Billeje i Københavns Lufthavn

Det kan være en fordel at booke leje af bil i Københavns Lufthavn Kastrup, uanset om man er på et kort ophold eller en længere ferie i byen. Hos Billeje.info hjælper vi dig ikke blot med at finde den billigste biludlejning i Københavns Lufthavn Kastrup, men giver dig også masser af gode råd om billeje i Danmark med på vejen.

I søgemaskinen kan du nemt sammenligne priser og ledige lejebiler fra samtlige udlejningsselskaber i lufthavnen. Vi har bl.a. løbende kampagnepriser på billeje fra selskaber som AVIS, Hertz, Budget, Sixt, Europcar med flere.

Billig billeje i Københavnds Lufthavn Kastrup CPH)

Københavns Lufthavns Terminal 3 er tegnet af Vilhelm Lauritzen.

Biludlejningsselskaber i Københavns Lufthavn

I Københavns lufthavn finder du efterhånden alle de store biludlejningsselskaber. Biludlejningsselskaberne er i Københavns Lufthavn placeret i det såkaldte Car Rental Centre, som ligger i nærheden af den gamle Indenrigsterminal. For at komme ud til biludlejningsselskaberne skal du tage en af lufthavnens gratis terminalbusser, som går hvert. 10. minut fra Terminal 2 og 3.  Du kan leje alle typer af biler i lufthavnen lige fra små personbiler til minibusser og varevogne. I søgemaskinen finder du som nævnt priser fra samtlige biludlejningsfirmaer i Københavns lufthavn.

Her er en oversigt over de biludlejningsselskaber du kan finde i CPH:

  • Avis

    Kilde: Københavns Lufthavn

  • Europcar
  • Budget
  • Sixt
  • Hertz
  • Enterprise
  • National
  • Alamo

>> Læs mere om alle biludlejningsselskaber her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Priser på billeje for udlandsdanskere i Københavns Lufthavn

Priser du finder online er alle med lovpligtige forsikringer og enten med fri kilometer eller et begrænset antal kilometer inkluderet i lejen. Netop det med antal kilometer er vigtig, for lejer du en bil i Københavns lufthavn og har bopæl i Danmark, betaler du en højre pris end hvis du har bopæl i et andet land. Du kan altid se de aktuelle priser og betingelser online i søgemaskinen.

>> Få flere informationer om billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark.

Information om billeje i Københavns Lufthavn Kastrup

Her har jeg samlet en række nyttige informationer til dig som bestiller biludlejning i lufthavnen.

Nemt, hurtigt og komfortabelt

Hvad enten man kommer til Danmark fra udlandet eller med et nationalt fly – og ønsker at leje bil – foretrækker de fleste at leje bilen i Københavns Lufthavn. Man har bilen ved hånden, når man ankommer, det gør det nu engang lettere med bagagen og børnene, og så er man også hurtigere fremme, hvor man nu end skal hen fra lufthavnen. Desuden er vejret i Danmark sjældent så attraktivt, at der er grund til at friste skæbnen og løbe for meget omkring i ruskregn. Bilen har samtidig en række andre fordele: Man kan samtale mere privat, det er mere komfortabelt, man kommer hurtigere frem, og man er ikke tvunget til at acceptere forsinkelser eller uregelmæssigheder. Man er uafhængig af køreplaner.

Parkeringshus P1

Naturligvis kan der også være andre, mere specifikke grunde til at leje en bil, for eksempel fordi man skal flytte noget gods, man skal videre på skiferie i Sverige, eller hvad man nu har på tapetet. Enhver har sine krav til køretøjet, og en af fordelene ved at leje bil i Københavns Lufthavn er netop, at udvalget af biltyper er omfattende. Man finder, hvad man skal bruge – fra personbiler i alle størrelser og udstyrsklasser – over minibusser til varevogne. Indenfor hver kategori findes selvfølgelig et bredt udvalg af forskellige modeller. Det hele ligger samlet parkeringshuset P1, hvor man finder samtlige biludlejningsbureauer. Vær i øvrigt opmærksom på, at danskere bosat i udlandet, altså danskere uden fast adresse i Danmark, har mulighed for at leje bil til særligt favorable vilkår, fordi en del skatter og afgifter falder bort, når man er udlandsdansker.

