Billeje i Portugal

Biludlejning i Portugal

Billeje i Portugal er billigt og Billeje.info tilbyder billeje i alle store byer og lufthavne i Portugal. Søg efter billeje fra alle biludlejningsselskaber online og sammenlign priser på billeje.

At leje en bil i Portugal er en billig og oplagt måde at se nogle af områderne uden for de store byer og resorts. En lejebil giver dig muligheden for at se nogle af Portugals smukkeste monumenter og fantastiske udsigter i dit eget tempo – husk at stoppe op på vejen og nyd det smukke landskab!

Portugal landsby
Billeje giver dig mulighed for at opleve alle sider af Portugal. Foto: Vitor Oliveira, CC BY-SA 2.0.

Billeje er den nemmeste måde at udforske de populære byer som Lissabon, Sintra og Porto. Man bør også give sig tid til at se Coimbra, Setubal, Braga og/eller Èvora som har nogle helt fantastiske bygninger og områder.

Information om billig billeje i Portugal

Er du interesseret i natur bør du overveje at besøge Madeira og Porto Santo. Billeje på Madeira er billigt og giver mulighed for at på egen hånd opleve det helt unikke landskab Madeira har at byde på.

Hvis du rejser til Algarvekysten er billeje næsten et “must”. Her kan du køre rundt og opleve de dramatiske kystlinier, flotte strande og den flotte Serra de Monchique bjergkæde.

Vi anbefaler du bestiller din biludlejning i Portugal hjemmefra hos Billeje.info. Det gør det hele meget lettere og du får også en bedre pris. Prøv en søgning i vores søgemaskine som søger efter aktuelle tilbud hos alle de store biludlejningsselskaber. Her skal du nok finde en kombination der passer dig.

Ved at leje en bil i Portugal, sikrer du at du ikke går glip af nogle af de mange spændende seværdigheder, som Portugal har at byde på. Landet har et velholdt system af motorveje og veje, så biludlejning er bestemt den nemmeste og mest overkommelige måde at rejse rundt i Portugal på. Man kan tage de hurtige ruter fra den ene by til den anden, eller man kan tage de langsommere og mere naturskønne ruter, for at opleve nogle af Portugals charmerende små landsbyer. Hos Billeje.info kan du vælge mellem en lang række afhentningssteder, ligesom vi råder over en stor flåde af billige udlejningsbiler, som kan lette din rejse rundt i Portugal.

Oplev Portugal i en udlejningsbil

Du kan roligt nyde din ferie i smukke Portugal, hvis du lejer en bil fra Billeje.info. I Portugal kan du opleve nogle af Europas smukkeste landskaber, og i en udlejningsbil kan du udforske dette skønne land i dit eget tempo. Hvis du lejer en bil i Algarve, kan du nyde solen og slappe af på de mange gyldne sandstrande. Hvis du besøger Evora, kan du opleve Ossuary-kapellet, som udelukkende er fremstillet af knogler fra mennesker. En udlejningsbil vil give dig mulighed for at få det meste ud af din rejse til Portugal, uanset om du søger hen til de store byer som f.eks. Lissabon, Faro eller Porto, eller om du ønsker at besøge nabolandet Spanien til en afveksling. Hvis du har yderligere spørgsmål om biludlejning i Portugal, så kan du finde mere information her på Billeje.info.

Sådan lejer du en bil i Portugal hos Billeje.info

Hvis du leder efter et godt tilbud på en billig lejebil i Portugal, så tilbyder vi gode priser og en god kundeservice hos Billeje.info. Vi stræber efter at opfylde alle dine behov, så du bliver tilfreds med din udlejningsbil i Portugal. Du kan finde mere information om biludlejning i Portugal her på hjemmesiden, og du kan også booke din udlejningsbil direkte online her hos Billeje.info.

Slottet i Montemor-o-Velho. Kilde: Rui Ornelas

Fantastisk kyst

Bestil biludlejning til jeres ferie i Portugal og oplev et utal af flotte og spændende slotte og monumenter rundt omkring i landet. Med en lejebil til rådighed kan I køre en tur langs den portugisiske kyst, som er en oplevelse værd i sig selv.

