Billeje i Danmark

Selv om det er et lille land, kan der sagtens være fordele ved at bestille billeje i Danmark. Skal ferien holdes i den anden ende af landet, er en lejebil en chance for at rejse i dit eget tempo og opleve nogle af de mange seværdigheder undervejs.

Skal du bruge en lejebil i Danmark og bor i udlandet, kan du få informationer og fakta om dine muligheder i dette indlæg, samt generelle tips og råd om at finde den billigste billeje.

Danmark vestkyst
Lej en bil i Danmark og tag familien en tur med ud til vestkysten. Foto: Valentin Kold Gundersen, CC BY 2.0

Billeje.info er en uafhængig portal, hvor du kan finde information om billeje i Danmark og mere end 1.000 destinationer rundt om i resten af verden. Men vigtigst af alt har vi i samarbejde med CarTrawler gjort det nemt for dig at finde og sammenligne priser på billeje.

Find billig billeje i Danmark

Hvad enten du bor i Danmark eller eksempelvis er bosiddende i Sverige, er det en fordel at booke din lejebil online. Så kan du i ro og mag ved hjælp af søgemaskinen her på siden finde den billigste pris på netop det type køretøj, du har brug for.

Vælger du at holde ferien herhjemme, så bestil billig billeje i Danmark fra en af de danske lufthavne, togstationer eller andre steder i landet, hvis du vil afkorte køretiden, men stadig nyde godt af lejebilens fleksibilitet.

Lej en bil i Danmark

Du finder biludlejningsfirmaer over hele landet, og det er både nemt og billigt at bestille sin lejebil online via billeje.info. Booker du leje af bil i Danmark, kan du nemt komme rundt og opleve andre sider af landet, end du ser til hverdag, da her venter masser af oplevelser for både udenlandske og danske turister.

Har I brug for en større eller en mindre bil i en mindre periode, kan booking af biludlejning i Danmark også være løsningen for jer. Indtast ønskede opsamlingssted samt de øvrige oplysninger, så finder søgefunktionen den bedste lejebil til jer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Lufthavne

Nedenstående liste viser de mest benyttede lufthavne i Danmark. Bemærk at det er de internationale bavne som du også ser i søgemaskinen når du sammenligner priser på ledige lejebiler. Alle lufthavne har en kod på tre bogstaver og denne kan med fordel benyttes i søgemaskinen.

 • Aarhus – Tirstrup Airport AAR
 • Billund – Billund Airport BLL
 • København – Copenhagen Airport CPH
 • Aalborg – Aalborg Airport AAL
 • Esbjerg – Esbjerg Airport EBJ
 • Karup – Karup Airport KRP
 • Odense – Beldringe Airport ODE
 • Rønne – Ronne Airport RNN
 • Roskilde – Roskilde Airport RKE
 • Sønderborg – Sonderborg Airport SGD
 • Thisted – Hanstholm Thisted Airport TED

Oplevelser med lejebil i Danmark

Opdag fjordene og skovene i Danmark, når du lejer en bil. Besøg nogle af de mange hyggelige byer, som gemmer sig lidt fra alfarvej.

Er du heldig kan du finde biludlejning helt ned til 550 kr. per weekend og dette dækker forsikring, motorstop assistance og ubegrænset kilometer, hvilket betyder, at du får mest muligt ud af dit leje. Der er biler til alle behov og mange forskellige producenter som Audi, Opel, Mercedes Benz, Daihatsu, Mazda, Nissan, Jaguar og Land Rover. Det er muligt at leje biler i alle store lufthavne: Billund Lufthavn, Århus Lufthavn og Københavns Lufthavn.

Det er ikke nødvendigt at betale afgift for at køre på vejene medmindre du krydser en af de større broer, så biludlejning i Danmark er en billig måde at komme rundt på. Det er muligt, at leje GPS med hvis denne reserveres i forvejen. Da alt er inkluderet i prisen, betyder det ingen overraskelser. Dette betyder at prisen der står – er hvad du betaler.

