Billeje på Madeira

Billeje på Madeira er den perfekte måde at opleve blomsterøen på. I en billig lejebil kan du tage på udflugter i dit eget tempo. Brug søgemaskinen her til at sammenligne de billigste priser på billeje på Madeira. Det er den hurtigste måde at finde ledige lejebiler og de laveste priser fra alle biludlejningsselskaber på Madeira.

Bestil din biludlejning på Madeira hjemmefra. Det giver dig friheden til at udforske den storslåede natur på Madeira, som det passer dig bedst. Den portugisiske Atlanterhavsø er måske nok kun dobbelt så stor som Bornholm, men alligevel får du meget mere ud af din ferie med en lejebil. Afstandene er ikke er store, men da der er meget bjergkørsel, kan det alligevel tage tid at komme omkring. Læs med her og få tips til, hvordan du får mest muligt ud af billeje på Madeira.

Der er meget bjergkørsel på Madeira, men generelt gode veje. Foto: Milena SobieckaUnsplash

Fri kilometer og gratis afbestilling

I de priser på billeje på Madeira,som du finder i søgemaskinen her på siden, er blandt andet inkluderet fri kilometer, ansvarsforsikring, tyveri-forsikring, alle skatter – og der gemmer sig ingen skjulte gebyrer. Reserverer du din lejebil i god tid, hvilket vi anbefaler, er det desuden normalt gratis at afbestille lejebilen helt frem til 48 timer inden afhentning, såfremt du har bestilt din billeje mindst end 4-5 måneder inden afhentning.

Du kan finde meget mere information, gode råd og tips om biludlejning her på Billeje.info. Så er du optimalt forberedt, når du skal hente en billig lejebil på Madeira. I vores FAQ, dvs. de mest stillede spørgsmål om billeje kan du for eksempel læse mere om forsikring, gebyrer, afbestilling, regler omkring chauffør, kørekort og svar på mange andre relevante spørgsmål vedrørende reservation af din lejebil på Madeira.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Kampagnetilbud på Madeira

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du altid først nys om de seneste slagtilbud på billeje på Madeira og andre populære rejsemål. Der kan være rigtig mange penge at spare ved at være “først til mølle.” Bemærk, at der i forbindelse med særtilbud og kampagner kan gælde specielle betingelser for din billeje. Det kan for eksempel være en kilometerbegrænsning. Husk derfor som altid at læse lejebetingelserne godt igennem før du bestiller din lejebil. Når du lejer din bil gennem CarTrawler, der står bag søgemaskinen her på Billeje. info, kan du tjekke lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Du får mere ud af din ferie med billeje

Medmindre du har tænkt dig at blive på dit hotel hele ferien, bør du leje en bil på Madeira. Der er ganske vist også mulighed for at udforske øen med bus. Er du ikke lokalkendt, kan det dog være forvirrende at skulle hitte rede i køreplanerne. Busserne kører desuden ikke til alle de mest interessante steder. Vil du helt slippe for bøvlet med offentlig transport og ikke være bundet til guidede udflugter eller taxier, er billig billeje på Madeira derfor det mest oplagte valg.

Når du har din egen bil til rådighed, også hvis det blot er i nogle få dage, har du mange flere muligheder for at udforske øens attraktioner med en mere fleksibel tidsplan. Muligheden for at følge pludselige indskydelser eller lave afstikkere er ikke nær så nemt, hvis du er afhængig af offentlig transport. I princippet kan du køre hele øen rundt på én dag. Der er dog så meget at se og opleve undervejs, at folk sjældent gør dette.

Er det svært at køre bil på Madeira?

Lad det være sagt med det samme: Nogle af vejene på Madeira kræver mere is i maven af dig som chauffør, end du er vant til hjemme fra flade Danmark. For en rutineret billist er det dog mest et spørgsmål om lidt tilvænning. Særligt de seneste årtier er det desuden blevet nemmere at komme hurtigt omkring på Madeira via moderne hovedveje. Disse veje, som er markeret med “Via Expresso” eller “Via Rapida” (VE og VR på kort), er velholdte og uden skarpe hårnålesving takket være tunneller, broer og viadukter. Når du kommer ud på de mindre veje i din lejebil, vil disse dog mange steder være ganske smalle og stejle. Her er det nok mest dine eventuelle passagerer, som nyder udsigterne undervejs, mens du må holde øjnene på vejen gennem alle hårnålesvingene.