Portugisiske strande er så afgjort en del af landets naturperler. Den portugisiske kystlinje, som omfatter 850 km, veksles ud mellem imponerende høje klippeformationer og vidunderlige, forskelligartede sandstrande, der betragtes af mange, som at være Europas smukkeste.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Tornerose-slot

I Sintra, nogle få kilometer uden for Portugals hovedstad, Lissabon, vil slottet Palácio Nacional da Pena, også kaldet Torneroseslottet, være et stort hit for de mindste, da slottet både indvendigt og udvendigt sætter børnenes fantasi i gang. For de voksne vil for eksempel kirken São Roque i bydelen Biarro Alto, også i Lissabon, også være et interessant besøg. Portugal har i det hele taget masser at berømte og interessante kirker, der er åben for besøgende.

Oplev mere af Portugal med billeje

Albufeira i Algarve i den sydligste del af landet, er med god grund et af de mest populære destinationer for turister i Portugal. I området Algarve er man næsten garanteret godt vejr i sommerhalvåret, og det er ikke tilfældigt, at mange af attraktionerne der indeholder vand.

I det hele taget har Portugal mange spændende seværdigheder at byde sine turister på.  Ved at leje en bil er det klart, I har større mulighed for at opleve mest muligt på jeres rejse.

Portugal er landet, der deler plads med Spanien på den Iberiske halvø. Portugal er omkranset af Atlanterhavet, hvor du også finder de to skønne portugisiske øgrupper Madeira og Acorerne. Besøg Portugal og oplev det varme, men dog stadig milde klima, hvor regn er en stor sjældenhed om sommeren. Portugal er meget mere end kun et skønt klima. Portugal er unik kultur og historie, som du let får ind under huden. Portugiserne er et imødekommende folkefærd, der med glæde byder dig ind i Portugals unikke kultur.

Klima og vejret i Portugal

Der findes mange gode grunde til at rejse til Portugal, og trods landets relativt lille areal, så kan der være stor forskel på klimaet alt efter hvor i landet du befinder dig. Heldigvis har du muligheden for at vælge netop den type bil, der passer til dine ønsker og behov, når du hjemmefra bestiller din udlejningsbil, f.eks. kan du tilvælge aircondition, klimaanlæg og meget mere.

Klimaet på fastlandet i Portugal er generelt behageligt med lange, varme somre og korte, milde vintre. I det sydlige Portugal og specielt på Algarvekysten er klimaet om vinteren meget mildt med begrænset nedbør og behagelige temperaturer. Rejser man mod nord er klimaet i det centrale Portugal fastlandsklima med meget varme somre og køligere vintre. Dog er det ved kysterne nord og syd for Lissabon et noget mere ustabilt klima pga. påvirkningen fra Atlanterhavet. Ved Porto i den nordlige del af Portugal er klimaet om sommeren yderst behageligt med sol og ofte en let vind fra Atlanterhavet, vinterene derimod kan være kolde og i bjergene kan der falde sne. På Madeira falder regnen mod nord, og på den sydlige del af øen er klimaet lunere og mere tørt. Azorerne er kendt for sine højtryk og klimaet er meget anderledes end i resten af Portugal. Der er ofte en kraftig blæst og en del nedbør, men man er sikker på et mildt klima året rundt og en fantastisk frodig natur.

Portugals smukke hovedstad – Lissabon

At opleve Lissabon er en stor kulturel oplevelse. Lissabon er den ældste by i Vesteuropa – selv ældre end Rom. Byen er bygget på syv høje, der giver dig en helt unik mulighed for at nyde den smukke udsigt ud over byen, hvor du finder enestående flotte bygninger som slotte, fæstninger, monumenter og klostre. En særlig oplevelse i Lissabon er også en tur op at de voldsomt stejle gader med en sporvogn, der løfter dig op til de små portvinsbarer.

Portugals hovedstad er bærer præg af et voldsomt jordskælv, der lagde byen i ruiner i 1755, og som satte et kæmpe genopbygningsprojekt i gang, der gav nogle helt unikke lige gader og stræder, som giver dele af byen en særlig atmosfære.

Du finder både en moderne del af Lissabon og en ældre del, hvor den gamle charmerende stemning er bibeholdt. I den mere moderne del finder du gode shopping-muligheder og et af verdens største oceanarier, hvor du møder et fascinerende hav af fisk og hajer.

