Norwegian Billeje - information og priser

Norwegian Air Shuttle kalder sig selv et lavpris flyselskab og er da også kendt for at have billige priser på flybilletter til de mest populære rejsemål i Europa og bl.a. USA og Thailand. Skal du flyve med Norwegian kan du her på billeje.info bestille billig billeje i samtlige lufthavne Norwegian flyver til.

Selvom Norwegian har haft en lidt omtumlet tilværelse i de seneste år, så er det stadig Norges største flyselskab. Flåden består mest af Boeings populære arbejdshest B737-800, som kendes fra de fleste europæiske lavprisselskaber. Norwegian flyver til en lang række af de meste populære feriedestinationer i Sydeuropa, og på mange af disse er lejebil den langt mest populære form for transport efter ankomst. Indtast i hvilken lufthavn du ønsker at leje en billig bil og hvornår du vil afhente lejebilen, så sammenligner vi priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer i hele verden.

Norwegian - billig billeje i lufthavne
Flyv Norwegian og lej billig bil i alle lufthavne

Norwegian flynummer når du lejer bil

En af de ting der er vigtig når du lejer bil på Billeje.info eller andre formidlere af billig billeje er at du altid skriver dit Norwegian fly nr. ind i din bestilling. Alle fly nr. fra Norwegian starter med DY og så nogle tal alt efter hvilken type flyvning der er tale om, f.eks DY 123. Skriver du dit fly nr. fra Norwegian ind i din billeje bestilling, kan biludlejningsfirmaet se om dit fly er forsinket og sikre at der er en bil når du ankommer. Husk altid at kontakte biludlejningsfirmaet hvis der er tale om en stor forsinkelse eller ligefrem en aflysning af dit fly. Du finder kontakt informationer direkte til biludlejningsselskabet på din Voucher.

CarTrawler billeje

Ligesom Billeje.info samarbejder Norwegian også med CarTrawler biludlejning om at sammenligne priser på billig billeje. I dag lever lavpris flyselskaber som Ryanair, Easyjet og Norwegian ikke kun af at sælge flybilletter, men i høj grad også tillægsprodukter som hotel, forsikringer og billeje. Husk dog altid at checker priserne på billeje når du bestiller direkte fra flyselskabernes hjemmeside, der er nemlig i mange tilfælde stor forskel på priserne og ofte også om du i forvejen har købt en flybillet samme sted. Bestiller du en bil igennem CarTrawler her på billeje.info vil du altid få oplyst den billigste pris.

Flyv med Norwegian fra danske lufthavne

I dag tilbyder Norwegian ruter fra de tre største, danske lufthavne: Aalborg, Billund og Kastrup lufthavn. I Kastrup lufthavn i København har Norwegian en fast base og i skrivende stund har selskabet 11 fly i Københavns lufthavn. Norwegian flyver både internt i Danmark, til lufthavne i Skandinavien og til lande i Europa og lande omkring Middelhavet. Desuden flyver Norwegian en del charterflyvninger fra Danmark til rejsemål på op til 7 timers flyvetid. De største lande for Norwegian destinationer i Europa under Skandinavien er:

Kontakt Norwegian

Norwegian har hovedkontor i Norge, men har også et kontor i Kastrup lufthavn. Her finder du dog kun en marketingsafdeling, så skal du kontakte Norwegian vedr. salg af flybilletter eller andet i forbindelse med din flyvning eller leje af bil så kan du gøre det på følgende adresse.

Telefon nr. til Danske kunder 70 80 78 80

Norwegian Air Shuttle
Postboks 115
1330 Fornebu
Norge

Du kan også læse mere om billeje med Norwegian på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil med Norwegian Find Billeje her --> Sammenlign priser her