Billeje i Split Lufthavn

Målt på antal rejsende er Split Lufthavn en af Kroatiens største med ruter til mange europæiske storbyer, hvilket inkluderer en række skandinaviske lufthavne. Trods sin beskedne fysiske størrelse er Split Lufthavn da også et populært valg for de mange ferierejsende, som hver sommer rejser til Kroatien for at nyde de smukke og solrige omgivelser ved Adriaterhavet. Benytter du billig bileje i Split Lufthavn kommer du let videre til store dele af Kroatien.

Travle sommermåneder

Split Lufthavn håndterer over tæt på 3 millioner passagerer årligt, hvoraf hovedparten benytter lufthavnen i sommermånederne juni, juli og august. Således dykker passagertallet normalt drastisk i vintermånederne, mens der i den populære sommerhøjsæsonen er masser af ruter til lufthavnen.

Split Lufthavn er ikke stor, men alligevel finder du i terminalen alle nødvendige faciliteter såsom bank, postkontor, spisested og ikke mindst adskillige biludlejningsfirmaer. På grund af sommer-travlheden har man de senere år valgt at udvide og renovere lufthavnen for at skabe bedre forhold og plads for både de rejsende og flyselskaberne. Det har givet lufthavnen en kapacitet på 5 millioner rejsende årligt.

Foto: Jocelyn Erskine-Kellie, CC BY-SA 2.0
Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Split – et godt udgangspunkt med billeje

Split Lufthavn ligger ved landsbyen Kastela omkring 20 kilometer fra Split by. Det tager ikke ret lang tid at køre ind til Split, hvis du har en lejebil. Lufthavnen er dermed et oplagt valg, hvis du ønsker at holder ferie i denne charmerende havneby.

Stemningsfulde Split byder på utallige kulturelle og historiske seværdigheder. Besøg for eksempel det mægtige Diokletians palads i Splits centrum, som blev bygget for mere end 1.700 år siden. Når du har udforsket de mange seværdigheder inden for paladsets mure kan du eventuelt nyde en slentretur på havnepromenaden, hvor du udover at handle ved små boder, kan slappe af på en af de mange cafeer og restauranter.

Bestiller du billig billeje i Split Lufthavn, har du desuden nemt ved at lave udflugter til strande og nogle af de andre spændende seværdigheder uden for Split. Kør for eksempel til den gamle middelalderby, Trogir, som ligger 25 km vest for Split. Byen er optaget på UNESCOs liste over verdensarv.

Transport fra Split Lufthavn

Placeringen centralt i Dalmatien gør i det hele taget Split Lufthavn til en god indgangsport til mange af landets mest populære feriedestinationer. Der kører både direkte shuttlebusser og almindelige rutebusser fra lufthavnen ind til Split. I sæsonen er der desuden mulighed for at tage med taxibåd fra lufthavnen ind til byen eller en af de nærmeste øer.

Foretrækker du at have fuld bevægelsesfrihed i ferien og at være helt uafhængig af køreplaner? Så bestil billeje i Split Lufthavn hjemmefra. Selvom biludlejningsfirmaers personale gerne hjælper dig i lufthavnen, er der mange fordele ved at reservere din lejebil på forhånd. Du kan ofte få rabatter, nemt vælge din foretrukne bil og – måske vigtigst af alt – være sikker på, at en ledig lejebil står klar til dig i lufthavnen. Hvis du booker din biludlejning i Split Lufthavn på forhånd, undgår du også lettere at lokket til at leje noget, du egentlig ikke har brug for.

Læs mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Bestil billeje i Split Lufthavn

I Split Lufthavn kan du blandt andet leje biler fra internationale biludlejningsfirmaer som Sixt, Avis og Europcar, men finder også mindre nationale biludlejere. Som en del af den seneste lufthavnsudvidelse blev der bygget en overdækket gangbro fra lufthavnen til biludlejningsområdet.

Bestil billig billeje i Split Lufthavn (lufthavnskode: SPU) i søgemaskinen her på siden, hvor du finder de bedste priser på billeje fra biludlejningsfirmaerne i Split Lufthavn på ét sted. Vi anbefaler, at du bestiller din lejebil hjemmefra, da der særligt i højsæsonen kan være rift om de billigste lejebiler. Bestiller din lejebil i søgemaskinen her på Billeje.info, kan du med ro i sindet flyve til Split Lufthavn i sikker forvisning om, at der står en lejebil klar til dig.

Find den billigste lejebil i Split Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her