Billeje i Napoli Lufthavn

Napoli Lufthavn (NAP), eller ‘Ugo Niutta’, er hovedlufthavnen i Napoli, en af de større byer i Italien. Placeret knap 6 km fra byen Napoli, så er Napoli Lufthavn ganske nemt tilgængelig.

På trods af at Napoli har næsten 3 mio. indbyggere, så er lufthavnen ikke hovedsæde for noget luftfartsselskab, hvilket er underligt inden for Europæisk-regi. Selvom British Airways ejer dele af den store lufthavn, så har de ikke hovedsæde her, og derfor er lufthavnen ikke afhængig af de store selskaber. Napoli Lufthavn ligger i en smuk del af Italien, hvorfor det kan være en god idé for turister med billig billeje i Napoli Lufthavn.

Napoli Lufthavn bliver både brugt af mange turister (mere præcist 5,5 mio sidste år), men også til fragt og militær. Mange af de store militære flyvebaser i Italien er lukket efter Berlinmurens fald, men Napoli Lufthavn bliver brugt stadig den dag i dag. Dette skyldes med stor sandsynlighed de mange amerikanske soldater, der opholder sig der af taktiske årsager. Det er en præstation i sig selv, at Napoli Lufthavn kan være både en vigtig militærbase, men også central i kommercielle sammenhænge. Mange turister kommer hvert år til byen, så det er vigtigt at bestille billeje i Napoli Lufthavn, hvis du vil have mest muligt ud af din tid.

Lufthavnen i Napoli er en af de mere moderne lufthavne i Italien, og der bliver hvert år bygget ud således, at lufthavnen kan kapere de mange turister, der hvert år kommer til byen.

Seværdigheder og attraktioner i Napoli

Napoli var oprindeligt en græsk koloni for mange år tilbage, men har siden været centrum for den italienske forening i 1861, og er i dag turistcentrum. På grund af byens lange historie, er der mange turister, der vælger Napoli som feriested. Det er Europas største historiske centrum, der er beskyttet af UNESCO – netop fordi det har en hel unik betydning for både i Italien og Europa, da det repræsenterer flere vigtige epoker inden for europæisk historie.

Napoli er i dag det tættest befolkede område i Italien efter Milano. Dette er med til at give byen en hel speciel stemning, og du kan fornemme, hvordan havnen har været med til at påvirke byens udformning gennem mange år. I dag er havnen en af de travleste i Europa. Byen bør opleves via billeje i Napoli Lufthavn, da du på den måde kan komme rundt alle steder i den store by.

Der bor 1 mio. mennesker i midten af Napoli by, men med forstæderne er der langt flere. Selvom byen var en af dem, der blev bombet mest under 2. verdenskrig, er den i dag genopbygget, og faktisk er der en overraskende stor del af det historiske centrum, der er helt uberørt. Bestil billeje i Napoli Lufthavn, hvis du gerne vil være sikker på at opleve Napoli, som helhed i stedet for kun at se den helt centrale del.

Napoli har lidt af det hele. Der er både kort til stranden, men samtidig er byen så stor, at du kan opleve det rigtige storbyliv. Rent kulturelt er Napoli noget af det mest typiske, du kan opleve af Italien. Der er også god mulighed for at besøge både Sicilien og Sardinien fra Napoli, da mange bådruter går til og fra byen hver dag.

Med billig billeje i Napoli Lufthavn får du en mulighed for at komme rundt i området uden problemer. Du kan se både det historiske aspekt og den smukke natur omkring, hvis du har en bil og dermed overskud.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Napoli Lufthavn

Der er god mulighed for at komme til og fra Napoli Lufthavn. Da lufthavnen ikke ligger så langt fra selve byen, kan du både tage en taxa eller bus, men hvis du gerne vil være sikker på at komme frem og tilbage uden problemer, bør du benytte billeje fra Napoli Lufthavn. Du sparer vigtig tid på din ferie, og du behøver samtidig ikke at bekymre dig om, hvor du skal gøre af dig selv, når du er landet.

Billeje i Napoli Lufthavn kan gøre din ferie til en nemmere affære. Der er ikke så meget besvær, så snart du har ordnet det hele hjemmefra. På den måde kan du være sikker på, at transporten er i orden i det øjeblik flyveren sætter landingshjulene på jorden.

Familie og venner vil værdsætte, at du har styr på billeje i Napoli Lufthavn, hvis du i lang tid har set frem til at holde en afslappet ferie – langt væk fra en travl hverdag med stress og jag.

Billig billeje i Napoli Lufthavn

Napoli er en del af Italien, man bør besøge. Der er så mange ting at opleve, at det ikke bare er et sted, man ser på én dag eller to. Du bør dog tage højde for, at den offentlige transport kan være svær at finde ud af, hvorfor man bør overveje billeje i Napoli lufthaft. Sådan undgår du mange problemer i løbet af den tid, du er af sted.

Hvis du gerne vil have den ultimative frihed, så bør du bestille billeje i Napoli Lufthavn billigt her på billeje.info. Dette kan være godt for både dig og familien – således at i får den ferie i fortjener.

Besøg Napoli Lufthavns officielle hjemmeside.

Tag med familien på bilferie i Napoli i regionen Campania i den sydligste del af Italien. Book leje af bil i Napoli Lufthavn, også kaldet Capodichino Lufthavn i Napoli og kom nemt rundt i området på egen hånd. Med billeje fra lufthavnen i Napoli sparer I hele køreturen, og får stadig mulighed for at opleve byen med en bil til rådighed.
Fra Napoli Lufthavn Capodichino kommer I nemt til jeres hotel eller ferielejlighed, når I har fundet billeje i Napoli via vores online rent a car søgefunktion.

Lej en bil fra Napoli Lufthavn

Napoli er især kendt for at være byen hvorfra pizzaen stammer, og det er et must at tage sin lejebil fra Napoli Lufthavn til en af byens mange pizzeriaer og smage, hvordan en rigtig pizza skal smage. For de interesserede, kan det være en god idé at finde en af byens pizzabagning workshops for turister.

Billeje i Capodichino Lufthavn, Napoli

Med biludlejning i Napoli Lufthavn kan I også opleve byens mange seværdigheder. Der er blandt andet det Nationale Arkæologiske Museum og parken Parco Virgiliano, som uden tvivl er værd at gå en tur i. En af de ting, man også bør besøge, er Piazza St. Domenico Maggiore, som er en af verdens smukkeste kirker i barok stil.

Find den billigste lejebil i Napoli Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her