Billeje i Madeira Lufthavn

På Billeje.info kan du hurtigt søge efter den billigste billeje i Madeira Lufthavn fra alle biludlejningsselskaber. Med en lejebil fra Madeira Lufthavn kommer du nemt de sidste ca. 20 kilometer ind til hovedbyen Funchal. Desuden får du de bedste betingelser for en oplevelsesrig ferie på blomsterøen Madeira.

Har du en drøm om at opleve de smukkeste dele af Portugal, kan du med stor fordel starte på den frodige vulkanø Madeira. Her finder du enestående natur og mange spændende seværdigheder, og vælger du at leje en bil, kan du let udforske hele øen. Hos Billeje.info samarbejder vi med billeje-søgemaskinen fra CarTrawler, som sammenligner priser og ledige lejebiler fra alle biludlejningsfirmer i Madeira Funchal Lufthavn.

Da landingsbanen i Madeira Lufthavn skulle forlænges, valgte man at bygge den på 70 meter høje søljer ud i havet. Foto: Richard Bartz, CC BY-SA 3.0

I prisen på biludlejning i Madeira Lufthavn er blandt andet inkluderet fri kilometer, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, auto-hjælp, tyveri-forsikring, alle skatter – og der gemmer sig ingen skjulte gebyrer i prisen.

Nem og hurtig biludlejning i Madeira lufthavn

Kært barn har mange navne, siges det. Det gælder i høj grad for Madeira Lufthavn, som både kaldes Madeira Lufthavn, Funchal Airport og Cristiano Ronaldo Madeira International Airport. Lufthavnen, som har lufthavnskoden FNC, ligger i Santa Cruz vest for hovedbyen Funchal. Madeira Lufthavn er en mindre lufthavn med en enkelt landingsbane og én terminal. Lufthavnen er derfor meget nem at finde rundt i.

Når du lander i lufthavnen, finder du flere udlejningsselskaber med udlejningsskranker i selve terminalen; blandt andre Avis, Europcar, Hertz og Sixt. Herudover betjener flere lokale biludlejningsfirmaer også lufthavnen, hvor Auto Jardim er den største.

Husk at bestiller du billeje i Madeira lufthavn igennem CarTrawler er priserne altid inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. En anden fordel hos CarTrawler er også at du normalt kan afbestille din billeje helt op til 24 timer inden afhentning. Læs de nøjagtige betingelser i søgemaskinen, for bestiller du et specielt tilbud kan der gælde andre betingelser.

Lufthavnen er gennem årerne blevet udbygget, blandt andet med en forlænget landingsbane, og fremstår i dag som en meget moderne og overskuelig lufthavn. Du finder alle slags butikker og i ankomsthallen finder du foruden billeje selskaberne hoteludlejning, turistinformation og meget mere.

Det tager under normale omstændigheder kun 25-30 minutter at køre fra Madeira Lufthavn ind til centrum af Funchal. Allerede på denne korte tur fra lufthavnen ind til hovedbyen får du en lille forsmag på Madeiras smukke landskaber, da du det meste af vejen kører helt ude langs kysten.

Madeira i lejebil – det skal du opleve

Overvejer du Madeira som dit næste rejsemål, er du garanteret allerede bekendt med den fantastiske natur, som du kan opleve her. Vulkanøen har et tropisk klima, og det gør øen velegnet til besøg året rundt. Èn af årsagerne til at Madeira egner sig særligt godt til at opleve i egen lejebil, er de mange smukke kyststrækninger, som du oplever allerbedst i bil. Lejer du en bil allerede i Madeira Lufthavn, som du har råderet over i løbet af hele din ferie, har du mulighed for at få det hele med.

Der er ganske vist offentlig transport på Madeira i form af busser, men når man ikke er lokalkendt, kan det være svært at finde hoved og hale i køreplanerne. Det kan således være svært at regne ud præcis, hvilken rute bussen kører. Vær også opmærksom på, at mange buskøreplaner ændres i forbindelse med helligdage og ferieperioder.

