrige områder uden for byen, som byder på naturskønne omgivelser. En bil med aircondition kan også anbefales, da selv lidt solskin, får bilen til at være brandvarm. Det er altid dejligt med lidt kold luft, når man er i et varmt land. Tænk over det med aircondition, når du skal bestille billeje i Oviedo.

Lej bilen inden du ankommer til Oviedo og spar tid. Der er ingen der vil bruge sin ferie på at lede efter et biludlejningsfirma, alt skal helst være i orden, når man tager på ferie. Du kan også klare alt vedrørende billeje i Oviedo, når du er i Danmark.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens filterfunktion til at finde netop den lejebil i Oviedo, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og særtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Oviedo Find Billeje her --> Sammenlign priser her