Billeje i Porto Lufthavn

Bestil din billeje i Porto Lufthavn og oplev Nordportugal med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der er masser af interessante historiske og kulturelle  seværdigheder at opleve både i Portugals andenstørste by Porto og i det øvrige Nordportugal, der er nationen Portugals historiske vugge.  Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Porto og Nordportugal i dit helt eget tempo.

Porto Lufthavn

Lej din bil fra Porto Lufthavn og hav den klar, når du ankommer til Porto. Foto-kredit: public domain.

Praktisk information om Porto Lufthavn

Porto lufthavn bærer det officielle portugisiske navn O Aeroporto Francisco Sá Carneiro og har lufthavnskoden OPO, men ofte kaldes den (forkortet) blot for O Aeroporto de Porto (på portugisisk) eller Porto International Airport (på engelsk).  Lufthavnen ligger på adressen Francisco Sa Carneiro International Airport, Pedras Rubras, 4470 Maia, i kommunerne Maia, Matosinhos og Vila do Conde, ca. 12 kilometer nordvest for Porto centrum.

Med næsten 12 millioner passagerer årligt og omkring 92.000 flyoperationer er lufthavnen den næst-travleste lufthavn i Portugal baseret på flyoperationer og passager-antal og overgår dermed den populære Faro LufthavnAlgarvekysten, mens den kun ser sig overgået af Humberto Delgado Lufthavn i Portugals hovedstad Lissabon. Lufthavnen er blandt andet base for flyselskaberne EasyJet, Ryanair, TAP Air Portugal og dets datterselskab TAP Express.

Faciliteter

Porto lufthavn har kun én terminal, der til gengæld er delt i hele tre niveauer: et grundplan (ankomstområde), et niveau 2 (med borading lounge) og et niveau 3 (afgangsområde).

Blandt lufthavnens faciliteter er toldfri butikker,  restauranter, cafeer, pengeautomater og valutaveksling, trådløst internet, bagagevogne, postkontor og hjælpe-tjenester for handicappede.

Fra lufthavnen i lejebil

Når du skal videre fra lufthavnen i lejebil, kan du benytte dig af motorvejene A41 og A28, men også motorvej EN13 (via EN107-tilslutningen).

Leje af bil i Porto lufthavn

Flere af de mest almindelige og største biludlejningsfirmaer har kontor i Porto Lufthavn, såsom Sixt, Hertz, Europcar, Budget, Payless, Guerin, Goldcar og Avis, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Porto og Nordportugal, som visse steder er knap så tilgængelig med offentlig transport som visse andre steder i Portugal (navnligt inde i bjergregionerne tæt på den spanske grænse) på grund af sin enestående natur og sin lavere befolkningstæthed. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Porto Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen i den portugisiske region Norte.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Porto Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Porto Lufthavn

Blandt de mest populære seværdigheder og oplevelser, som nemt  kan nås med en lejebil fra Porto Lufthavn, er naturligvis først og fremmest Nordportugals berømte hovedstad og Portugals andenstørste by Porto, hvis centrum kun ligger omkring 12 kilometer fra lufthavnen. Her kan du opleve nogle af Nordportugals største historiske og kulturelle seværdigheder, såsom Luis I-broen, Livraria Lello, Bolsa-paladset og Porto katedral.

Blandt de mange seværdige steder, du kan opleve i Nordportugal med en lejebil fra Porto lufthavn og som alle befinder sig inden for en overskuelig afstand, kan nævnes:

  • Guimarães (62 km)
  • Braga (61 km)
  • Viseu (127 km)
  • Coimbra (124 km)
  • Parque Nacional Peneda-Geres (94 km)

Nyttige links:

Besøg Porto turistkontors officielle hjemmeside her

Find den billigste lejebil i Porto Lufthavn Find Billeje her -- data-src=