Billeje i Miami Lufthavn

Miami er et fantastisk sted, som tiltrækker besøgende fra hele verden. Byen har smukke seværdigheder, skønne strande og fordomsfri mennesker, som elsker at byde turister velkommen på alle tidspunkter af året. Få mest muligt ud af dit besøg med billig billeje i Miami Lufthavn, som du kan bestille lige her på Billeje.info.

Miami Lufthavn
Miami Lufthavn er et vigtigt forbindelsesled mellem USA og Sydamerika. Foto: Matt Kieffer, CC BY-SA 2.0

Når du lander i Miami Lufthavn, vil du få rig mulighed for at opleve den rige kultur og den særlige atmosfære, som findes i området. Rejser du fra Europa, er der gode muligheder for at finde en passende forbindelse hertil. Miami lufthavn er målt på internationale passagerer således den tredjestørste lufthavn i USA og er den af landets lufthavne med flest ruter til Latinamerika og Caribien.

Nærmeste lufthavn til downtown Miami

Miami Lufthavn, der blev grundlagt i 1928, består nu til dags af tre terminaler, North-, South- og Central Terminal, hvorfra en række arme med i alt 131 gates strækker sig ud. Terminalerne rummer rigeligt med faciliteter til at fordrive tiden inden afgang, både hvad gælder shoppingmuligheder og spisesteder. Ifølge lufthavnens findes der således 110 spisesteder og 120 butikker at vælge mellem i lufthavnsterminalerne.

Miami lufthavn, der officielt hedder Miami International Airport (lufthavnskode: MIA), har ruter til en bred vifte af byer i Europa og Amerika. Især American Airlines tilbyder mange forbindelser til resten af USA samt Mellem- og Sydamerika. Men også europæiske flyselskaber som SAS, Norwegian, Air France, Lufthansa og British Airways flyver direkte hertil fra blandt andet Købehavn og Oslo.

Aktuelt modtager lufthavnen omkring 60 procent af alle Floridas internationale besøgende. Det skyldes uden tvivl i høj grad lufthavnens nære beliggenhed til Miami centrum. Lufthavnen ligger således på 42nd Avenue blot omkring 11 kilometer fra downtown Miami. Du er derfor ganske tæt på alle attraktionerne i byens centrum og de mest kendte kvarterer som Little Havana og Upper Eastside.

Biludlejning Miami Lufthavn

Hvis man ikke har en ven eller slægtning, som man kan mødes med i lufthavnen, så kan man vælge at leje en bil i Miami Lufthavn, hvor der findes et bredt udvalg biludlejningsselskaber. Brug søgemaskinen her på Billeje.info til hurtigt at finde de billigste priser på lejebiler fra udlejerne i Miami Lufthavn, der blandt andre inkluderer Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og Thrifty.

Miami Lufthavn har samlet biludlejningsselskaberne i et ‘Rental Car Center’ på 3900 NW 25th Street. Du kan nemt komme over til dette biludlejningscenter fra terminalerne ved at tage den såkaldte MIA Mover (et metro-lignende tog), der findes på tredje etage mellem Dolphin og Flamingo garagerne. Du bør have en reservation på billeje hjemmefra, da der trods det store udvalg af biludlejningsfirmaer ofte kan være rift om de billigste modeller. Udover det omkring dusin biludlejerne, der findes på selve lufthavnsområdet, er der omtrent lige så mange firmaer, der har udlejningskontorer nær lufthavnen og ofte tilbyder at afhente kunder ved biludlejningscenteret.

Der ligger ligeledes adskillige hoteller tæt ved lufthavnen. Men selvom de i princippet er inden for gåafstand, vil du opdage, at det ikke altid er nemt at være fodgænger i de amerikanske storbyer, især ikke uden for centrum. Så selvom du har din første overnatning tæt på Miami Lufthavn, kan det anbefales at leje en bil. De fleste folk ankommer desuden til Miami for også at nyde de solrige strande og for at udforske resten af Florida, og du vil derfor hurtigt få brug for en bil.

Sådan finder du den rigtige lejebil i Miami Lufthavn

Selvom Florida er kendt for at have nogle af de laveste priser på billeje i USA, bør du booke din lejebil i Miami Lufthavn hjemmefra. Så har du bedre mulighed for at sammenligne priser fra de forskellige biludlejningsselskaber og ikke mindst har du den bedste chance for at sikre dig en reservation af netop den type lejebil, du har brug for.

Når du bruger søgemaskinen her på Billeje.info, som stilles til rådighed af anerkendte CarTrawler, tager det dig kun få sekunder finde frem til den helt rigtige lejebil. Har du allerede en bestemt type bil i tankerne, kan du nemlig indsnævre søgeresultatet ved hjælp af filterfunktionen. Skal du have plads til hele familien i din lejebil, kan du for eksempel vælge kun at se priser på 7-sæders minivans eller SUV’er, hvor der normalt også er god plads til bagagen. Vil du drage fuld fordel af Floridas solrige, lune klima, kan du ligeledes takket være filterfunktionen hurtigt finde frem til en convertible eller en ‘premium’ lejebil, som giver lidt ekstra krydderi til ferien.