Vi har mange forskellige biler alt efter behov. Er du på ferie med børn er det muligt med en bil med god plads på bagsædet. Er du af sted på forretningsrejse er det muligt at låne en luksus bil.

Historie og geografi ganske kort!

Danmark er en del af Skandinavien, og består af halvøen Jylland, som deler grænse med tyskland, og øerne Fyn og Sjælland i Østersøen. Historisk kendt som ophavslandet for vikingerne, i dag er Danmark dog et stort europæisk finansland. Danmark består af 4 forskellige regioner: Jylland som er den største del, og hænger sammen med resten af europæiske fastland. Fyn som er en ø med malerisk kystlinje. Sjælland som er den største ø i Danmark, hvor hovedstaden København ligger. Bornholm ligger lidt afsides, men er en populær ferieø pga. dens unikke natur og stemningsfulde kystbyer.

Storbyer i Danmark inkluderer hovedstaden København. En livlig storby som er populær hos turister på korte ferier. Århus er den næststørste by i Danmark og ligger på halvøen Jylland. Kendt for sin charmerende gamle by og som praktisk talt er et stort udendørs museum. Odense er den største by på Fyn og den tredje største by i Danmark. Odense er fødselssted for den populære børnebogsforfatter H.C. Andersen. Beliggende i Odense er Egeskov Slot, som er det bedste eksempel på et Renæssance slot med voldgrav.

Skal du smage autentisk dansk mad; prøv da smørrebrød, som er en åben sandwich serveret på rugbrød ofte med fisk.

Her finder du et par nyttige links om turisme i danmark og aktuel trafikinformation på de danske veje.

Visit Denmark
Danmark på wikipedia
Danmark på Google maps
Aktuel trafikinformation fra hele Danmark

Den gamle by i Aarhus. Kilde: Greg_e

Lej en bil i Danmark

Det er også muligt at leje en bil i Danmark. Du kan vælge mellem flere end halvtreds forskellige destinationer, hvor du kan afhente din lejebil. Tag for eksempel tog eller fly til København og kom nemt rundt i byen med en lejebil til rådighed.

Udlejning af bil i Danmark

Du kan selvfølgelig også bestille biludlejning andre steder i Danmark. En lejebil er den ultimative måde at komme rundt på, hvis man ikke ønsker at køre hele vejen hjemmefra, men foretrækker at rejse de lange veje med fly eller tog. Du kan også booke en lejebil, hvis du skal bruge en bil i nogle få dage.

Med billeje i Danmark er det meget nemmere at være dansk turist i eget land. Danmark kan både byde på parker, museer, byliv og skønne naturområder inden for kort afstand, som du kan opleve i løbet af din ferie. Der findes over halvtreds forskellige destinationer rundt omkring i hele landet, hvor I kan afhente og aflevere jeres lejede bil.

Ting du bør se i Danmark

 • En fantasi miniature verden bygget i plastic – Legoland
 • Charmerende gader med brolægning i Ribe. Danmarks ældste by
 • Dansk stil personificeret i gaderne, varehusene og spisestederne i København
 • Vikingernes historie på Roskildes Vikingeskibs Museum
 • De glimtene hvide kalkskrænter på Møns klint

Ting du bør gøre i Danmark

 • Stå med den ene fod i Skagerrak, og den anden i Kattegat, på billedeskønne Skagen
 • Feste med de øvrige 80.000 besøgende på Roskilde Festival, en af Europas største rockfestivaler
 • Spis på en af Københavns bedste restauranter

Bemærk at hvis du bor i udlandet er det billigere at lejebil end hvis du har adresse i Danmark. Læs mere om Taxfree billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark.

Mere info om Danmark

Vi har samlet en række nyttige links i relation til biludlejning i Danmark og det at køre i en lejebil i Danmark. Hvis du fx skal leje en bil i København og køre til Jylland, finder du nyttig information om Storebæltstbroen og de jyske storbyer Aarhus og Aalborg, som absolut er et besøg værd

Link til storebæltsbroens hjemmeside
Visit Aarhus
Visit Aalborg

Find den billigste lejebil i Danmark Find Billeje her --> Sammenlign priser her