Billeje på Sardinien

Tag ud til Sardiniens fantastiske strande med billeje. Foto: delaere

Det kan godt betale sig at leje bil i Sardinien, da det er en perfekt måde at se de mere fjerntliggende og smukke områder på denne pragtfulde ø. I modsætning til hovedlandet er bilisterne mere afdæmpede og forsigtige her, og det gør billeje til en simpel og effektiv måde at komme rundt på.

Og her er meget at se: Middelalderbyen Alghero, med dens fantastiske strande og fødevarer til rimelige priser, de vilde landskaber i Barbagia og Ogliastra; og de fantastiske badesteder Budoni og San Teodoro; ligeledes de besnærende strande på Costa Smeralda.

Billeje til miner og middelalderby

Ved at bestille biludlejning på Sardinien, får du mulighed for at opleve det arkæologiske pladser ved Pula og Tharros, eller tage en tur til den lille middelalderby Bosa. Du kunne også overveje en heldagstur til Iglesias og Sulcis; der findes miner i Iglesias og man har mulighed for at lære mere om historien vedrørende minerne på øen.

Du kan finde flere informationer om Sardinien hos øens officielle turistbureau.

Billig billeje på Sardinien

Lej en bil på Sardien og kom nemt rundt på øen, når I har en bil til rådighed. Det er både nemt og billigt at finde biludlejning på Sardien via vores rent a car søgemaskine, og bestiller I hjemmefra, står bilen klar til jer, når I ankommer.

Italiens næststørste ø, Sardinien, er et paradis for folk med interesse i vandsport. Rundt omkring fra øens kyster, finder I masser af muligheder for at dykke, svømme, windsurfe eller meget andet. Lidt længere ind på land, er vandrig og klatring især populært blandt turister.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Aktiv ferie med billeje på Sardien

Alt i alt er Sardien et ideelt sted at holde en aktiv ferie på, men der er selvfølgelig noget for en hver smag, da øen også byder på lækre sandstrande for folk, der gerne vil slappe af og nyde friheden. Med biludlejning kommer I nemt rundt til Sardiniens mange tilbud, og kører I en tur rundt på øen, vil I kunne opleve nogle af byens smukke monumenter. Blandt andet er Su Nuraxi di Barumini, der ligger ca. midt på Sardinien, optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og er bestemt et besøg værd, hvis man holder bilferie på Sardinien.

Rundt omkring på øen, findes der rester og ruiner fra den romerske tidsperiode, og med billeje på Sardinien, kan I nemt og hurtigt komme ud og se disse spændende spor fra fortiden.

Find den billigste lejebil på Sardinien Find Billeje her --> Sammenlign priser her