1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Ordrebekræftelse
Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Billeje i Miami Lufthavn

Billig billeje i Miami Lufthavn / Miami Airport - Biludlejning fra alle selskaber på én side.

Miami har mange flotte bygninger langs vandet. Foto: Miami Tom

Miami er et fantastisk sted, som tiltrækker besøgende fra hele verden. Byen har smukke seværdigheder, skønne strande og fordomsfri mennesker, som elsker at byde turister velkommen på alle tidspunkter af året. Selve storbyområdet, Miami-Dade, er det 8.-største i USA, med ca. 5,5 mio. indbyggere – stort set hvad der svarer til hele Danmark.

Den bedste måde at ankomme til Miami er via fly. Miami lufthavn, som faktisk officielt bærer det simple navn Miami International Airport, er en af de største i hele verden og ligger på en 30.-plads i forhold til passagerantal, blandt de forskellige lufthavne i verden. Lufthavnen servicerer mange passagerer via flyselskaber som American Eagle, American Airlines og Gulfstream Air.

Oprindeligt var Miami International Airport kendt som Miami City Airport, og blev åbnet helt tilbage i 1920’erne. Siden har flere lufthavne i og omkring Miami fusioneret til den nuværende storlufthavn, som også kendes som Wilcox Field, men som har den let genkendelige IATA-kode ‘MIA’. Her er i øjeblikket 3 terminaler (Red, Yellow og Blue), som reelt er bygget sammen, og tilbyder 8 såkaldte “fingre”. Herfra flyves til en række destinationer i Europa og USA, samt Caribien.

Oplev Miami med billeje

Når man lander i Miami lufthavn, vil man opleve den rige kultur og den særlige atmosfære, som findes i området. De fleste vælger at leje en bil direkte i lufthavnen, og herfra måske kun køre få kilometer til det første hotel eller motel. Pas på med at køre for langt efter ankomst, hvis du kommer direkte fra en interkontinental flyvning.

Miami Lufthavn ligger i det sydlige Florida og er den største lufthavn, hvorfra de fleste internationale flyvninger vil tage et langt, sejt træk. Den største internationale destination for flyvninger til/fra Miami Lufthavn er London, efterfulgt af Buenos Aires, Sao Paulo og Mexico City. SAS flyver til Miami fra både Oslo, København og Stockholm-Arlanda.

Men selvom mange kommer langvejs fra, så er nogle af de største destinationer for flyvninger fra/til Miami ikke overraskende amerikanske, nemlig storbyerne New York, Atlanta, Chicago, Dallas og Los Angeles. Fra lufthavnen vælge mange at køre i lejebil til unikke destinationer som Key West ad den utrolige Overseas Highway, nationalparken Everglades, forlystelsesparkerne i Orlando, og strandferie ved Fort Myers, hvor opfinderen Thomas Edison boede.

Biludlejning Miami Lufthavn

Hvis man ikke har en ven eller slægtning, som man kan mødes med i lufthavnen, så kan man vælge at leje en billig bil i Miami Lufthavn, f.eks. ved et af de billige biludlejningskontorer der findes i lufthavnen. Lufthavnen har for nylig investeret i et enormt udlejningscenter, hvor hele 16 biludlejningfirmaer er samlet i den samme bygning. Her er plads til 6.500 udlejningsbiler på én gang og Miami Airport Rental Car Center er bygget til at kunne servicere næsten 30.000 udlejninger pr. dag. Centeret kan nås med lufthavnens nye lokaltog, kaldet MIA Mover.

Bedste biludlejningfirmaer i Miami Lufhavn

Hos billeje.info kan du sammenligne priser på billeje i Miami Lufthavn fra samtlige biludlejningsfirmaer i Miami Airport Car Rental Center. Disse mærker er til stede:

 • Advantage Rent A Car
 • Alamo
 • Avis
 • Budget
 • Dollar
 • Enterprise
 • E-Z Rent A Car
 • Hertz
 • National
 • Payless
 • P & P Family Auto Rental
 • Royal
 • Sixt Rent A Car
 • Thrifty

Læs mere om Miami på en af internettets største hjemmesider med alt om byen for turister og besøgende.