Billeje i Porto

Med billeje i Porto bliver byens seværdigheder let tilgængelige. Foto: Portogallo 2007

Hvis du lejer en bil i Porto, Portugal, så har du nemt ved at udforske de rolige og grønne landskaber i denne kystnære region. Porto er den næststørste by i Portugal, efter Lissabon, og byens historie kan spores helt tilbage til det 5. århundrede.

Med billeje i Porto kommer du nemt rundt i byen. Der er store restaureringsprojekter i gang i Porto, og den charmerende historiske bydel har aldrig været mere tilgængelig end den er i dag. Du bør derfor ikke snyde dig selv for et besøg til Porto.

Du kan allerede nu reservere billeje i Porto her hos Billeje.info, som tilbyder et bredt udvalg af udlejningsbiler, samt mulighed for flere forskellige afhentningssteder. Det er derfor både nemt og overskueligt at leje en billig bil hos Billeje.info.

Oplev Porto med billeje

Med billeje i Porto har du nogle af Europas smukkeste landskaber inden for rækkevidde.

Med billeje i Porto åbner sig således en hel verden. De fleste ved, at Algarve-kysten er Portugals solkyst, og at Lissabon har et kæmpe udbud af kultur, historie og shopping, men hvad med Nordportugal?! Denne region er faktisk en af Portugals mest farverige med stort udbud af kultur, natur og historie. Uanset hvor du med din lejebil vælger at køre hen, så er du garanteret mange kulturelle seværdigheder i smukke omgivelser.

Du kan besøge de traditionelle fiskerlandsbyer langs kysten, såsom Póvoa de Varzim, og trænger du til afslapning, kan du lægge turen forbi spabyen Espinho. Besøg f.eks. Guimarães – nationens første hovedstad. Amarante er en perle af en by, hvor man kan opleve store villaer fra det 17. århundrede, som ligger blandt de rullende grønne bakker og floden Sao Gonçalo. Eller kør videre til Fatima, valfartsbyen for de pilgrimsrejsende eller Douro-dalen, som er fødestedet for portvinen, hvor du nemt kan besøge mange vingårde og få smagsprøver på den herlige søde drik. Mulighederne er mange – med en lejebil er du garanteret friheden til at bevæge dig rundt og opleve netop det, du ønsker, eller du kan lade dig overraske og ”køre ud i det blå” for uanset hvor du ender, vil du blive modtaget som en ventet gæst med åbne arme af det portugisiske folk.

Lissabon og Madrid er også inden for nem køreafstand, så du kan nemt påbegynde et eventyr ved at sikre dig billeje i Porto.

Hvis du har flere spørgsmål om billeje i Porto, så kan vi hjælpe dig med at finde svar her hos Billeje.info. Du kan f.eks. læse vores FAQ om billeje.

Sådan finder du billeje i Porto

Hvis du er interesseret i billig billeje i Porto, samt god kundeservice, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Billeje.info gør vi alt, hvad vi kan, for at sikre, at du bliver tilfreds med din billeje i Porto.

Du kan finde mere information om billeje her på vores hjemmeside, hvor du også kan booke din lejebil i Porto online.

Floden Douro i Porto: Kilde: José Moutinho

Hovedstaden i Portugals nordlige region, Porto er bestemt et besøg værd med biludlejning. Porto er Portugalsnæststørste by, efter hovedstaden Lissabon. Byens historiske centrum blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 1996 og er uden tvivl et område, I bør benytte jeres lejebil til at komme ud og se.

Bestil udlejningsbil i Porto

Med billeje i Porto, som ligger i regionen Norte kommer I nemt rundt at opleve byens mange spændende seværdigheder. Porto er en historisk by, der blandt andet byder sine gæster på flot natur og utrolig arkitektur. Byen er i forhold til antal indbyggere kun ca. halvt så stort som Lissabon, men kan dog sagtens underholde sine turister.

Vil man alligevel opleve en større by, mens man er i Portugal, kan man tage sin udlejningsbil til Lissabon, som kun ligger nogle få timers kørsel fra Porto. Det er en god idé at leje en bil i Porto, hvis man vil have mulighed for at udforske byen i eget tempo. Porto og Norte regionen er lidt køligere end den sydligste del. Varmest er der i august måned, så vil man have et klima, der minder om en rigtig god dansk sommer, er det bedst at tage til Porto i sommerferieperioden.

Er du på ferie i Porto behøver du ikke en leje bil, men byen er det perfekte udgangspunkt for at udforske Nordportugal og det gør men bedts i leje bil. Bestil billeje og kør ind i den smukke Douro dal eller langs kysten mod den spanske grænse. I en leje bil tager det kun en time at kører til byer som Brags og Guimarães. I Porto lufthavn finder du alle de kendte biludlejningsselskaber og bestiller du billeje hjemmefra står leje bilen klar ved ankomsten til Porto.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Fordele ved at leje bil i Porto hos os!

  • Garanti for den billigste pris på billeje i Porto
  • Online søgning efter billigste pris hos alle biludlejningsselskaber
  • Der er ingen skjulte gebyr og afgifter
  • Der er altid ubegrænset kilometer
Find den billigste lejebil i Porto Find Billeje her --> Sammenlign priser her