Billeje i Oviedo Lufthavn

Velkommen til vores guide med information og gode råd om billeje i Oviedo Lufthavn som ligger i regionen Asturias i Spanien. Her finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Oviedo Lufthavn og kan i søgemaskinen nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Oviedo

Det er nemt at besøge Oviedo med billeje fra lufthavnen. Foto: Gonmi, Creative Commons.

Generelt om Oviedo Lufthavn

Lufthavnen er den eneste internationale i Asturias-regionen med forbindelser til blandt andet London Stansted, Lissabon og Paris. Derudover er der et bredt udvalg af indenrigsruter til lufthavne på det spanske, Kanarieøerne og De Baleriske Øer. Lufthavnen betjenes af blandt andet easyJet, Iberia og Vueling Airlines.

Oviedo Lufthavn (lufthavnskode: OVD) ligger 47 kilometer fra byen Oviedo, hvortil der er busforbindelser og gode veje, hvis du er i bil.

De seneste år er lufthavnen blevet renoveret og moderniseret. I 2014 benyttede lidt over en million rejsende lufthavnen ved Spaniens nordkyst.

Find mere information om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Oviedo Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Oviedo Lufthavn fra blandt andet Avis, Enterprise Rent-A-Car og Europcar. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål om billeje (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Oviedo Lufthavn, eksempelvis en kilometerbegrænsning. Så husk derfor altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Oviedo Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Oviedo Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her