Billeje i Bergamo Lufthavn

Milano Bergamo lufthavn (BGY) er et godt alternativ til de andre lufthavne omkring Milano. Først og fremmest er der ofte bedre muligheder for at finde en billig flyrejse hertil, og for det andet har du med billeje i Bergamo Lufthavn et særdeles godt udgangspunkt for at udforske det nordlige Italien.

Med sin placering tæt på Bergamo og Milano er lufthavnen blevet et ganske attraktivt rejsemål i Italien – især fordi mange lavprisselskaber flyver hertil. Milano ligger under en times kørsel fra lufthavn, hvilket de fleste kan leve med, når flybilletten er billig. Det kan også anbefales at lægge vejen ind forbi selve Bergamo, der står lidt i skyggen af Milano og Venedig, men faktisk også er et meget charmerende bekendtskab og bestemt et besøg værd.

Især Ryanair har mange ruter til Bergamo Lufthavn. Foto: Luigi Rosa, CC BY-SA 2.0

De fleste flyselskaber kalder blot lufthavnen for ‘Milano-Bergamo’. Officielt har Bergamo Lufthavn dog det lidt mindre mundrette navn ‘Il Caravaggio Milano Bergamo International Airport’, som i 2011 afløste det hidtidige navn ‘Orio al Serio International Airport’. Lufthavnen ligger ganske vist i Orio al Serio, men der er næppe ret mange uden for Norditalien, der kender denne lille forstad til Bergamo. Selvom der er cirka 50 km til Milano, er det desuden ganske forståeligt, at man har inkluderet den i lufthavnsnavnet. Med en lejebil er både Milano og adskillige andre af regionens spændende byer således inden for din rækkevidde, når du lander i Bergamo Lufthavn.

Populær lavprislufthavn

Bergamo Lufthavn er med knap 13 millioner passagerer årligt aktuelt den tredje travleste lufthavn i Italien. Der er stadig et godt stykke vej op til Rom Fiumicino Lufthavn (FCO) og Milano Malpensa Lufthavn (MXP), der målt på passagertal er henholdsvis den største og næststørste lufthavn i landet. Der kan alligevel forekomme travle perioder i højsæsonen, hvorfor du bør bestille billeje i Milano Bergamo Lufthavn i forvejen.

Lufthavnen blev etableret i starten af 1970’erne, men det var først med lavprisflyselskabernes indtog i 2002, at Bergamo Lufthavn for alvor tog hul på den udvikling, der har gjort den til en af landets største lufthavne. Især irske Ryanair, der på Valentinsdag den 14. februar 2002 indviede deres første rute til Bergamo Lufthavn, har haft stor betydning for lufthavnens udvikling. Siden det første fly, der medbragte 80 nygifte tyske par fra Frankfurt (de blev gift undervejs), har selskabet oprettet et væld af ruter fra det meste af Europa til den norditalienske lufthavn.

Siden har flere andre lavprisselskaber valgt at følge trop og satse på netop denne destination i Italien. Det skyldes naturligvis ikke mindst, at Milano er et populært rejsemål, og Milano Bergamo Lufthavn er nærliggende nok til, at den kan fungere som lufthavn for denne interessante storby.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Milano Bergamo Lufthavn

Når du lander i Milano Bergamo Lufthavn er der mulighed for at tage både bus og tog til selve Milano. Som nævnt er turen dog lidt længere, end den normalt er fra en lufthavn. Så selvom den offentlige transport i Milano er ganske udmærket, så kan det være en god idé at overveje, om man orker at give sig i kast med dette fra starten. Du bør bestille billeje i Milano Bergamo Lufthavn, hvis dit overskud ikke rækker til at bevæge dig op i et tog og derefter videre i en bus efter en lang tur.

Billeje i Milano Bergamo Lufthavn kan være med til at gøre din rejse mindre stresset og gøre dig mere tryg ved rejseforholdene. Der er virkelig gode veje i denne del af Italien, og motorvejen går direkte fra lufthavnen til Milano. Især hvis du ikke kun skal besøge modebyen på de rejse, er det oplagt at leje en bil.

Biludlejningsselskaber i Milano Bergamo Lufthavn

Der er et bredt udvalg af biludlejningsselskaber i Milano Bergamo Lufthavn, hvilket giver en sund konkurrence og dermed lave priser på billeje til gavn for dig. I perioder med høj efterspørgsel stiger priserne dog typisk, hvorfor det må anbefales at bestille billeje i god tid. Du finder både de kendte billejeselskaber som Avis, Hertz og Europcar biludlejning, men også en række lokale firmaer, der kun udlejer biler i Italien.

