Billeje i Funchal

Funchal er hovedbyen på Madeira som i øvrigt også har lagt navn til øgruppens navn. Øgruppen Madeira består af 5 øer og Funchal er uden sammenligning den største by. Skal du rejse til Madeira og bo i Funchal er det oplagt at bestile en billig billeje, og her på BillejeInfo kan du i søgemaskinen fra CarTrawler sammenligne priser på billeje og se en oversigt med ledige lejebiler fra samtlige biludlejningsselskaber både i Funchal by og i Funchal Madeira lufthavn.

Her den hyggelige gamle bydel i Funchal på Madeira

Funchal en stor lille by!

Hvordan kan man nemmest beskrive Funchal, for det er jo “hovedstaden” på Madeira men samtidigt en lille by set i forhold til andre byer i Portugal. Der bor ca. 100.000 personer i Funchal hvis man regner alle de små landsbyer med som efterhånden er vokset sammen med Funchal. Byen ligger på sydsiden af Maderia godt beskyttet af de høje bjerge. Netop denne beliggenhed gør at klimaet normalt er godt, og vejret er modsat nordsiden af øen mere stabilt. I Funchal centrum finder man den store havn, som hvert år besøges af utallige krydstogtskibe, det er også i Funchal man kan tage svævebanen op til den verdensberømte botaniske have og byen Monte. I centrum finder man et stort udvalg af spisesteder, butikker og i det hele taget er her er dejlig stemning og meget liv. En af årsagerne er at det er i Funchal man har de største skoler og sågar et universitet. Sidst men ikke mindst er Madeira og Funchal verdenskendt for at arrangere verdens største fyrværkeri nytårsaften, har du chancen for at rejser omkring nytår, så er det en oplevelse for livet. Du kan også vælge at rejse til Madeira i juni måned og opleve fyrværkeri, her afholder man Atlanterhavsfesten, og hver lørdag er det et fyrværkeri der kan tage pusten for de fleste.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Hoteller i Funchal

De fleste turister der besøger Madeira bor i det område der hedder lidoen. Lidoen er efterhånden vokset sammen med selve Funchal og det tager ca. 20 minutter at gå fra Lido området til centrum. I Lido området finder du også det største udvalg af hoteller, og blandt de mest populære hoteller er hotel Monumental, Hotel Alto Lido, Hotel Dorisol og Hotel Eden Mar. Ønsker du at bo i selve Funchal findes der både hoteller og ferie lejligheder. Skal vi anbefale et hotel må det være Hotel Pencha Franca Mae.

Oplevelser i bil på Madeira

Rejser du til Madeira på egen hånd, så vil vi helt sikkert anbefale at du lejer en bil, med mindre du skal vandre på de mange lavadastier, for så kræver det lidt planlægning og det kan være en ide at benytte sig af de lokale busser, således du ikke er afhængig af din bil, da man jo starter et sted og slutter et andet på de fleste vandreruter. Men ellers er der mange oplevelser som venter hvis du har bestilt en leje bil og det er selvfølgelig primært den smukke natur vi tænker på. Et godt tip hvis du lejer bil, er måske at bo et par dage på en quinta i bjergene, og så afslutte ferie i Funchal.

Kort over Funchal på Madeira.

Madeira er kon ca. dobbelt så stor som Bornholm, men det er en rigtig god ide at have et godt kort med over Funchal og hele øen Madeira hvis du skal leje bil. Skal du vandre er det specielle kort der i detaljer viser de mere end 2000 kilometer vandre stier over hele øen. Du kan naturligvis også vælge at bestille en billeje med GPS, men uanset er det altid en god ide at have et lokalt kort i bilen. Du kan evt. bruget kortet fra Google Map her:


Vis stort kort

Søg billig billeje i Funchal

BillejeInfo samarbejder med billeje-søgemaskinen fra CarTrawler om billig billeje i Funchal på Madeira. Indtast den dato du vil afhente bilen og hvornår du vil aflevere den igen. Bemærk at du sagtens kan afhente din bil i Funchal lufthavn og f.eks aflevere den i selve Funchal by, hvis du ikke vil leje bil på hele din ferie. Indtast ligeledes din aldre og tryk “søg billeje”. Nu finder søgemaskinen fra CarTrawler priser på billeje fra alle biludlejningsselskaber i Funchal, både de kendte som Avis og Hertz biludlejning, men også fra mindre lokale firmaer som Amigo billeje og Auto Jardim. Husk at bestiller du billeje igennem CarTrawler her på billejeInfo er priserne altid inkl. lovpligtige forsikringer og ubegrænset antal kilometer. Skulle du fortryde din bestilling, kan du afbestille din lejebil helt op til 24 timer inden afhentning. Vi anbefaler dog altid at du læser betingelserne godt igennem inden du bestiller din billeje, da der kan gælde andre lokale forhold, specielt hvis det er et last minut tilbud. Et godt tip er at leje en bil med en fornuftig motor i Funchal, specielt hvis i er flere personer og medbringer bagage. Det er ikke noget problem at kører i selve Funchal, men skal i rundt på Madeira og op i bjergene så er det godt at have lidt motorkræfter. God fornøjelse med at søge efter billig billeje og god ferie!

Find den billigste lejebil i Funchal Find Billeje her --> Sammenlign priser her