Billig Billeje til udlandsdanskere

Billig billeje i ÅrhusÅrhus, Danmark - Bor du udenlands og skal til Danmark er der store besparelser at hente på billeje. Foto: roger4336

Bor du i udlandet og skal hjem til Danmark på ferie eller forretningsrejse? Så bestil billig billeje for udlandsdanskere i vores søgemaskine, og få mest muligt tid til at besøge familie og venner i Danmark.

I søgemaskinen her på Billeje.info kan du let leje biler i alle danske lufthavne med forbindelse til udlandet, samt i regionale lufthavne med forbindelse til Københavns lufthavn. Du skal blot oplyse, hvilken lufthavn du ønsker at leje bil fra. I samarbejde med CarTrawler sammenligner vi dernæst priser på billeje fra alle de biludlejningsfirmaer, som er tilstede i den pågældende lufthavn.

Billig billeje i København
Sommerhyggen er total i Nyhavn – København

Bestilling af en lejebil er din bedste mulighed for som udlandsdansker at udnytte tiden i Danmark optimalt. Selvom mulighederne for at rejse med offentlig transport i Danmark måske nok er bedre end i mange andre lande, er billeje i Danmark stadig den bedste løsning for dig, som har brug for at komme nemt og ikke mindst hurtigt rundt. Ved at leje bil slipper du for at kigge i køreplaner eller praje dyre taxier, og kan i stedet rejse i dit helt eget tempo.

Spar på lejebilen som udlandsdansker

Er du udlandsdansker med bopæl i udlandet og ikke tilmeldt det danske folkeregister, er det ekstra oplagt at leje bil når du vender hjem til Danmark på ferie. De danske skatte- og afgiftsreglerne betyder nemlig, at biludlejningsfimaerne ikke skal betale registreringsafgift på biler der udlejes til udlandsdanskere, som derved kan leje bilerne til en betydelig lavere pris, når de er i Danmark.

Hos Europcar og flere andre biludlejningsfirmaer udvides fordelene til også at inkludere borgere, som er bosat på Island, Færøerne eller Grønland.

Bestil billeje i danske lufthavne

Hvad enten du flyver til Københavns Lufthavn eller nogle af de lidt mindre provis-lufthavne, som for eksempel Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn, kan du være sikker på at finde den laveste pris på billeje i vores søgemaskine. De store kendte biludlejningsfirmaer såsom AVIS, Budget, Europcar, Hertz og Sixt er til stede i flertallet af de danske lufthavne, og udlandsdanskere har derfor gode muligheder for at finde tilbud på skattefri billeje. Bestiller du online, står din lejebil klar når du ankommer til Danmark, og du kan fortsætte din rejse uden forsinkelse.

Du kan naturligvis også finde billig billeje i alle de større danske byer, hvis du skulle foretrækker at leje din med afhentning i en by i stedet for lufthavnen. Du har ligeledes også som regel mulighed for at returnere din lejebil i en anden by eller lufthavn ved afrejsen, skulle du ønske dette.

>> Læs mere om billeje for udlandsdanskere i Billund Lufthavn her

Udlandsdansker billeje i Danmark

Fordele ved billeje som udlandsdansker

Mange biludlejningsfirmaer giver udlandsdanskere en række særlige fordele i forbindelse med billeje, hvilket fx. kan være opgraderinger til bedre/større biler, gratis børnesæde, gratis ekstra chauffør, lav selvrisiko, og meget mere. Du kan også finde biler med gratis envejsleje, hvilket kan være en fordel, hvis du fx. skal besøge familie flere steder i landet, og gerne vil flyve hjem fra en anden lufthavn end den, du ankom til.

Benytter du søgemaskinen her på Billeje.info, kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra alle de store firmaer såsom AVIS, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. Samtidigt kan du frit kan vælge om du vil afhente din lejebil i en af de danske lufthavne eller i en by. Alt efter selskab tilbyder de enkelte biludlejere også en række ekstra fordele i forbindelse med tax free biludlejning, fx:

  • Skattefri billeje
  • Markant billigere leje bil
  • Ingen selvrisiko i forbindelse med skade eller tyveri.
  • Gratis barnestole/barnesæder
  • Gratis ekstra chauffør
  • Specialpris på personulykkesforsikring
  • Ubegrænset kilometer
  • Vælg mellem et stort udvalg af alle typer biler i alle størrelser inkl. Jaguar, Mercedes, BMW, Audi og lignende luksusbiler.

Hvad er Tax Free biludlejning?

De fleste ved allerede at biler i Danmark er belagt med meget høje afgifter, og selvom biludlejningsselskaberne både hører under særlige afgiftsregler, og har fordel af store flåderabatter hos bilproducenterne, så gælder det også for den almindelige lejebil. Der findes dog undtagelser, og de gælder for udlændinge og udlandsdanskere, som lejer biler ved besøg i Danmark.

Biludlejningsselskaberne er vilde med de kunder, fordi de gerne vil bruge lidt flere penge på en god bil, og samtidig har de en høj grad af loyalitet overfor det enkelte biludlejningsfirma, som ofte har en særlig portal, hvor disse kunder kan logge ind og finde deres særlige priser. Hos Billeje.info har vi dog lavet en række prissammenligninger som viser, at det ofte bedre kan betale sig selv at sammenligne priser på lejebiler og så booke hos den udlejer som har det bedste tilbud.

Når prisen udregnes på Tax Free billeje, så fjernes en række danske afgifter, som du ellers ville skulle betale hvis du var bosiddende i Danmark. Disse afgifter fjernes også selvom du ikke benytter udlejernes særlige portaler/tilbudssider for udlandsdanskere. Du kan også sagtens booke en skattefri lejebil, selvom du stadig er dansk statsborger – du må blot ikke have permanent bopæl i landet.

>> Læs alt om tax free billeje her

Hvordan booker jeg en lejebil som udlandsdansker?

Brug søgemaskinen i toppen af siden til at finde de bedste tilbud. Når du går videre til næste step (hvor du ser en oversigt over biler), så husk at sikre dig, at søgemaskinen har opdaget, at du har bopæl i udlandet. Dette gør den automatisk ud fra din IP-adresse, men hvis du fx. benytter en VPN-forbindelse, eller hvis du er i Danmark mens du søger, så skal du huske at rette din søgning og vælge dit bopælsland.

Find den billigste lejebil for udlandsdanskere Find Billeje her --> Sammenlign priser her