Billeje i Napoli

Sammenlign billeje-priser online fra alle billeje-selskaber i Napoli og Napoli lufthavn. Bestiller du en lejebil på Billeje.info er priserne altid inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Napoli har en rig historie, som er synlig i arkitekturen i bymidten, med et antal af piazzas og paladser som kan ses inden for byens grænser, samt et antal af maleriske kyststrækninger som f.eks. Amalfi-kysten. Så det kan varmt anbefales at leje en bil, hvis du vil udforske de mange spændende områder omkring Napoli.

Nyd de mange piazzas i Napoli med billeje. Foto: Lalupa

Napoli er en ægte syditaliensk metropol, fuld at forfalden storhed og af et folkeliv uden lige. Napoli er kendt som den by, hvorfra pizza stammer. Og naturligvis kommer de napolitanske serenader, som vi kender dem fra Pavarotti og andre tenorer, fra Napoli. Officielt har byen én million indbyggere, men med forstæder og illegale indbyggere kommer tallet op på mellem tre og fem millioner.
I Napolis bymidte finder man den smukke arkade Galleria Umberto I, fra 1887. Her er der flere eksklusive caféer under det 56 meter høje glastag. Ganske tæt herpå ligger verdens ældste, endnu fungerende operahus, Teatro San Carlo. Ude fra ser huset forholdsvis beskedent ud, men inden for kan man opleve Italiens største operasal med plads til 3.000 tilskuere fordelt over seks etagers balkoner beklædt i guld og rødt fløjl. I samme område af centrum ligger også Piazza Plebiscito, Napolis største plads, delvist omkranset af søjlegange, og hvorfra der blandt andet er udsigt til Napolis havn. På rejse til Napoli bør man dog først og fremmest opleve bylivet som det udfolder sig på gader og pladser og på de mange trapper der er over alt i byen.
Også Napolis havn bør man besøge. Herfra afgår både til øerne i Napolibugten, blandt andre Capri, og til byerne på Amalfikysten. Disse byer kan også nås med tog fra Napoli, lige så vel som der går tog til Pompei hvor man kan opleve den romerske oldtidsby neden for vulkanen Vesuvio.
Ca. 10 kilometer fra centrum ligger Napolis lufthavn. Fra Napoli er der forbindelser direkte til København med Cimber Air og Transavia. Napoli er en af de ældste byer i den vestlige verden, og den gamle bymidte er tildelt UNESCO’s verdens arv.

Museer og ægte pizza

Napoli har et stort udbud af kirker, museer – inkl. det nationale arkæolog museum – samt paladser at gå og ose i. Napoli er kendt som stedet der opfandt pizzaen, så efter en hel dags udforskning eller indkøb, anbefales det at slappe af med en kop kaffe eller en pizza på et af de mange hyggelige spisesteder, som er spredt ud rundt omkring i byen. Bestil biludlejning i Napoli, så når I at opleve mest muligt af denne spændende by.

Book en lejebil i Napoli, Italien

Besøg Italiens tredjestørste by – målt på antal indbyggere – med billeje. Med biludlejning i Napoli, kommer du nemt rundt i hele byen og området omkring, og du har mulighed for at opleve byens stemning på egen hånd.

Bestil billig billeje i Napoli, hovedstaden i Campania i det sydlige Italien, og kom nemt rundt og se byens mange interessante museer og bygninger. Et af de mest berømte seværdigheder i byen er det såkaldte Ægge-slot, Castel dell’Ovo, der ligger ved byens havn, og ligger hus til et museum. Selve slottet er i øvrigt en del af en legende om den romanske poet Virgil, som eftersigende puttede et magisk æg i slottets mure for at give fundamentet støtte.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billig biludlejning i Napoli

Vælger I at leje en bil i Napoli, har I god tid til at komme rundt og opleve byens mange museer og slotte. Der er bestemt nok at se, og hvis I bare vil nyde stemningen i byen, er det ideelle transportmiddel i denne italienske by også en rigtig god idé.

Der er masser af måder at komme til og fra Napoli på, både med færge og fly. Billeje.info har over ti forskellige steder med udlejning af biler i det sydvestlige Napoli, hvor du kan vælge at afhente din lejebil fra. Bestil for eksempel billeje i Capodichino Lufthavn i Napoli.

Find den billigste lejebil i Napoli Find Billeje her --> Sammenlign priser her