Madeira – Et frodigt paradis

Madeira er en af Portugals frodige øer. Klimaet på Madeira er endnu mildere og varmere end på fastlandet i Portugal. Øen kom til ved et vulkanudbrud for 20 millioner år siden, og det er forklaringen på hvorfor, at Madeira er så frodigt. Den vulkanske jord giver de bedste betingelser for liv blandt krævende blomster og afgrøder. Det giver dig en mulighed for at få en vidunderlig vandretur i det kuperede terræn omgivet af smuk natur i fuldt flor. Du kan også bare nyde livet på en af de anlagte strande på øen, hvor du stort set er sikret solrigt vejr. De fleste der rejser til Madira vælger at bestille en billeje i lufthavnen som ligger kun ca. 20 minutter fra Funchal. Få mere information om billeje i Madeira lufthavn

Gæstfrie Portugal

Portugal er kendt for deres gæstfrihed, hvor de tager imod turister med smil og åbne arme. Man føler sig med det samme tryg og velkommen i landet, der er fyldt af livsnydere, der ved, hvad gode kulinariske udskejelser betyder for hverdagen. Det portugisiske køkken byder i høj grad på fisk og skaldyr frisk fanget fra Atlanterhavet. Portugal er også landet, hvor du får nogle eventyrlige portvine til desserten – uanset om det er en kendt portvin eller en fra en lokal vinavler, så vil det være en unik oplevelse.

Lufthavne i Portugal

Portugal har mere end 100 lufthavne, men det er dog kun 11-12 af dem, der bruges af rutefly.

  • Lissabon Portela Lufthavn (LIS): Ligger ca. 8 km fra centrum af Lissabon, Portugals hovedstad. På portugisisk, hedder lufthavnen i Lissabon Aeroporto de Lisboa eller Portela Airport. Lissabon Lufthavn er sammen med Faro lufthavn på Algarve den lufthavn de fleste benytter, når de bestiller biludlejning i Portugal. I lufthavnsterminalen finder du blandt andet Avis, Europcar, Hertz og Sixt. Lissabon Lufthavn ligger tæt på motorvejen, der forbinder Nord- og Sydportugal. Skal du til Lissabon centrum går der flere busser, men ofte er det nemmest at tage en taxa, det koster ca. 10 euro til centrum af byen.
  • Porto lufthavn (OPO): Francisco Sa Carneiro, også kendt som Aeroporto do Porto er den tredje største lufthavn i Portugal, og ligger cirka 20 minutters kørsel i bil til centrum af Porto. Du finder alle de store biludlejningsselskaber i Porto, og langt de fleste der bestiller en billig billeje her, besøger f.eks Douro-dalen, og de mange Portvinshuse. Byen blev en del af UNESCO’s verdensarvsliste i 1996. Når du skal videre fra lufthavnen i lejebil, kan du benytte dig af motorvejene A41 og A28, men også motorvej EN13 (via EN107-tilslutningen).
  • Faro Lufthavn (FAO): Faro lufthavn (FAO) ligger kun 4 km vest for Faro og er den største lufthavn i Algarve i det sydlige Portugal. Busser kører mellem lufthavnen og centrum af Faro. Der er dog også talrige biludlejningsselskaber til stede i lufthavnen som f.eks Auto Jardim, Hertz, Europcar, Sixt, Alamo, Budobtain, Guerin, Avis rent a car og Aurigacrom. Faro Airport er den næststørste lufthavn i Portugal efter Lissabon. Den er blandt andet den vigtigste base for Ryanair i Portugal.
  • Madeira Funchal Airport (FNC): som formelt Santa Catarina lufthavn ligger i Santa Cruz, 16 km øst for Funchal i Portugal. Busser afgår hver time mellem lufthavnen og centrum af Funchal. Vil du have mest muligt ud af din tid på blomsterøen, kan det dog anbefales at gøre brug af et af de mange biludlejningsselskaber, der er til stede i lufthavnen. Der er direkte fly til Madeira fra mange europæiske destinationer, men mange af dem er sæsonbetonet.

Find dit Portugal

Portugal er et land, der byder på et utal af oplevelser i mange afskygninger. Om du er til de flotte og behagelige strande langs kysten i det skønne klima, eller du mere er til kulturelle oplevelser i den spændende hovedstad, eller et livsbekræftende besøg på en vulkanø, så kontakt os, så finder vi frem til lige nøjagtig den bil, som passer jeres behov.

Førstehåndskendskab

Hos BillejeInfo kender vi Portugal som vores egen bukselomme og har selv besøgt Portugal mange gange i lejebil. Indtast dine ønsker i billeje-søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning og få et overblik på alle ledige lejebiler og priser på billeje i Portugal. Du vil opdage at det er meget billigt at leje bil i Portugal i forhold til andre lande i Europa.

Find den billigste lejebil i Portugal Find Billeje her --> Sammenlign priser her