Billeje i Olbia

Oplev Olbia med billeje. Olbia er en by, der ligger på den nordøstlige del af den italienske ø, Sardinien. Med en lejebil i Olbia har I den absolut bedste transportmulighed. Der er masser af gode grunde til at tage til Olbia og opleve byen fra en udlejningsbil.

Lej en bil i Olbia

Med biludlejning i Olbia kan I besøge den lille hyggelige landsby, Oschiri, der er en del af selve Olbia. Byen har sit navn efter græsk tid, og kan spores langt tilbage i tiden. Rundt omkring i Olbia kan man med sin lejebil finde ruiner fra bygninger, der stammer fra blandt andet den fønitiske og romerske storhedstid.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Se Olbia fra en udlejningsbil

Olbia, der ligger ud til kysten på den nordøstlige del af Sardien, byder naturligvis på mange sandstrande, hvorfor der er god grund til at leje en bil i Olbia, så man nemt kan komme ud til disse. Men Olbia er også en havneby, og herfra har I mulighed for at komme en tur til Italiens støvle for et kort besøg.

Den mest oplagte mulighed for at leje en bil i Olbia. er ved at booke biludlejning fra byens lufthavn. Bestiller I leje af bil i god tid, får I den bedste pris her på Billeje.info.

Olbia er en utroligt interessant by at opleve, når man har bestilt billeje til sin ferie. Olbia, som ligger på den nordlige del af Sardinien, er en historisk by, der kan spores helt tilbage til 800 år f.v.t. Med en lejebil til rådighed i Olbia kommer I nemt rundt og ser byens mange smukke seværdigheder.
Lej en bil i det italienske Olbia online hjemmefra og kom nemt rundt på den nordlige del af Sardinien. Det er en god idé at leje en bil i Olbia, og oplagt er det at bestille en lejebil fra byens lufthavn, så I nemt kan komme direkte til jeres hotel eller ferielejlighed lige når I ankommer til Olbia.

Lej en bil i Olbia

Olbia er, ligesom mange af Sardiniens andre byer, påvirket af en masse forskellige kulturer, hvilket bestemt ikke gør byen mindre interessant. Book leje af bil i Olbia og oplev byen, der har spor af både græsk, romersk og arabisk historie.

Billigste billeje i Olbia

Olbia er en hyggelig by, og er samtidig den mest brugte overgang fra Sardinien til Italiens fastland, så I kan også benytte jeres billeje i Olbia til at køre en tur ned til havnen og eventuelt tage et smut til Italiens fastland.

Find den billigste lejebil i Olbia Find Billeje her --> Sammenlign priser her