Billig Billeje til udlandsdanskere

Bor du i udlandet og skal hjem til Danmark på ferie eller forretningsrejse? Så bestil billig billeje for udlandsdanskere i vores søgemaskine, og få mest muligt tid til at besøge familie og venner i Danmark.

I søgemaskinen her på Billeje.info kan du let leje biler i alle danske lufthavne med forbindelse til udlandet, samt i regionale lufthavne med forbindelse til Københavns lufthavn. Du skal blot oplyse, hvilken lufthavn du ønsker at leje bil fra. I samarbejde med CarTrawler sammenligner vi dernæst priser på billeje fra alle de biludlejningsfirmaer, som er tilstede i den pågældende lufthavn.

Billig billeje i København
Sommerhyggen er total i Nyhavn – København

Bestilling af en lejebil er din bedste mulighed for som udlandsdansker at udnytte tiden i Danmark optimalt. Selvom mulighederne for at rejse med offentlig transport i Danmark måske nok er bedre end i mange andre lande, er billeje i Danmark stadig den bedste løsning for dig, som har brug for at komme nemt og ikke mindst hurtigt rundt. Ved at leje bil slipper du for at kigge i køreplaner eller praje dyre taxier, og kan i stedet rejse i dit helt eget tempo.

Spar på lejebilen som udlandsdansker

Er du udlandsdansker med bopæl i udlandet og ikke tilmeldt det danske folkeregister, er det ekstra oplagt at leje bil når du vender hjem til Danmark på ferie. De danske skatte- og afgiftsreglerne betyder nemlig, at biludlejningsfimaerne ikke skal betale registreringsafgift på biler der udlejes til udlandsdanskere, som derved kan leje bilerne til en betydelig lavere pris, når de er i Danmark.

Hos Europcar og flere andre biludlejningsfirmaer udvides fordelene til også at inkludere borgere, som er bosat på Island, Færøerne eller Grønland.

Bestil billeje i danske lufthavne

Hvad enten du flyver til Københavns Lufthavn eller nogle af de lidt mindre provis-lufthavne, som for eksempel Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn, kan du være sikker på at finde den laveste pris på billeje i vores søgemaskine. De store kendte biludlejningsfirmaer såsom AVIS, Budget, Europcar, Hertz og Sixt er til stede i flertallet af de danske lufthavne, og udlandsdanskere har derfor gode muligheder for at finde tilbud på skattefri billeje. Bestiller du online, står din lejebil klar når du ankommer til Danmark, og du kan fortsætte din rejse uden forsinkelse.

Du kan naturligvis også finde billig billeje i alle de større danske byer, hvis du skulle foretrækker at leje din med afhentning i en by i stedet for lufthavnen. Du har ligeledes også som regel mulighed for at returnere din lejebil i en anden by eller lufthavn ved afrejsen, skulle du ønske dette.

>> Læs mere om billeje for udlandsdanskere i Billund Lufthavn her

Udlandsdansker billeje i Danmark

Fordele ved billeje som udlandsdansker

Mange biludlejningsfirmaer giver udlandsdanskere en række særlige fordele i forbindelse med billeje, hvilket fx. kan være opgraderinger til bedre/større biler, gratis børnesæde, gratis ekstra chauffør, lav selvrisiko, og meget mere. Du kan også finde biler med gratis envejsleje, hvilket kan være en fordel, hvis du fx. skal besøge familie flere steder i landet, og gerne vil flyve hjem fra en anden lufthavn end den, du ankom til.

Benytter du søgemaskinen her på Billeje.info, kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra alle de store firmaer såsom AVIS, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. Samtidigt kan du frit kan vælge om du vil afhente din lejebil i en af de danske lufthavne eller i en by. Alt efter selskab tilbyder de enkelte biludlejere også en række ekstra fordele i forbindelse med tax free biludlejning, fx:

 • Skattefri billeje
 • Markant billigere leje bil
 • Ingen selvrisiko i forbindelse med skade eller tyveri.
 • Gratis barnestole/barnesæder
 • Gratis ekstra chauffør
 • Specialpris på personulykkesforsikring
 • Ubegrænset kilometer
 • Vælg mellem et stort udvalg af alle typer biler i alle størrelser inkl. Jaguar, Mercedes, BMW, Audi og lignende luksusbiler.

