Billeje i Split Lufthavn

Målt på antal rejsende er Split Lufthavn Kroatiens tredjestørste med ruter til mange europæiske storbyer, som blandt andet inkluderer København. Trods sin beskedne fysiske størrelse er Split Lufthavn da også et populært valg for de mange ferierejsende, som hver sommer rejser til Kroatien for at nyde de smukke omgivelser ved Adriaterhavet. Benytter du billig bileje i Split Lufthavn kommer du let videre til store dele af Kroatien.

Split havn. Lej bil på Billeje.info

Oplev seværdigheder i og omkring Split med billeje billeje. Foto: Yoko

Travle sommermåneder

Split Lufthavn håndterer knap 1,5 millioner passagerer årligt, hvor hovedparten benytter lufthavnen i sommermånederne. Således dykker passagertallet i vintermånederne helt ned til 20.000 pr. måned, men stiger til gengæld til mere end 290.000 i sommerhøjsæsonen.

Split Lufthavn er ikke stor, men alligevel finder du i terminalen alle nødvendige faciliteter såsom bank, postkontor, spisested og ikke mindst adskillige biludlejningsfirmaer. På grund af sommer-travlheden har man de senere år valgt at udvide og renovere lufthavnen for at skabe bedre forhold og plads for både de rejsende og flyselskaberne.

Læs mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Split – et godt udgangspunkt med billeje

Split Lufthavn ligger knap 24 kilometer fra Split by og er dermed et oplagt valg, hvis du ønsker at holder ferie i denne charmerende havneby.

Stemningsfulde Split byder på utallige kulturelle og historiske seværdigheder. Besøg for eksempel det mægtige Diokletians palads i Splits centrum, som blev bygget for mere end 1.700 år siden. Når du har udforsket de mange seævrdigheder inden for paladsets mure kan du eventuelt nyde en slentretur på havnepromenaden, hvor du udover at handle ved små boder, kan slappe af på en af de mange cafeer og restauranter.

Benytter du billeje fra Split Lufthavn har du desuden let mulighed for at lave udflugter til strande og nogle af de andre spændende seværdigheder uden for Split. Kør for eksempel til den gamle middelalderby, Trogir, som ligger 25 km vest for Split. Byen er optaget på UNESCOs liste over verdensarv.

Bestil billeje i Split Lufthavn

I Split Lufthavn kan du blandt andet leje biler fra internationale biludlejningsfirmaer som Sixt, Avis og Europcar, men finder også mindre nationale biludlejere.

Bestil billig billeje i Split Lufthavn i søgemaskinen her på siden, hvor du finder de bedste priser på billeje fra biludlejningsfirmaerne i Split Lufthavn på ét sted. Det anbefales, at du bestiller din lejebil hjemmefra, da der særligt i højsæsonen kan være rift om de billigste lejebiler. Bestiller din lejebil i søgemaskinen her på Billeje.info, kan du med ro i sindet flyve til Split Lufthavn i sikker forvisning om, at der står en lejebil klar til dig.

Find den billigste lejebil i Split Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her