En god tommelfingerregel som billist på Madeira er, at du ikke bør køre hurtigere ned ad en bjergvej, end du kørte op ad den. De lokale busser er for eksempel forholdsvis brede, så du skal nogle gange være forberedt på at give dem plads ved passage på de smalle bjergveje. Kort sagt er det bedste råd at være tålmodig og udvise sund fornuft. Lad dig ikke presse af mere lokalekendte billister. Det er altid bedre at holde ind til siden for at lade dem overhale dig end at forsøge at følge deres tempo.

Tjek vejrudsigten og tank op

Et andet godt tip til bjergkørsel er altid at tjekke vejrudsigten. Madeira er måske nok kendt som øen med det evige forår, men vejret kan være omskifteligt oppe i højderne. Således er det ikke usædvanligt med tåge deroppe, selv hvis det er klart vejr nede ved kysten. Hvis der er meget dårlig sigtbarhed, er det bedst ikke at begive sig ud ad smalle, snoede veje, man ikke kender.

Det siger næsten sig selv, men din lejebil bruger mere benzin ved bjergkørsel end nede langs kysten. Der er tankstationerne på alle dele af øen, men dog længere mellem dem i bjergene. Sørg derfor for at tanke op inden du forlader Funchal, hvis du vil være på den sikre side. Bemærk i den forbindelse, at på portugisisk betyder gasolina benzin, mens gasóleo er diesel.

Det er generelt ikke svært at finde vej på Madeira. En GPS er dog alligevel en god hjælp. På grund af det bjergrige terræn er der nogle steder dårligt mobilsignal, så overvej at bestille en GPS sammen med din lejebil. Alternativt kan du blot sørge for at hente offline kort til Google Maps på din mobil inden afgang.

Når alt dette er sagt, har langt de fleste turister en god og helt problemfri oplevelse med billeje på Madeira. Det hjælper naturligvis, at de lokale billister er vant til turister på vejene og derfor er tålmodige.

Hold øje med vandfald, hvis du lejer en cabriolet på Madeira! Foto: Stephanie Kroos, CC BY-SA 2.0

Hvilken bil skal jeg leje?

Er du ikke så erfaren bag rattet eller blot uvant med bjergkørsel? Så kan det være en fordel at leje en bil med automatgear på Madeira. Det koster nok lidt ekstra, men mange synes det er det værd for at slippe for de mange gearskift i bjergrigt terræn. Der er dog flest lejebiler med manuelt gearskifte tilgængelig, så du skal sørge for at booke i god tid.

Ligeledes er det en fordel at leje en bil på Madeira med god motorkraft. Det hjælper, når det går stejlt opad. Selvom du i søgemaskinen her på siden nemt kan finde den billigste lejebil på Madeira, kan det derfor anbefales at gå efter en bil med lidt flere kræfter til bjergkørslen. Det giver en mere komfortabel køreoplevelse.

Det er

Bedste tidspunkt at rejse til Madeira

Langt de fleste der rejser til Madeira som er en del af Portugal, kommer for at nyde det behagelige klima og den enestående natur. Det kan du gøre året rundt. Det er dog især i vintermånederne, at vi danskere ynder at rejse den portugisiske blomsterø.

Klimaet på Madeira er kendt for at være behageligt lunt året rundt, men også for at det ofte regner i vintermånederne. Dette er dog specielt er på nordsiden af øen og ikke så meget på sydsiden i nærheden af Funchal. I virkeligheden er Madeira således delt i to, når det gælder klima – nordsiden og sydsiden. På grund af den lune Golfstrøm har Madeira dog generelt et stabilt mildt klima året rundt. I vintermånederne er der i dagtimerne typisk ca. 20 grader. Det er perfekt til aktive oplevelser i den smukke natur.