Uanset dine ønsker og behov, kan du altså altid finde den helt rigtige lejebil, når du bruger billeje-søgemaskinen øverst her på siden. Planlægger du at bruge Miami Lufthavn som udgangspunkt for ikke blot at opleve selve Miami by, men også de andre dele af Solskinsstaten? Så er det værd at huske, at Florida er fire gange større end Danmark. På en kør-selv-ferie vil du derfor nemt ende med at bruge en del timer bag rattet. Det giver derfor ofte mening at bruge lidt ekstra for en ekstra komfortabel lejebil for at få en god køreoplevelse.

Til og fra lufthavnen

Fra “Miami Central Station”, som ligger lige ved lufthavnens biludlejningscenter, er der forbindelse med offentlig transport ind til byen i form af Metrorail og busser. Medmindre du kun skal opholde dig i bymidten, er det dog i de fleste tilfælde bedre at leje en bil.

Miami International Airport er omgivet af veje, som gør det nemt at komme videre i lejebil. Skal du mod øst ind til centrum af Miami, følger du således blot Airport Expressway (Florida State Road 112) eller Dolphin Expressway (Florida State Road 836). Vær opmærksom på, at de begge er betalingsveje. Følger du Airport Expressway for at komme videre fra (eller til) lufthavnen, skal du også være opmærksom på, at forbindelsesramperne krydses af en jernbane. Er du uheldig, kan du derfor godt risikere at måtte vente 10-15 minutter på et forbipasserende tog.

Oplev Miami med billeje

Lufthavnen, der ligger i det sydlige Florida, er statens største lufthavn. Selve den smukke by Miami kan nås på forskellige måder fra lufthavnen. Vil du have den største grad af frihed til at bevæge dig omkring i byen og resten af staten, er der dog ikke noget som slår en lejebil. Ikke mindst fordi du kan drage fordel af, at billeje i Miami Lufthavn og resten af Florida hører til blandt den billigste i USA.

Skal du på en bilferie i Florida, er det da også oplagt at udnytte de lave priser på billeje i Miami Lufthavn til at leje en komfortabel lejebil med god plads. Så kan du nemt tage på udflugter til for eksempel Everglade Nationalpark, Fort Lauderdale eller ud til Key West.

Populære destinationer

  • Miami: Sammen med Miami Beach (der faktisk er en by i sig selv) byder den på en noget nær perfekt kombination af bade- og storby med en umiskendelig, charmerende sydamerikansk atmosfære. Her kan du mellem badeturene nemt få mange timer til at gå med at udforske byens forskellige kvarterers arkitektur, museer, gallerier samt ikke mindst butikker, restauranter og nattelivet på barer og klubber i South Beach.
  • Fort Lauderdale: Har en mere afslappet atmosfære end Miami Downtown og er kendt for sine kilometerlange, børnevenlige strande.
  • Everglades National Park: Dette enestående vådområde med sit rige fugleliv og alligatorer, er et af de udflugtsmål, som du ikke må gå glip af på en rejse til Miami. Medmindre du tager med på en guidet tur, der inkluderer transport, er en lejebil et must for at komme rundt til de mest interessante områder i parken.
  • Key West: Kør ad Seven Mile Bridge ud gennem de smukke Florida Keys til Key West, der emmer af caribisk stemning med palmer og kridhvide strande. I bil har du friheden til at stoppe ved de bedste strande undervejs.
  • John F. Kennedy Space Center: Et mekka for videbegærlige børn og voksne.
  • Orlando: Er som rejsemål mest kendt for sine store forlystelsesparker, der da også er værd at rejse efter, især hvis du har børn med.

Godt at vide

  • Internationalt kørekort: Der er ofte en del forvirring om, hvorvidt det er nødvendigt at medbringe et internationalt kørekort for at leje en bil i USA. Selvom det i skrivende stund normalt er muligt at få udleveret sin lejebil i Florida med sit almindelige kørekort, må det anbefales også at medbringe et internationalt kørekort. Om ikke andet fordi det fungerer som en engelsk oversættelse.
  • Aldersgrænser: Minimumsalderen for billeje i Florida er 21 år. Der er desuden nogle udlejere, som opkræver et ekstra gebyr for chauffører under 25 år.
  • De fleste biludlejningsselskaber tilbyder ‘one way’ billeje, hvor du afhenter og afleverer din lejebil forskellige steder. Det kan være en fordel, hvis du ikke vil flyve hjem fra Miami Lufthavn.
  • Betalingsveje: Der er en del betalingsveje i Florida. De fleste større biludlejningsselskaber har tilmeldt deres lejebiler det elektroniske betalingssystem TOLL-BY-PLATE, hvor vejafgifterne blot opkræves direkte på det kreditkort, som bilen er lejet med. Forhør dig eventuelt ved din udlejer, hvis det ikke fremgår tydeligt af dine lejebetingelser.

Praktiske links

Du kan læse mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside, hvor du blandt andet kan finde mere information om flyafgange.

Find den billigste lejebil i Miami Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her