Biludlejningsfirmaer i lufthavnen

 • Autoeuropa
 • Autovia
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Firefly
 • Hertz
 • Interrent
 • Leasys
 • Locauto Rent
 • Maggiore
 • Sixt

Billigste billeje i Milano Bergamo Lufthavn

Billeje i Milano Bergamo Lufthavn kan være din mulighed for at lære Italien rigtigt at kende. Det kan være at du ikke får chancen igen foreløbig, så derfor ville det være synd at spilde den tid, man har på at bøvle med at hitte rede i buskøreplaner.

Brug søgemaskinen øverst her på siden til hurtigt at finde den billigste billeje i Bergamo Lufthavn. Søgemaskinen, som stilles til rådighed af CarTrawler, giver dig en oversigt over de aktuelt bedste tilbud fra de forskellige udlejere i lufthavnen. Så skal du blot vælge den lejebil, som passer bedst til dine ønsker.

Hvis du gerne vil have at din ferie bliver på dine præmisser, er du allerede godt på vej mod dette, så snart du bestiller billig billeje i Milano Bergamo Lufthavn. Så kan du virkelig opleve de smukke gader, det smukke landskab og særprægene i Milano.

Aktuelle tilbud på billeje i Bergamo lufthavn

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Bergamo Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Husk derfor altid at læse lejebetingelserne godt igennem før du bestiller din lejebil. Lejer du en bil igennem CarTrawler, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Bergamo Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel benytte filteret til kun at vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Kan jeg leje en elbil i Bergamo Lufthavn?

Ja, det kan du helt bestemt! Bergamo Lufthavn har fulgt med den voksende efterspørgsel på mere miljøvenlige lejebiler og har derfor inkluderet et bredt udvalg af elbiler i deres flåde. Bruger du søge maskinen her på siden, kan du nemt booke en el-lejebil og straks efter ankomst til Bergamo begynde din rejse gennem det maleriske Norditalien. Lejer du en elbil i Bergamo Lufthavn får du ikke blot en mere stilfærdig køreoplevelse, men også adgang til køretøjer med den seneste teknologi.

Seværdigheder og attraktioner i Milano

Milano er på mange måder definitionen af norditaliensk kultur. Til forskel fra den sydlige del er Milano på mange måder meget mere sammenlignelig med de centraleuropæiske byer mod nord. Området omkring Bergamo tæt på Milano er præget af meget smukke bakker, der giver egnen et helt eventyrligt udseende.

Milano er den største by i regionen Lombardiet og er derfor centrum for mange ting i Norditalien, blandt andet børsen, der har gjort byen til landets finansielle centrum. Mange messer finder desuden hvert år sted i Milano blandt andet modemesser og designmesser – dette er også et særpræg og vartegn for Milano.

Milano har i mange år været en af Italiens vigtigste og største byer. 1,3 millioner mennesker bor i dag i indre Milano, og de fleste er tilhængere af en af byens store fodboldhold. Inter og AC Milan er de klubber, der trækker flest tilskuere, og begge har været helt i front inden for europæisk fodbold. Også mode har spillet en væsentlig rolle for byens udvikling. I dag har blandt andet Armani, Dolce & Gabbana og Valentino hovedsæde netop her. Bestil billeje i Milano Bergamo Lufthavn, hvis du gerne vil nå at opleve alle disse ting, der har været med til at skabe Italien, som vi kender det i dag.

Som de største begivenheder i Milano er nok modemesserne. De finder sted flere gange hvert år, mens nogle er større end andre. Milano fungerer som et udstillingsvindue, for veletablerede designere, der gerne vise deres nyeste kollektion. Derfor valgfarter folk til Milano for at se, hvad der er at byde på i år.

Du kan dog i Milano opleve andet end mode, og én ting er helt sikker. Du vil nødigt gå glip af Milano som en af oplevelserne i denne del af Italien. Det kan dog være svært at nå det hele, hvorfor billeje fra Milano Bergamo Lufthavn vil være en god idé som start på din rejse.

Byer og attraktioner inden for rækkevidde

Bergamo og Milano er bare et par af de mange byer og attraktioner, som er inden for din rækkevidde, når du lejer en bil i Bergamo Lufthavn. Både Iseo-, Como- og Gardasøen er oplagte mål, når du lander i Bergamo. Lufthavnen ligger for foden af alperne, så rejser du hertil om vinteren, er billeje en chance for at komme nemt op til skisportsteder nord for byen.

 • Milano – 53 km
 • Iseosøen – 29 km
 • Comosøen – 42 km
 • Gardasøen – 77 km
 • Verona – 114 km
 • Venedig – 225 km

Besøg lufthavnens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Bergamo Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her