Billeje i Kroatien

Find den billigste pris online på billeje i Kroatien med Billeje.info. Vi tilbyder billeje i hele Kroatien og søgemaskinen sammenligner priser på billeje i Kroatien fra alle biludlejningsselskaber.

Kroatien ligger i hjertet af Europa og bag landets lange og dramatiske kystlinie ligger et smukt landskab med floder og høje med Alperne i baggrunden. Billeje i Kroatien gør det nemt at opleve det hele – også de smukke steder, som ikke kan nås med offentlig transport, såsom nationalparkerne.

Plitvice Kroatien
Plitvice nationalparken er et oplagt udflugtsmål med billeje i Kroatien. Foto: Mike Norton, CC BY 2.0

Bortset fra hovedstaden Zagreb, som ligger i midten af Kroatien, så ligger de fleste af de populære destinationer i det sydlige Kroatien. Det inkludere UNESCO byen Dubrovnik og Diocletians palads i Split som kan nås på 4 timer i din lejebil. Split er også Kroatiens største havn og herfra kan du tage til de mange smukke kroatiske øer.

Alle de største turistattraktioner i Kroatien ligger relativt tæt på store internationale lufthavne og det er muligt at leje bil fra alle lufthavnene med Billeje.info. Vær opmærksom på, at hvis du rejser mellem oktober og marts skal du altid have lygterne tændt – ligesom i Danmark.

Du kan købe billeje når du ankommer, men du kan få en meget bedre pris, hvis du bestiller biludlejning i Kroatien hjemmefra. I vores søgemaskine kan du finde aktuelle tilbudspriser fra alle de store biludlejningsselskaber. Prøv engang!

Kroatien – miniguide med tips til din bilferie

Med over 1600 km kystlinje, som strækker sig langs det smukke Adriaterhav, tager Kroatien i hvert fald lang tid at udforske – især med det langsomme temp som landet er kendt for. Den centrale del af balkanlandet er hvor man finder hovedstaden Zagreb. Kroatien deler grænser med Ungarn, Slovenien, Serbien og Bosnien-Hercegovina.

På trods af krig har kroaterne gjort et godt arbejde med at restaurerer deres kulturarv og mange dele af den fantastiske by Dubrovnik er så godt genopbygget, at du aldrig finder ud af at den har været bombet. I dag er Dubrovnik på UNESCOs verdensarvsliste. Kroatien er delt ind i regioner bl.a. Dalmatien. Et stykke af landet og øer som ligger opad Bosnien-Hercegovina. Den nordvestlige halvø Istrien og Kvarner golfen i den nordlige del af Dalmatien. Den nordøstlige del som indeholder skove og marker er kendt som Slavonien, imens de nordcentrale højlande er kendt som Centralkroatien.

Næsten alle flyselskaber flyver til Kroatien inkl. Check airlines, SAS, Cimber Sterling, Norwegian, Clickair, Easyjet, og Wizzair. Få råd til at køre i Kroatien er det værd at se på Hvratski Auto Klub som er dedikeret til at hjælpe bilister og promoverer sikkerkørsel. Besøg deres hjemmeside for minutiøse opdateringer om trafikken, vejret og se deres mange kort. Indholdet er til rådighed i Kroatisk, Engelsk, Tysk og Italiensk.

Hvis du leder efter et sted at gå i byen er der mange trendy barer i Hvar hvor smukke mennesker går hen for at blive set – ofte med deres store både fortøjet udenfor.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplevelser på din ferie i Kroatien

Biludlejning i Kroatien er den hurtigste måde at se den smukke kyst i Dalmatien som ligger ud til Adriaterhavet. Balkan landet i Østeuropa, Kroatien, har nogle fantastiske steder. Alt fra Dubrovnik, som er på UNESCOs verdensarvsliste, i syd til Kroatiens hovedstad Zagreb i nord.

Grundet den ødelæggende krig i 1990’erne, er Dubrovnik i dag smukt restaureret og at leje bil er den letteste måde at opdage ”Perlen af Adriaterhavet”, som Dubrovnik også er kendt under. Vores billige priser starter ved 75 kr. om dagen og dækker motorproblemer, ubegrænset kilometer og en fuldt dækkende forsikring. Forsikringspakken dækker biltyveri, sammenstød og ansvarsforsikring. Vi garanterer at du ikke finder det billigere andre steder.

