Billeje i Vordingborg

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Vordingborg. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Vordingborg, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Vordingborg fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Udsigt over Vordingborg

Udsigt over Vordingborg. Foto: Hubertus45, Wikimedia, Creative Commons.

Vordingborg – Byen med Gåsetårnet

Den sydsjællandske by Vordingborg ligger ved Masnedsund og forbindes af en bro til Masnedø og videre herfra over Storstrømsbroen til Falster. Benytter du billeje, er en udflugt til fortet på Masnedø en spændende udflugt. Fortet var tidligere et af Nordens vigtigste militærforter, men er i dag omdannet til et udstillings- og koncertsted. Desuden er der under 6 kilometer fra Vordingborg bymidte til Sydmotorvejen, som giver hurtig forbindelse til Lolland-Falster og København mod nord for dig med egen bil.

Vordingborg er dog ikke blot et oplagt udgangspunkt for ture videre mod syd eller nord, men byder også i sig selv flere interessante seværdigheder. I byens centrum kan du for eksempel følge middelaldergaden Algade til ruinerne af Vordingborg Slot med byens vartegn, Gåsetårnet.

Vordingborg, som har omkring 9.000 indbyggere, er desuden kommunens største handelsby, og byens indkøbsstrøg med et bredt udbud af specialbutikker og caféer tiltrækker besøgende fra nær og fjern. Besøger du Vordingborg på en varm sommerdag, kan du køle af med en dukkert ved byens lokale badestrand, Ore Strand, som strækker sig langs med kysten. Stranden fik i 2008 fik tildelt det Blå Flag.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Vordingborg

I søgemaskinen ovenfor denne artikel kan du let finde den billigste billeje i Vordingborg fra en bred vifte af biludlejningsselskaber, som inkluderer både store internationale firmaer og mindre, lokale biludlejere. Med i prisen for din lejebil er blandt andet afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

På Billeje.info finder du nemt billeje i alle byer og lufthavne i Danmark. Glem ikke at hvis du er udenlandsdansker, er det ekstra billig at bestille en lejebil i Danmark. Læs mere om billig billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark.

Find den billigste lejebil i Vordingborg Find Billeje her --> Sammenlign priser her