Ankomst

Både for ankommende og afrejsende er det praktisk, når biludlejningsselskaberne ligger placeret samlet i parkeringshuset P1. Ved ankomst til Københavns Lufthavn vil den normale procedure være at tage en af de gratis shuttle-busser, som afgår hvert 10. minut fra Terminal 2 og 3 til udlejningskontoret i P1, og der klare de administrative sager og få nøglen til bilen udleveret. Det enkelte udlejningsbureau vil dirigere dig videre til den lejede bil. En del selskaber tilbyder også at sende en medarbejder, som møder op i ankomsthallen og følger dig hen til bilen og klarer administration og nøgleudlevering på stedet. Man vælger som kunde selv sin foretrukne løsning, hvis man bestiller sin bil forud.

Biludlejning i Københavns lufthavn

Der er en travl, men samtidig afslappet atmosfære i Københavns Lufthavn.

Reservation

Især hvis man har mere specielle ønsker til bilen, er det en klar fordel at reservere bilen forud, i stedet for bare at møde op ved udlejningskontoret. Specielle ønsker kan jo være alt fra barnestol til snekæder eller tagbagebærer, og for at udlejningsselskabet kan have sagerne klar, må der forudbestilles. Generelt for at være sikker på, at man kan råde over netop den type bil, men gerne vil benytte, er det selvfølgelig tilrådeligt at reservere på forhånd. Er man udlandsdansker, er det også nødvendigt på forhånd at informere sig om muligheden for at leje på særlige vilkår. Altså kan det klart anbefales at samle information om billeje, inden man møder op i Københavns Lufthavn.

Afrejse

Udlejningsbiler tilbageleveres ved afrejse ligeledes i parkeringshuset P1, hvor de forskellige selskabers biler holder til på forskellige etager. Når bilen er parkeret, skal bilnøglen afleveres ved skranken på det pågældende selskabs udlejningskontor. De enkelte selskaber har varierende regler med hensyn til brændstof, kørte kilometer, depositum, selvrisiko og så videre. Også mellem forskellige biltyper kan reglerne for lejemålet være forskellige, så undersøg disse regler inden leje af bilen, også eksempelvis hvilke typer kreditkort selskabet accepterer.

Hvilken bil skal man leje

Selvfølgelig har enhver sine behov og ønsker i forhold til leje af bil. For de fleste vil det grundlæggende være et spørgsmål om pris i forhold til kvalitet, men samtidig vil den enkelte have sine specielle behov, specifikke krav som bilen skal opfylde. Størrelse selvfølgelig, men også brændstof-økonomi, sikkerhed og komfort, måske også æstetisk stil. Lej den bil, du har brug for i forhold til at løse en bestemt opgave. Hos de enkelte selskaber kan man bestille ekstraudstyr af mange slags, såsom barnestole til forskellige aldresgrupper, tag-bagagebærere, trailere. Vurder dine behov og lej bil derefter. Kører man på flad vej i Danmark i sommermånederne, er det eksempelvis noget andet end at køre op nordpå i Sverige for at stå på ski i bjergene i februar.

Øresundsregionen

København er som bekendt Danmarks største by, med knap 1.3 millioner indbyggere. Det samlede hovedstadsområde – Hovedstadsregionen – er beboet af lige knap 2 millioner mennesker. Som en konsekvens af Øresundsbroens opførelse er Øresundsregionen opstået, Danmark og Sverige bliver blandet, og i denne region bor sammenlagt 3.8 millioner mennesker, hvor danskerne er i overtal med 2.5 millioner. København er således blevet en metropol, og mulighederne er mange, også når det gælder attraktive seværdigheder for den rejsende. Kommer man som udlandsdansker til Danmark, vil det givet være en god ide at udforske Øresundsregionen, hvis man har tid og alligevel skal leje bil. Som dansker er det jo bestemt også en fordel at have adgang til det store svenske rige, ikke mindst hvis man søger naturoplevelser eller fysisk aktivitet, som for eksempel kanosejlads, eller at løbe på ski. Sverige har meget at tilbyde den, der lejer bil i Københavns lufthavn.