Hvad er Tax Free biludlejning?

De fleste ved allerede at biler i Danmark er belagt med meget høje afgifter, og selvom biludlejningsselskaberne både hører under særlige afgiftsregler, og har fordel af store flåderabatter hos bilproducenterne, så gælder det også for den almindelige lejebil. Der findes dog undtagelser, og de gælder for udlændinge og udlandsdanskere, som lejer biler ved besøg i Danmark.

Biludlejningsselskaberne er vilde med de kunder, fordi de gerne vil bruge lidt flere penge på en god bil, og samtidig har de en høj grad af loyalitet overfor det enkelte biludlejningsfirma, som ofte har en særlig portal, hvor disse kunder kan logge ind og finde deres særlige priser. Hos Billeje.info har vi dog lavet en række prissammenligninger som viser, at det ofte bedre kan betale sig selv at sammenligne priser på lejebiler og så booke hos den udlejer som har det bedste tilbud.

Når prisen udregnes på Tax Free billeje, så fjernes en række danske afgifter, som du ellers ville skulle betale hvis du var bosiddende i Danmark. Disse afgifter fjernes også selvom du ikke benytter udlejernes særlige portaler/tilbudssider for udlandsdanskere. Du kan også sagtens booke en skattefri lejebil, selvom du stadig er dansk statsborger – du må blot ikke have permanent bopæl i landet.

>> Læs alt om tax free billeje her

Hvordan booker jeg en lejebil som udlandsdansker?

Brug søgemaskinen i toppen af siden til at finde de bedste tilbud. Når du går videre til næste step (hvor du ser en oversigt over biler), så husk at sikre dig, at søgemaskinen har opdaget, at du har bopæl i udlandet. Dette gør den automatisk ud fra din IP-adresse, men hvis du fx. benytter en VPN-forbindelse, eller hvis du er i Danmark mens du søger, så skal du huske at rette din søgning og vælge dit bopælsland.

Sådan håndterer biludlejningsselskaberne danskere som bor i udlandet

De fleste af de større biludlejningsfirmaer har særlige ordninger for danskere, som er bosiddende i udlandet. Hos billeje.info har vi lavet en række tests af priser via selskabernes egen hjemmeside, op mod de priser som man kan finde her hos billeje.info, samt i andre søgemaskiner på nettet. Vores tests viser, at priserne i hovedparten af tilfældene er billigere når man booker via andre kanaler, end hvis man gør det direkte. Det skyldes at når du søger efter de billigste priser hos os, får du mulighed for at indtaste dit bopælsland, hvorefter priserne tilpasses til din status. Sidder du i Danmark mens du søger, så skal du være opmærksom på at tilpasse dit bopælsland i søgemaskinen – det gør du på den side, hvor du får vist bilerne (trin 2, efter du har indtastet dato og afhentningssted, og klikket på knappen “Søg”).

AVIS billeje for udlandsdanskere

AVIS tilbyder biludlejning til udlandsdanskere fra alle deres udlejningsstationer i Danmark, hvilket bl.a. omfatter lufthavnen i København/Kastrup, Aalborg lufthavn, Billund lufthavn, Aarhus lufthavn Tirstrup og Bornholm/Rønne lufthavn. Du kan finde alle AVIS’ udlejningsmodeller i søgemaskinen her på billeje.info, og ofte til en lavere pris end hvis du booker direkte hos AVIS. Når man booker som udenlandsdansker hos AVIS får man desuden disse fordele:

 • Gratis børnesæder
 • Én gratis ekstra chauffør
 • Ubegrænset kilometerforbrug (ubegrænset km ved booking under 30 dage)
 • Skades-, tyveri- og rudeforsikring med 0 kr. i selvrisiko
 • Gratis envejsleje
 • Moms inkluderet

SIXT billeje for udlandsdanskere

SIXT er relativt nye på det danske biludlejningsmarked, men har lige fra starten tilbudt en ‘velkommen hjem’-pakke til udlandsdanskere, som ønsker en billig lejebil når de kommer hjem til Danmark på besøg. Sixt tilbyder fordele til alle danskere, som er permanent bosat i udlandet. Du kan bla. vælge mellem leje af forskellige kvalitetsbiler og varevogne fra den store bilflåde med biler i alle størrelser og prisklasser. SIXT oplyser følgende fordele for udlandsdanskere i forbindelse med biludlejning:

 • Tax free bil
 • Altid konkurrencedygtige priser
 • Ingen selvrisiko
 • Fri kilometer på lejemål op til 27 dage
 • Vælg din drømmebil i den store flåde, som tæller alt fra mikrobiler, stationcars og minibusser til SUV’er og luksusbiler fra BMW, Audi og Mercedes

Du kan altid finde de bedste priser på billeje med SIXT i søgemaskinen hos billeje.info. Huske at notere dit bopælsland, så søgemaskinen kan udregne den rigtige pris til dig.

EUROPCAR billeje for udlandsdanskere

Hos EUROPCAR omfatter begrebet ‘udlandsdansker’ også danskere, som er bosiddende på Færøerne og Grønland. De kræver alene at man har bopælsadresse udenfor Danmark. De specielle og fordelagtige priser skyldes, at man med folkeregisteradresse udenfor Danmark har adgang til at leje biler, hvor Europcar har betalt en nedsat registreringsafgift. Det er derfor ikke tilladt for lejere med folkeregisteradresse i Danmark at leje disse biler. På selskabets hjemmeside oplyser de følgende fordele for udlandsdanskere:

 • Specielle, ekstra fordelagtige priser
 • Ingen selvrisiko ved skade eller tyveri
 • Gratis barnestole og barnesæder
 • Gratis ekstra chauffør
 • Leje af navigationsanlæg til specialpris
 • Specialpris på personulykkesforsikring
 • Vælg mellem et stort udvalg af alle typer biler i alle størrelser, inkl. Jaguar, Mercedes, BMW, Audi og lignende luksusbiler.

Hvis du booker en lejebil som udlandsdansker gennem billeje.info, så husk at kontakte EUROPCAR direkte inden afhentning og aftal ovenstående fordele nærmere.

HERTZ billeje for udlandsdanskere

Som udlandsdansker kan du leje skatte- og afgiftsfrie biler i Danmark med Hertz. Det giver dig langt billigere billeje end ellers samt flere andre fordele. Hertz har biludlejningsstationer over hele Danmark, herunder i alle lufthavnene, og de har en stor flåde af udlejningsbiler, så der altid er en model, som passer til dit behov. Hertz har deres egen Club DK som tilbyder en række fordele til udlandsdanskere, men det er også muligt at finde de bedste priser i søgemaskinen her på billeje.info. På deres hjemmeside oplyser Hertz følgende om billeje for udlandsdanskere:

 • Fri kilometer
 • Fuld forsikring inkluderet i prisen
 • Ingen selvrisiko på skade- og tyveriforsikring
 • Ingen selvrisiko ved glasskade
 • Gratis lån af autostol
 • Gratis ekstra chauffør når du lejer bil i mere end en uge
 • Taxfree billeje (afgiftsfri lejemål)
 • Lej frit fra alle bilgrupper

Har du brug for at klage, og bor du i EU, kan du kontakte Forbrugereuropa.

Find den billigste lejebil for udlandsdanskere Find Billeje her --> Sammenlign priser her