Udlandsdansker billeje i Billund lufthavn

Søg og sammenlign aktuelle priser og tilbud på biludlejning i Billund Lufthavn til udenlandsdanskere med CarTrawler og Billeje.info. Hvad enten du er tilbage i Danmark for en kort eller længere bemærkning, får du med en tax-free lejebil få mest muligt ud af din tid i landet – uden at det vælter budgettet.

Nyd godt af de særlige vilkår som biludlejningsfirmaerne tilbyder til udlandsdanskere, som er hjemme på ophold under 30 dage. Få bl.a. gavn af en lavere pris og en række fordele, som fx. gratis GPS, gratis barnesæde, fri kilometer, gratis eller lavere selvrisiko og meget mere. Husk at læse betingelserne for den enkelte lejebil!

billeje i Billund lufthavn for udlandsdanskere
Foto: Pixabay

Udenlandsdansker billeje i Billund lufthavn

Er du udenlandsdansker og vil bestille billeje i Billund lufthavn? Så kan du nemt sammenligne priser med søgemaskinen fra CarTrawler her på Billeje.info. Du skal blot huske at angive, at du har adresse i udlandet, så vil du få en opdateret oversigt med specielle tilbud til udenlandsdanskere med billeje priser uden afgifter og med fri kilometer.

I Billund lufthavn finder du flere af de kendte udlejningsselskaber som for eksempel AVIS, Hertz, SIXT, Budget og Europcar. De har deres kontorer i lufthavnens ankomstområde. Skal du flyve hjem fra en anden lufthavn end Billund er det heller ikke noget problem at aflevere din lejebil i en anden dansk lufthavn som for eksempel Københavns Lufthavn, husk blot at angive dette i søgeboksen.

>> Læs mere om tax free billeje for udlandsdanskere

De lave priser på billeje i Billund Lufthavn for udenlandsdanskere er en oplagt chance for at leje en bil, som i størrelse eller udstyrsniveau er et niveau over det, du normalt ville vælge. Biludlejningsselskaberne i lufthavnen har normalt et godt udvalg af biltyper, hvilket inkluderer store, rummelige SUV’er og luksuriøse modeller. Er du interesseret i at se priser på bestemte bilklasser, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. Denne kan du også benytte, hvis du for eksempel foretrækker kun at se priser fra bestemte udlejere.

Gode tilbud i sommerferie og weekender

I Billund lufthavn kan du finde ekstra gode tilbud på biludlejning til udenlandsdansker i sommerferien og normalt også i weekenderne. Dette skyldes, at der ikke er ret mange forretningsfolk, der lejer bil i Billund Lufthavn i ferieperioderne. Det samme gælder for den sags skyld i de andre danske lufthavne. CarTrawler viser altid aktuelle tilbud til udenlandsdanskere i Billund og priserne kan derfor skifte dagligt.

>> Læs mere om billig billeje til udenlandsdanskere

Det er heldigvis nemt at tjekke efter de aktuelt bedste tilbud i søgemaskinen, som du finder øverst på siden her på Billeje.info. Så slipper du for at skulle indhente priser fra hver af de forskellige udlejere i lufthavnen, men kan med én søgning få en oversigt over priser fra dem alle. Det er både den nemmeste og hurtigste måde at leje en bil i Billund Lufthavn på. Sidst, men ikke mindst, vil du med en bestilling hjemmefra med ro i sindet kunne rejse afsted mod Danmark i sikker forvisning om, at der er en ledig lejebil klar til dig ved ankomst.

Det er naturligvis ikke kun i Billund Lufthavn, at der tilbydes ekstra lave priser på billeje til udenlandsdanskere. De samme fordelagtige priser kan du finde i alle de større danske byer, hvis du skulle foretrækker at leje din med afhentning i en by i stedet for lufthavnen. Det er blot afgørende, at du har folkeregisteradresse uden for Danmark, hvilket du skriver under på ved udleveringen af din lejebil.

Vidste du i øvrigt, at du som udenlandsdansker udover billig billeje også har mulighed for at få momsen tilbage, når du handler som turist i DK? Du skal dog have adresse uden for EU. Læs eventuelt mere om betingelserne for momsrefusion på SKATs hjemmeside.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Afhentning af tax free udlejningsbil i Billund Lufthavn

Der er ingen forskel på afhentning af almindelige lejebiler i Billund Lufthavn, og så den udlejningsbil, du har booket som udlandsdansker. Straks efter du er gået igennem tolden og kommer ud i ankomsthallen, kan du se de forskellige biludlejningskontorer hhv. til højre og venstre. Husk at medbringe din voucher, dit pas, kørekort og et kreditkort. Vi anbefaler også, at du medbringer bevis for din bopælsadresse i udlandet.

På udlejningskontoret får du udleveret din bilnøgle, og herfra er der ca. 200 meter at gå til parkeringsområdet, hvor alle billejeselskaberne har deres udlejningsbiler til at stå. Find din række, og husk at tjekke bilen grundigt inden afgang. God tur!

Find den billigste lejebil som Udlandsdansker i Billund Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her