Kom nemt rundt til alle regioner i Kroatien i din lejebil

Rejs igennem de Kroatiske regioner Istrien, Dalmatien, Kvarner Golfen, Centralkroatien og Slavonien med Biludlejning Kroatien.

Vi har biler i alle størrelser som kan afhentes i de store lufthavne i Zagreb, Split og Dubrovnik. Alt fra små hatchbacks til store luksus biler fra producenter som fx Fiat, Skoda, Peugeot og BMW. Mange turister vælger også at besøge lystbådshavnene, som lægger langs kysten, og tage en båd ud til øer som Brač og Hvar. Overvej også en cabriolet hvis du vil have så meget ud af din ferie som muligt.

På trods af at Kroatien ikke er så billigt, som det var før turist boomet, kan biludlejning Kroatien stadig sørge for at du får den billigst mulige ferie. Hvis du rejser til Kroatien i højsæsonen, så vær sikker på at booke din bil i god tid så du er sikker på, at få den model du har brug for. Vi kan give dig et overslag på vores hjemmeside med det samme, så du hurtigt kan finde det, du har brug for.

Dubrovnik. Foto: Herbert Frank, CC BY 2.0

Leje af bil i Kroatien

Bestil billig lejebil i Kroatien via billeje-søgemaskinen fra CarTrawler her på siden og kom nemt rundt i landet på egen hånd. Med en lejet bil kan I køre rundt og opleve Kroatien på den mest optimale måde.

Du når ikke rundt i hele Kroatien ved brug af offentlig transport, men hvis I vælger at bestille billeje i Kroatien til jeres ferie, kommer I rundt i landet og oplever blandt andet mange af de smukke nationalparker, der findes rundt omkring.

På jeres bilferie i Kroatien, må I ikke snyde jer selv for at tage ud og besøge verdens mindste by, Hum, på Istrien. Istrien er i sig selv også et besøg værd. Oplev blandt andet amfiteatret på hovedbyen Pula eller Euphrasius-bsilikaen i Porec.

Er I mere til storbyens oplevelser, er hovedstaden Zagreb måske mere noget for jer. Her kan I blandt andet opleve Zagreb Mumien og resterne af en neanderthaler på museet, der findes i byen. Gå også en tur på restaurant og prøv fjerkræ, som skulle være en af byens specialiteter. Trænger I til et afbræk fra storbyens larm, kan I tage en pause i en af Zagrebs grønne parker, der garanterer afslapning.

Kroatien er krystalklart vand, kulinariske oplevelser og en smuk og afvekslende natur. Det er et land med en spændende historie og interessante seværdigheder. Og så er det et af de billigste lande at besøge i Europa. Det er oplagt at opleve Kroatien på en bilferie o gpå BillejeInfo kan du sammenligne priser på billig billeje i alle store byer og lufthavne i Kroatien.

Kroatien – en perle i Centraleuropa

Kroatien ligger i Centraleuropa og var tidligere en republik i Jugoslavien. Kroatien omfatter den dalmatiske kyst, øerne i Adriaterhavet, det sydlige Istrien og Slavonien, som er den nordlige lavslette i det tidligere Jugoslavien. Kroatien grænser op til Slovenien, Bosnien og Hercegovina, Montenegro og Serbien. Den nordøstlige del af landet er fladt og frugtbart, hvor områderne mod vest er bjergrige. Den smalle adriatiske kyst i Istrieen og Dalmatien er også bjergrige med et skønt middelhavsklima.

Oplev den storslåede natur på nært hold med en vandretur i de mægtige bjerge eller gennem grønne pinjeskove. Inde i landet støder man på små byer og vingårde, hvor det traditionelle og autentiske Kroatien let opleves. Lokal befolkningens gæstfrihed gør, at man får deres kultur og hverdag helt ind under huden.

