Olbia Lufthavn

Olbia Lufthavn (OLB) har også et andet navn og bliver på italiensk kaldt Aeroporto Internazionale de Olbia-Costa Smeralda. Den ligger ca. 3 km fra selve byen Olbia.

Olbia Lufthavn er den største i den nordlige del af Sardinien. Med både regionale og internationale ruter, er lufthavnen på mange måder øens kontakt til omverdenen. Først fra 1989 var lufthavnen fuldt brugbar, og siden da er antallet af passagerer steget uden dog at være blandt de største lufthavne i Italien. Olbia Lufthavn har en kapacitet på 4,5 mio. mennesker årligt, men sidste år kom kun 1,6 mio. igennem. Da Sardinien er en smuk ø, og Olbia ofte er udgangspunktet, så kan det være glimrende at have billig billeje i Olbia Lufthavn, allerede når du lander. På den måde vil du kunne se det meste i løbet af din ferie.

Efter at lavprisselskaberne for alvor er sat ind i Sydeuropa, så er der også flere og flere ruter til Sardinien. Olbia Lufthavn modtager en stor del af disse men kun i forbindelse med de største lufthavne i Europa, såsom Amsterdam, Paris eller Heathrow. Hele din oplevelse af Sardinien starter i Olbia. Derfor vil det være oplagt at anskaffe sig billeje i Olbia Lufthavn, da dette kan være måden, du får den bedste ferie på.

Olbia Lufthavn er ikke blandt de største i Italien, men helt sikkert blandt de væsentligste, da det er Sardiniens kontakt til fastlandet.

Seværdigheder og attraktioner i Olbia

Olbia er først i løbet de seneste par år blevet opdaget som turistby. Det har tidligere ikke været andre end italienere, der kom til denne del af Sardinien, og derfor er stedet stadig forholdsvist fredfyldt.

Dog er der kommet flere turister til de seneste par år, og derfor er der også opstået en turistet del af byen, hvor de lokale stort set ikke kommer. Hvor Olbia er hovedbyen for de 54.000 indbyggere, så er Costa Smeralda det sted, hvor hotellerne ligger side om side med de gode strande.

Turisme er blevet en mere central økonomisk kilde for byen, men du kan stadig opleve den mere idylliske lokale stemning mange steder i Olbia. Så snart du ankommer til Olbia, vil du finde ud af, at byen har masser at byde på, men at den omkringliggende natur også er værd at opleve. Derfor er det en god idé med billeje i Olbia Lufthavn, således at du kan nå at opleve lidt af det hele.

Olbia har flere charmerende dele af byen, der bør ses. Sardinien har som ø en tendens til at blive glemt, når man snakker om Italien. Det er et stort held for de turister, som vælger at rejse til øen. Her hersker nemlig stadig afslappet stemning, og derfor kan du opleve øen helt i dit eget tempo. Dette er dog især fordi billig billeje i Olbia Lufthavn vil give dig muligheden for at komme rundt, som du har lyst. En ting er helt sikkert. Olbia er din vej til at lære Sardinien bedre at kende.

Olbia har tidligere været hovedstad for de fire Sardinske provinser, da disse endnu ikke var en del af det, vi i dag kender som Italien.

Bestil billeje i Olbia Lufthavn, hvis du vil være sikker på, at der er styr på tingene, så snart du ankommer. Der er ingen grund til at være uforberedt, og på denne måde får du chancen for at planlægge din ferie en smule bedre.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Olbia Lufthavn

Da lufthavnen ikke er langt placeret fra selve byen, så er der flere muligheder at komme til centrum på. Der er dog hverken tog eller metro, så derfor kan man være nødsaget til at tage en taxa eller en bus, der går i den retning. Det er begrænset, hvor ofte der er afgange, hvis du rammer uden for højsæsonen. Det betyder ikke, at det er umuligt, men det kræver måske en smule mere ventetid, end du havde regnet med. Med billeje i Olbia Lufthavn kommer du uden om disse problemer.

Billeje i Olbia Lufthavn er det nemme alternativ, der er en god mulighed for at komme hurtigt videre fra lufthavnen. I stedet for at stå og vente med kufferter og trætte hoveder, så kan du smide det hele i en bil og komme hurtigt fra A til B.

Billig billeje i Olbia Lufthavn

Sardinien kan opleves nemt, hvis du bare har det rigtige udgangspunkt. Denne lidt mere isolerede del af Italien opleves ganske enkelt bedre med billeje fra Olbia Lufthavn end med busser. Du kan nå det dobbelte, og din ferie bliver således mere intens, da du vil nyde hvert minut.

Tag ikke fejl. Den frihed du får, når du sørger for at bestille billeje i Olbia Lufthavn, er den bedste, når du har ferie. Bestil billig billeje i Olbia Lufthavn her på billeje.info.

Besøg Olbia Lufthavs officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Olbia Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her