Billeje i Bergamo Lufthavn

Sammen med de to andre lufthavne Linate og Malpensa er Milano Bergamo lufthavn med til at udgøre Milanos luftfartssystem. Mange selskaber bruger navnet ‘Carvaggio Airport Bergamo Orio al Serio’, når de snakker om netop denne lufthavn nær Milano.

Med sin placering tæt på byen Bergamo og tæt på Milano, så er lufthavnen blevet et ganske attraktivt mål i Italien, da mange lavprisselskaber flyver hertil. Milano ligger kun 45 km derfra, og derfor kan man sagtens nå derhen på under en time. Lufthavnen ligger i en lille by ved navn Orio al Serio, der fungerer som en slags forstad til Bergamo. Derfor er der også mange, der vælger at tage en tur deromkring, inden de tager til Milano. Hvis du gerne vil rundt om det hele, bør du benytte billig billeje i Milano Lufthavn, da dette gør din tur meget nemmere.

Mindre travl lufthavn

Da lufthavnen ikke ligger så centralt placeret i forhold til selve byen, så er det heller ikke den travleste destination, du kan finde i Italien. Faktisk er det kun den fjerde travleste i Italien, og med sine 7,5 mio passagerer hvert år er den ikke en konkurrent til de største lufthavne i landet. Der kan alligevel forekomme travle perioder i højsæsonen, hvorfor det bør anbefales i forvejen at bestille billeje i Milano Bergamo Lufthavn, da dette kan hjælpe dig med at komme hurtigere rundt, når du først er landet.

Lufthavnen har først inden for de seneste par år vokset sig stor, da mange lavpris-selskaber har valgt at satse på netop denne destination i Italien. Milano er et populært feriested, og derfor er Milano Bergamo nærliggende nok til, at det kan fungere som lufthavn for Milano.

Seværdigheder og attraktioner i Milano

Milano er på mange måder definitionen af Norditaliensk kultur. Til forskel fra den sydlige del, er Milano på mange måder meget mere sammenlignelig med de centraleuropæiske byer mod nord. Området omkring Bergamo tæt på Milano er præget af meget smukke bakker, der giver egnen et helt eventyrligt udseende.

Milano er den største by i regionen Lombardiet og er derfor centrum for mange ting i Norditalien, blandt andet Børsen, der har gjort byen til landets finansielle centrum. Mange messer finder sted i Milano blandt andet modemesser og designmesser – dette er også et særpræg og ikon for Milano.

Milano har i mange år været en af Italiens vigtigste og største byer. 1,3 millioner mennesker bor i dag i indre Milano, og de fleste er tilhængere af en af byens store fodboldhold. Inter og AC Milan er de klubber, der trækker flest tilskuere, og begge har været helt i front inden for europæisk fodbold. Også mode har spillet en væsentlig rolle for byens udvikling. I dag har blandt andet Armani, Dolce & Gabbana og Valentino hovedsæde netop her. Derfor kan man betragte stedet som et modecentrum, der er værd at besøge. Bestil billeje i Milano Bergamo Lufthavn, hvis du gerne vil nå at opleve alle disse ting, der har været med til at skabe Italien, som vi kender det i dag.

Som de største begivenheder i Milano er nok modemesserne. De finder sted flere gange hvert år, mens nogle er større end andre. Milano fungerer som et udstillingsvindue, for veletablerede designere, der gerne vise deres nyeste kollektion. Derfor valgfarter folk til Milano for at se, hvad der er at byde på i år.

Du kan i Milano opleve lidt af hvert, men én ting er helt sikker. Du vil nødigt gå glip af Milano som oplevelse. Det kan dog være svært at nå det hele, hvorfor billeje fra Milano Bergamo Lufthavn vil være en god idé som start på din rejse.

Transportmuligheder fra Milano Bergamo Lufthavn

Når du lander i Milano Bergamo Lufthavn er der mulighed for at tage både bus og tog til selve Milano. Som nævnt er turen dog lidt længere, end den normalt er fra en lufthavn. Så selvom den offentlige transport i Milano er ganske udmærket, så kan det være en god idé at overveje, om man orker at give sig i kast med dette fra starten. Du bør bestille billeje i Milano Bergamo Lufthavn, hvis dit overskud ikke rækker til at bevæge dig op i et tog og derefter videre i en bus efter en lang tur.

Billeje i Milano Bergamo Lufthavn kan være med til at gøre din rejse mindre stresset og gøre dig mere tryg ved rejseforholdene. Der er virkelig gode veje i denne del af Italien, og Motorvejen går derfor direkte fra lufthavnen til Milano.

En mindre hektisk ferie med familie og venner vil være det mest optimale i en storby som Milano. Ved at benytte billeje fra Milano Bergamo Lufthavn, kan dette ønske gå i opfyldelse.

Billigste billeje i Milano Bergamo Lufthavn

Billeje i Milano Bergamo Lufthavn kan være din mulighed for at lære Italien rigtigt at kende. Det kan være at du ikke får chancen igen foreløbig, så derfor ville det være synd at spilde den tid, man har på at drøne rundt i forskellige busser.

Hvis du gerne vil have at din ferie bliver, som du havde drømt om, så bør du være klar over, at du allerede er godt på vej mod en opfyldelse af dette, så snart du bestiller billig billeje i Milano Bergamo Lufthavn. Så kan man virkelig opleve de smukke gader, det smukke landskab og særprægene i Milano.

Besøg Milano Bergamo Lufthavns officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Bergamo Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her