Kysten med det klareste vand

Besøg også de smukke strande med det krystalklare turkisblå vand, der regnes for nogen af det reneste i Europa. De imponerende klippekyste og rullesten betyder, at vandet plumres op af sand og grus. Mange steder er der store badebroer ud i havet med trapper ned til vandet. Det gør stranden til en fortrinlig badestrand med gode svømmemuligheder. Med næsten 6.000 km kyststrækning ud mod Middelhavet tilbyder Kroatien alt lige fra klippekyst og strande med fine og af havet afrundede perlesten til dejlige sandstrande. I sommerhalvåret sørger det dejlige middelhavsklima for masser af sol og varme, der indbyder til afslapning, vandsport og solbadning.

Tag også lidt længere ud på havet med en udflugtsbåd, og oplev den fantastiske skærgård med tusindvis af forrevne klippeøver, der ligger ud for kysten. Det er en af verdens smukkeste skærgårde og ganske enkelt en fryd for øjet med nye udsigter efter hver ø.

Zagreb – et miks af nyt og gammelt

Zagreb, der ligger dybt inde i landet, er Kroatiens hovedstad og landets største by. Det er landets kulturelle, videnskabelige og økonomiske centrum. Byen ligger 12 meter over havets overflade mellem de sydlige skråninger af Medvednica-bjergene og på bredderne af savafloden. Byen huser et universitet og et ærkebispesæde og har fra gammel tid været et samlingspunkt for kultur. Besøg det imponerende nationalteater og den katolske katedral eller vær heldig at høre et lokalt orkester spille. Zagreb er også et handelscentrum, der lokker med shopping og restauranter. Prøv både det moderne køkken inspireret af det italienske og det traditionelle slaviske køkken med skinke og revet kål, som er syrnet og saltet, eller en gryderet med kød, grønt og røget spæk. Byen har med et eventyrlig miks af nyt og gammelt sin helt egen charme, der er meget forskelligt fra storbyerne i Vesteuropa.

At køre bil i Kroatien

Generelt er vejnettet omkring Zagreb og Kroatiens andre større byer i god stand. I de senere år er der desuden blevet lavet flere nye motorveje, som gør det nemt at komme omkring.

Vær dog forberedt på regionale forskelle, og på at vejene særligt ude på landet og i mindre byer kan være af en dårligere beskaffenhed og dårligt oplyst om natten. Skulle du komme ud for regnvejr, skal du også være opmærksom på, at asfalten mange steder bliver særlig glat, og hastigheden derfor skal nedsættes.

Der skal betales vejafgift for en række af motorvejene. Du kan betale i forskellige valutaer – Kuna, Euro og med gængse kreditkort.

Selvom færdselsreglerne i Kroatien i det store hele er, som du kender dem fra Danmark. Er trafikkulturen i nogle henseender en lidt anden. Selv på smalle bjergveje skal du for eksempel være forberedt på, at lokale billister godt kan finde på at overhale i sving og andre steder med dårlige oversigtsforhold.

Generelt er det dog ikke svært at køre bil i Kroatien og selv hvis du skulle få problemer, er de lokale oftest mere end villige til at hjælpe.

Bestil billig billeje i Kroatien

Særligt hvis du planlægger at rejse til Kroatien i sommerperioden, bør du bestille din lejebil i god tid. I højsæsonen kan der således være rift om de billigste lejebiler, ligesom du ikke kan være sikker på at få en bil af den ønskede type, hvis du bestiller i sidste øjeblik.

Find den billigste billeje i Kroatien i søgemaskinen øverst her på siden. Du kan bestille din lejebil med afhentning i alle landets større byer og lufthavne. Indtast blot hvor og hvornår du har brug for en bil, så giver søgemaskinen fra CarTrawler dig hurtigt én samlet oversigt over de aktuelt bedste tilbud fra de forskellige biludlejningsfirmaer.

Er du på udkig efter en bestemt størrelse bil, eller ønsker du at benytte en bestemt udlejer, kan du med fordel indsnævre søgeresultatet ved hjælp af filterfunktionen.

Find den billigste lejebil i Kroatien Find Billeje her --> Sammenlign priser her