Lufthavn og infrastruktur

Københavns Lufthavn fejrede sin 90 års fødselsdag i 2015, og udviklingen af lufthavnen viser en udvikling i sammenhæng med Øresundsbroen, hvor den generelle infrakstruktur i området har udviklet sig enormt på relativt kort tid. I 1932 havde Københavns Lufthavn 6.000 starter og landinger, knap 70 år senere, i 2007, havde lufthavnen 258.000 starter og landinger. Danskerne er et meget rejsende folk, og samtidig kommer udlandsdanskere, og desuden naturligvis udenlandske turister i almindelighed, til Københavns Lufthavn. De mange rejsende er afhængige af en velfungerende infrastruktur, og derfor efterspørges en bred vifte af transportprodukter. Billeje er en efterspurgt vare, og mange selskaber konkurrerer om at tilfredsstille efterspørgslen. Denne konkurrence giver bredde i udbuddet og samtidig rimelige priser til kunderne.

Københavns Lufthavns historie

Da Københavns Lufthavne blev etableret i 1925, var flyrejser stadig noget, der var forbeholdt samfundets top. Men i løbet af 1930’erne voksede passagsertallet dog kraftigt, og lufthavnen udvidede blandt andet med en ny, moderne terminal.

Selvom den civile luftfart under krigen mestendels var indstillet, skete der dog en fortsat udviklingen af danskernes nye lufthavn, som blandt andet fik udskiftet de oprindelige græslandingsbaner med nogle af beton. Da lufthavnen samtidig undgik skader efter egentlig krigshandlinger, kunne man efter krigen hurtigt genoptage den civile luftfart og allerede i 1946 åbnedes de første ruter til Amerika. Få år efter var Københavns Lufthavn blandt de største og mest moderne i Europa. En status som lufthavnen stadig har i Skandinavien, hvor den er den travleste.

I dag er det Københavns Lufthavn ambition at forsvare positionen som et af de vigtigste trafikknudepunkter for lufttrafikken i Nordeuropa. I 2016 modtog lufthavnen på Amager mere end 29 millioner rejsende og har desuden flere gange de senere år modtager kårringer som både Europas bedste og mest effektive lufthavn.

Oplevelser i lejebil omkring Københavns Lufthavn i Kastrup

Foretrækker man at holde sin ferie i Danmark, er Danmarks hovedstad København bestemt en interessant by at besøge for både børn og voksne, og man kommer nemmest rundt med en lejebil til rådighed. Så vil I spare køretiden, kan I med fordel bestille biludlejning i Kastrup Lufthavn, som er en relativt kort køretur fra Københavns centrum.

Med billeje i Københavns Lufthavn Kastrup kan I tage ud og opleve og se en masse af byens mange seværdigheder og attraktioner. Samtidig er det en fordel at have en lejebil til rådighed, så man også kan tage ud og se nogle af de attraktioner, der ligger nogle kilometer uden for selve København. Mest populær er nok forlystelsesparken Bakken, der ligger midt i Dyrehaven i Charlottenlund, men også Louisiana nord for København, som er et museum for moderne kunst, er meget populær destination, hvis man lejer en bil i Københavns lufthavn.

Find leje af bil i Københavns Lufthavn via rent a car søgefunktionen her på Billeje.info. Med en lejebil kommer I nemmest rundt i byen og undgår at være afhængig af byens offentlige transport og taxaer.

Nedenfor finder du nyttige informationer til biludlejning i Københavns lufthavn og informationer om lufthavnen.

Læs mere om Københavns lufthavn her
Københavns lufthavn på wikipedia

Find den billigste lejebil i Københavns Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her