Lejer du en bil, slipper du helt for at bekymre dig om køreplaner. På Madeira kører man i højre side af vejen, så den del af turen kræver ingen tilvænning. Det gør derimod de mange snoede og smalle veje, som du ikke kan undgå at stifte bekendtskab med; det ér jo en bjergø, vi har med at gøre. Overholder du fartgrænserne og kører lidt forsigtigt, så er der dog normalt ingen problemer. Nogle enkelte af øens hovedveje er markeret som “Via Expresso” eller “Via Rapida.” De er gode til at komme hurtigt omkring, da de undgår de stejleste bjerge med tunneler og broer.

Vi anbefaler da også i høj grad, at du prioriterer en køretur på Madeiras nordkyst, hvor der venter dig udsigter, som du ikke troede var mulige. Husk at se de smukke klippeformationer og lodrette skrænter ved Ponta do Clérigo, inden du kører videre. Madeira er desuden særligt kendt for sine mange smukke blomster, som du slet ikke kan undgå at lægge mærke til undervejs.

Oplagte udflugtsmål i bil

  • Ponta do Clérigo
  • Den botaniske have i Monte
  • Rabacal-dalen
  • Piscinas Naturaís i Porto Moniz – en udendørs swimmingpool lige ud til havet
  • Paúl da Serra – Madeiras eneste Plateau
  • Levadaer: Udvalget af vandreruter langs de gamle vandingskanaler er stort, når du har en bil til rådighed.
  • Miradouros – Med en lejebil kan du køre rundt til Madeiras mest spektakulære udsigtspunkter, Miradouros, såsom Pico dos Barcelos, Pico do Arieiro og Pico de Facho.

Bestil billigste billeje i Madeira lufthavn

Der er mange fordele ved at have booke din billeje allerede inden afrejse hjemmefra. Først og fremmest er det den nemmeste måde at sammenligne priser fra mange forskellige biludlejningsselskaber på én gang. Du har derfor stor valgfrihed, når det kommer til at finde det rigtige udlejningsselskab, som passer til dig, og du har dermed også nærmest frit valg på alle hylder, når det gælder selve lejebilen. Uanset om du vil opleve Madeira sammen med hele familien i en større bil, eller om du og din partner vil køre i en mindre og hurtig bil, kan du finde en passende lejebil. Lufthavnens størrelse gør den nem at navigere rundt, og du finder de forskellige selskabers udlejningsskraner uden problemer.

En anden betragtelig fordel ved at leje bil, når dit rejsemål hedder Madeira, er, at du helt frit kan følge dine egne planer. Du behøver ikke at lade dig begrænse af den offentlige transport, og har du booket din lejebil hjemmefra, er der styr på det hele, når du lander. Indtast blot dine ønsker i søgemaskinen fra CarTrawler, så er du blot få klik fra at bestille billig billeje i Madeira Lufthavn. Husk at der er mange bjerge på Madeira, så sørg for at bestille en lejebil med en god motor. Du kan også læse mere om billeje på Madeira her.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Madeira Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Vi anbefaler derfor altid, at du læser lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Når du lejer en bil igennem CarTrawler, kan du finde lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Oplys dit flynummer

Selvom Madeira Lufthavn er en lille, overskuelig lufthavn med et begrænset antal daglige ankomster, er det også her vigtigt, at du oplyser dit flynummer
på din booking. Så ved biludlejningsselskabet nemlig ved hvilket fly, du ankommer med og vil ikke annullere din reservation i tilfælde af forsinkelse. Har du endnu ikke bestilt din flyrejse, kan du altid senere tilføje informationen til din booking online. Er der tale om flere døgn, eller ankommer du sent (uden for normal åbningstid), anbefaler vi dog, at du selv kontakter biludlejningsselskabet – kontaktinformationer kan du se på den voucher, som du får tilsendt i forbindelse med din booking.

Nyttige links

Lufthavnens officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Madeira Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her