Billeje Sassari

Bestil din billeje i Sassari på Sardinien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser på Sardinien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Sassari, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Sassari og Sardinien i dit helt eget tempo.

Sassari

Sassari. Foto-kredit: Nicolas Vollmer. Oploadet under licensen CC BY 2.0.

Generelle informationer om Sassari

Sassari, beliggende på den nordvestlige del af øen, er den andenstørste by på Sardinien med omkring 130.000 indbyggere (og omkring 275,000, hvis man inkluderer hele det metropole område). Byen er også én af Sardiniens ældste byer med en historie, der går helt tilbage til det 12. århundrede, og udgør ét af øens største  og mest betydningsfulde kunstneriske, kulturelle, kommercielle og politiske centre.

Blandt byens største seværdigheder er det arkæologiske område Monte d’Accoddi med en unik forhistorisk pyramide-konstruktion, bymurene fra det 13. århundrede med de seks tårne (der oprindeligt var 36), ruinerne af det catalanske-aragonesiske slot Castello di Sassari (der blev ødelagt i 1877), kirken Skt. Peter fra det 12. århundrede, hovedgaden Corso Vittorio Emanuele i den historiske (middelalderlige) del af byen og katedralen Skt. Nicholas af Bari fra det 13. århundrede m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Sassari

Der er pt flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Sassari, såsom Europcar, Hertz og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Sassari og Sardinien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Sassari online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Sassari, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

  • Alghero (ca. 36 km)
  • Olbia (ca. 104 km)
  • Nuoro (ca. 109 km)
  • Oristano (ca. 122 km)
  • Cagliari (ca. 214 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Sassari her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer på Sardinien.

Find den billigste lejebil i Sassari Find Billeje her --> Sammenlign priser her