Der er masser af små perler på Madeira, som du med en lejebil kan udforske. Foto: Piotr MusiołUnsplash

Oplevelser på Madeira med billeje

Den mest populære destination på Madeira er hovedstaden Funchal, som ligger ved øens sydøstlige kyst. Den er kendt for at have noget af det bedste, mest solrige klima på øen. Funchal er en travl og farverig by fyldt af brostensbelagte gader med elegante palæer, hyggelige torve og frodige haver. I det gamle centrum er det mest praktiske nok, at blot parkere din lejebil for at udforske attraktionerne til fods. Der er adskillige charmerende promenader, som du kan følge inde mellem de smukke bygninger eller nede langs kysten.

Det er i det hele taget en god ide at pakke et par gode vandresko. Også selvom du benytter billeje. Madeira tiltrækker med dens fantastiske landskaber mange af vandrere, som kommer for at prøve de utroligt naturskønne stier, levadas. Det er stier langs vandingskanaler, der er skåret ud af klippen for at vandet bedre kan flyde ned fra bjergene til de lavtliggende marker. Med din egen lejebil kommer du nemt rundt til startpunkterne for de mest berømte levada-stier.

Kør op til de bedste udsigtspunkter

Billig billeje er også den nemmeste måde at komme rundt til de fantastiske udsigtspunkter, miradores, som der er på øen. Et af de mest kendte er Pico do Areeiro, der er øens tredjehøjeste punkt (1818 m) og tilgængeligt i bil. Herfra kan du følge en af øens flotteste vandrestier, PR1 Vereda do Areeiro, til Pico Ruivo. Det tager omkring 45 minutter at køre op til Pico do Areeiro fra Funchal. Det er dog bare ét af adskillige spektakulære udsigtspunkter på Madeira, og med en lejebil bestemmer du helt selv, hvor længe du vil nyde dem. Ude langs kysten kan du være heldig at spotte en af de hvaler, som findes i det dybe hav omkring øen.

Har du en lejebil, er det også kun en halv times kørsel ad gode veje op til berømte Curral das Freiras (Nonnernes dal). Tag dig dog gerne bedre tid, så du kan stoppe undervejs ved nogle udsigtspunkter for at nyde omgivelserne. Du kan eventuelt parkerede ved Eira Do Serrado, hvorfra du kan følge en smuk vandresti ned til selve landsbyen.

Få tips til udflugtsmål og oplevelser på det lokale turistkontors hjemmeside.

Vejen op til Pico do Arieiro er i sig selv turen værd. Foto: Tim RoosjenUnsplash

Billeje i Madeira lufthavn

Madeira Lufthavn ligger kun omkring 20 kilometer fra Funchal. Skal du ikke bo i hovedbyen, men i stedet køre videre til en anden del af øen, har du nem adgang til hovedvejene fra lufthavnen på Madeira. Derfor vælger mange turister da også at bestille billeje med afhentning direkte i lufthavnen. Der er et godt udvalg af biludlejningsfirmaer i lufthavnen. Du kan med én søgning sammenligne deres lejepriser i søgemaskinen øverst her på siden.

Der er i højsæsonen gode chancer for at finde direkte flyforbindelser til Madeira fra de danske lufthavne. Flytiden fra Danmark til Madeira er små 5 timer. Mellemlander du i Lissabon, hovedstaden i Portugal, er der 2 timers flyvning derfra.

Bestil billigste billeje på Madeira online

På Billeje.info samarbejder vi med billeje-søgemaskinen fra CarTrawler. Det er en anerkendt og pålidelig søgemaskine, som gør det nemt at finde de billigste priser fra både store og små biludlejningsselskaber på Madeira. Det inkluderer de velkendte, internationale selskaber som Avis, Europcar, Hertz og Sixt, men også mindre og lokale firmaer som eksempelvis Auto Jardim der er det største privatejet biludlejningsselskab i Portugal.

Generelt anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Gerne 4-5 måneder i forvejen. Det er som regel sådan, at du får de billigste priser på din billeje på Madeira. Du kan dog godt være heldig også at finde stærke tilbud, hvis du bestiller senere. Under alle omstændigheder bør du sammenligne priser, før du booker. Det er netop det, du nemt kan gøre her på Billeje.info. Har du bestemte ønsker til din lejebil, kan du med fordel bruge søgemaskinens filterfunktion. Du kan for eksempel bruge filteret til at kun se lejebiler fra udvalgte udlejere eller af en bestemt størrelse.

Find den billigste lejebil på Madeira Find Billeje her --> Sammenlign priser her