Billeje i Madeira Lufthavn

Billeje i Madeira lufthavn efter en smuk landing!

På BillejeInfo kan du søge efter billig billeje i Madeira lufthavn fra alle billeje-selskaber. Madeira lufthavn ligger ca. 20 kilometer fra Funchal der er hovedbyen både på Madeira og øgruppen Madeira der besår af i alt 5 øer.

Har du en drøm om at opleve skønne Portugal, kan du med stor fordel starte på den frodige vulkanø Madeira. Her finder du smuk natur og mange seværdigheder, og vælger du at leje en bil, kan du let og fleksibelt komme lige derhen, hvor du vil. Hos Billeje.Info samarbejder vi med billeje-søgemaskinen fra CarTrawler, som sammenligner priser og ledige lejebiler fra alle biludlejningsfirmer i Madeira Funchal lufthavn.

Nem og hurtig biludlejning i Madeira lufthavn

Kært barn har mange navne, siges det. Det gælder i høj grad for Madeira Lufthavn, som både kaldes Madeira Lufthavn, Funchal Airport og Cristiano Ronaldo Airport. Lufthavnen har koden FNC og er beliggende tæt på Funchal i Santa Cruz på adressen 9100-105 Santa Cruz, Madeira, Portugal. Madeira Lufthavn er en mindre lufthavn med en enkelt landingsbane og én terminal, og den er derfor meget nem at finde rundt i. Når du lander i lufthavnen, finder du flere udlejningsselskaber med udlejningsdiske i selve lufthavnen; blandt andre Avis, Europcar, Hertz og Sixt. Herudover finder du flere lokale biludlejningsfirmaer, hvor Auto Jardim er den største.

Husk at bestiller du billeje i Madeira lufthavn igennem CarTrawler er priserne altid inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. En anden fordel hos CarTrawler er også at du normalt kan afbestille din billeje helt op til 24 timer inden afhentning. Læs de nøjagtige betingelser i søgemaskinen, for bestiller du et specielt tilbud kan der gælde andre betingelser.

Lufthavnen er gennem årerne blevet udbygget og fremstår i dag som en meget moderne og overskuelig lufthavn. Du finder alle slags butikker og i ankomsthallen finder du foruden billeje selskaberne hoteludlejning, turistinformation og meget mere. Vil du læse mere om lufthavnen på madeira der er mest kendt for sin landningsbaner der er bygget på søjler ud i vandet, så besøg lufthavnens hjemmeside her.

Madeira i lejebil – det skal I opleve

Overvejer du Madeira som dit næste rejsemål, er du garanteret allerede bekendt med den fantastiske natur, som du kan opleve her. Vulkanøen har et tropisk klima, og det gør øen velegnet til besøg året rundt. Èn af årsagerne til at Madeira egner sig særligt godt til at opleve i egen lejebil, er de mange smukke kyststrækninger, som du oplever allerbedst i bil. Lejer du en bil allerede i Madeira Lufthavn, som du har råderet over i løbet af hele din ferie, har du mulighed for at få det hele med.

På Madeira kører man i højre side af vejen, så den del af turen kræver ingen tilvænning. Det gør derimod de mange snoede og smalle veje, som du ikke kan undgå at stifte bekendtskab med; det ér jo en bjergø, vi har med at gøre. Overhold fartgrænserne og kør forsigtigt, så er den hjemme. Vi anbefaler i høj grad, at du prioriterer en køretur på Madeiras nordkyst, hvor du får udsigter, som du ikke troede var mulige. Husk at se de smukke klippeformationer og lodrette skrænter ved Ponta do Clérigo, inden I kører videre. Madeira er desuden særligt kendt for sine mange smukke blomster, og dem kan du slet ikke undgå at få øje på på din vej.

Oplagte udflugtsmål i bil

  • Ponta do Clérigo
  • Den botaniske have i Monte
  • Rabacal-dalen
  • Piscinas Naturaís i Porto Moniz – en udendørs swimmingpool lige ud til havet
  • Paúl da Serra – Madeiras eneste Plateau

Bestil billigste billeje i Madeira lufthavn

Der er mange fordele ved at have ordnet billejen på Billeje.info allerede inden afrejse hjemmefra. Først og fremmest er det en måde, hvorpå du kan gøre det rigtig nemt for dig selv. Du har stor valgfrihed, når det kommer til at finde det rigtige udlejningsselskab, som passer til dig, og du har dermed også nærmest frit valg på alle hylder, når det gælder selve lejebilen. Uanset om du vil opleve Madeira sammen med hele familien i en større bil, eller om du og din partner vil køre i en mindre og hurtig bil, er der råd for det. Lufthavnens størrelse gør den nem at navigere rundt, og du finder de forskellige selskabers udlejningsdiske uden problemer.

En anden betragtelig fordel ved at leje bil, når dit rejsemål hedder Madeira, er, at du helt frit kan jagte dine egne drømme. Du behøver ikke at lade dig begrænse af den offentlige transport, og har du booket din lejebil hjemmefra, er der styr på det hele, når du lander. Indtast dine ønsker i søgemaskinen fra CarTrawler og bestil billig billeje i Madeira lufthavn. Husk at der er mange bjerge på Madeira, så sørg for at bestille en lejebil med en god motor. Du kan også læse mere om billeje på Madeira her.

God tur!

Find den billigste lejebil i Madeira Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her