Billeje i Miami Lufthavn

Miami Lufthavn

Miami er et fantastisk sted, som tiltrækker besøgende fra hele verden. Byen har smukke seværdigheder, skønne strande og fordomsfri mennesker, som elsker at byde turister velkommen på alle tidspunkter af året. Få mest muligt ud af dit besøg med billig billeje i Miami Lufthavn, som du kan bestille lige her på Billeje.info.

Miami Lufthavn
Miami Lufthavn er et vigtigt forbindelsesled mellem USA og Sydamerika. Foto: Matt Kieffer, CC BY-SA 2.0

Floridas største lufthavn

Den bedste måde at ankomme til Miami er med fly. Rejser du fra Europa, er der gode muligheder for at finde en passende forbindelse hertil. Miami lufthavn er målt på internationale passagerer den tredjestørste lufthavn i USA og er den af landets lufthavne med flest ruter til Latinamerika og Caribien.

Miami Lufthavn, der blev grundlagt i 1928, betjenes af et væld af internationale og amerikanske flyselskaber, der forbinder byen til et væld af destinationer rundt om i verden. Aktuelt modtager lufthavnen omkring 60 procent af alle Floridas internationale besøgende.

Lufthavnen ligger på 42nd Avenue omkring 11 kilometer fra downtown Miami. Du er derfor ganske tæt på byens centrum og de mest kendte kvarterer som Little Havana og Upper Eastside.

Oplev Miami med billeje

Miami lufthavn, der officielt hedder Miami International Airport (lufthavnskode: MIA), har ruter til en bred vifte af byer i Europa og Amerika. Når du lander i Miami lufthavn, vil du få rig mulighed for at opleve den rige kultur og den særlige atmosfære, som findes i området.

Lufthavnen, der ligger i det sydlige Florida, er statens største lufthavn. Selve den smukke by Miami kan nås på forskellige måder fra lufthavnen. Vil du have den største grad af frihed til at bevæge dig omkring i byen og resten af staten, er der dog ikke noget som slår en lejebil. Sidst, men ikke mindst, bør du drage fordel af, at billeje i Miami Lufthavn og resten af Florida hører til blandt den billigste, du finder i USA.

Skal du på en bilferie i Florida, er det da også oplagt at udnytte de lave priser på billeje i Miami Lufthavn til at leje en komfortabel lejebil med god plads. Så kan du nemt tage på udflugter til for eksempel Everglade Nationalpark, Fort Lauderdale eller ud til Key West.

Biludlejning Miami Lufthavn

Hvis man ikke har en ven eller slægtning, som man kan mødes med i lufthavnen, så kan man vælge at leje en bil i Miami Lufthavn, hvor der findes et bredt udvalg biludlejningsselskaber. Brug søgemaskinen her på Billeje.info til hurtigt at finde de billigste priser på lejebiler fra udlejerne i Miami Lufthavn, der blandt andre inkluderer Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og Thrifty.

Du kan nemt komme over til lufthavnens ‘Rental Car Center’ fra terminalerne ved at tage den såkaldte MIA Mover (et metro-lignende tog), der findes på tredje etage mellem Dolphin og Flamingo garagerne. Du bør have en reservation på billeje hjemmefra, da der trods det store udvalg af biludlejningsfirmaer ofte kan være rift om de billigste modeller.

Der ligger adskillige hoteller tæt ved lufthavnen. Men selvom de i princippet er inden for gåafstand, vil du opdage, at det ikke altid er nemt at være fodgænger i de amerikanske storbyer, især ikke uden for centrum. Så selvom du har din første overnatning tæt på Miami Lufthavn, kan det anbefales at leje en bil. De fleste folk ankommer til Miami for at nyde de solrige strande og for at udforske resten af Florida, og du vil derfor hurtigt få brug for en bil.

Populære destinationer

  • Miami
  • Fort Lauderdale: Har en mere afslappet atmosfære end Miami Downtown.
  • Everglades National Park: Enestående vådområde med rigt fugleliv og alligatorer.
  • Key West: Kør ud gennem de smukke Florida Keys til Key West, der emmer af caribisk stemning.
  • John F. Kennedy Space Center: Et mekka for videbegærlige børn og voksne.
  • Orlando: Kendt for sine store forlystelsesparker

Praktiske links

Du kan læse mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside, hvor du blandt andet kan finde mere information om flyafgange.