Alcobaca

Bestil din billeje i Alcobaca og oplev den charmerende portugisiske by og det centrale Portugal med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre portugisiske vine og fiskeretter til gode priser og store historiske og kulturelle seværdigheder i og omkring Alcobaca.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Alcobaca og det centrale Portugal i dit helt eget tempo

Information om Alcobaca

Alcobaça ligger omkring 109 kilometer nord for hovedstaden Lissabon i provinsen Extremadura. Byens indre del har 15,000 indbyggere, mens forstæderne har omkring 40,000 indbyggere.

Alcobaca er kendt for sin berømte cistercienserkloster, som er én af de mest storslåede gotiske bygninger i Portugal og som siden 1989 har været på UNESCO´s liste over verdens kulturarv. Det blev grundlagt af Dom Afonso Henriques, første konge af Portugal, i 1153. Her finder du blandt andet Portugals ældste royale gravplads, herunder kong Peter’s grav og hans elskerinde, Ines de Castro.

Da Napoleons tropper invaderede landet i 1810, blev klostret frataget alle sine historiske skatte, herunder sit berømte bibliotek.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Alcobaca

De store biludlejningselskaber har ikke kontorer i Alcobaca, men der er et par lokale firmaer, der udlejer biler såsom AtlantiCar, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på Alcobaca og det centrale Portugal. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Alcobaca online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den portugisiske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Alcobaca, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i Alcobaca, men der er kun omkring 116 kilometer til Lissabon lufthavn og omkring 229 kilometer til Porto Lufthavn. Læs mere om billeje i Lissabon lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Lissabon Lufthavn

Følgende seværdige destinationer ligger alle inden for overskuelig køre-afstand af Alcobaca:

  • Santarem (ca. 63 km)
  • Leiria (ca. 36 km)
  • Tomar (ca. 70 km)
  • Coimbra (ca. 107 km)
  • Lissabon (ca. 109 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for det portugisiske turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Alcobaca Find Billeje her --> Sammenlign priser her