Billeje i Firenze Lufthavn

Firenze Lufthavn (FLR) har flere navne og er også kendt under navnene Aeroporto di Firenze eller Amerigo Vespucci Airport. Placeret ganske tæt på Firenze, er det ofte denne lufthavn folk vælger at rejse til, hvis de skal til Firenze. Tæt på ligger også lufthavnen i Pisa, der er større og har flere afgange.

Opkaldt efter den succesfulde handelsmand Amerigo Vespucci, der siges at havde lagt navn til Amerika, er Firenze Lufthavn en af de mindre lufthavne i Italien. På trods af at Amerigo Vespucci selv var fra Firenze, har lufthavnen paradoksalt nok ingen afgange til den anden side af Atlanterhavet. Toscana har to store lufthavne, hvor den ene er Galileo Galilei i Pisa og den anden er Amerigo Vespucci i Firenze, men de fleste internationale flyvninger til området går over Pisa og ikke Firenze. Derfor kan det være en god idé med billeje i Firenze Lufthavn, da du således kan komme til både Firenze eller Pisa.

Oprindeligt var Firenze Lufthavn et sted, hvor man eksperimenterede med flyveteknikker og andre ting, der skulle gøre datidens videnskabsmænd klogere på, hvordan man kunne benytte lufttrafik. Det udviklede sig dog hurtigt til at være meget andet end dette, og dette skyldtes blandt andet områdets tiltrækningskraft på turister fra hele verden. I dag kommer folk til Firenze fra hele verden, fordi stedet har en næsten magisk effekt på dem, der kommer på besøg. 1,7 millioner passagerer kom sidste år gennem lufthavnen, men mange flere besøger Firenze hvert år. Derfor kan det være en god idé at bestille billeje fra Firenze Lufthavn. De smukke landskaber opleves bedst, hvis du har muligheden for at stige ud af din bil og køre videre igen bagefter.

Firenze Lufthavn vil være starten på dit enestående eventyr rundt i Toscana regionen.

Seværdigheder og attraktioner i Firenze

Firenze er kulturelt, administrativt, historisk og økonomisk centrum for Toscana provinsen. Der bor over 300.000 mennesker i byen, men langt flere hvis man tæller alle de små forstæder med. Byen er mest kendt for sin lange tradition for kunst og arkitektur. En helt speciel stil udformer sig i gadebilledet rundt omkring i byen. Det er ikke et spørgsmål om at finde de rigtige steder, for faktisk er det næsten over det hele muligt at spotte bygninger, hvis udseende bærer præg af den kendte stil fra Firenze. Byens hjerte kan på mange måder beskrives som Piazza della Signoria, der har været administrativt centrum for byen lige siden Middelalderen. Galería de los Uffizi befinder sig ganske tæt herpå, og dette bør man også opleve, hvis man er i byen. Det er ikke sikkert, at du kan nå dele hele, medmindre at du eksempelvis benytter billeje i Firenze Lufthavn, så du kan komme rundt uden problemer.

Kunst, litteratur og arkitektur er som nævnt de ting, Firenze i højeste grad er kendt for. Blandt de største kan nævnes Dante, Leonardo da Vinci og Machiavelli. Disse legender har været med til at skabe byens ry som kulturel hovedstad, og det skal da også tilføjes, at der er bemærkelsesværdigt mange store kunstnere, der kommer fra Firenze. Du bør som turist have muligheden for at opleve det hele, hvilket mange gange ikke er muligt, fordi tiden er knap. Bestil billeje i Firenze Lufthavn, så du kan komme hele vejen rundt og se alle de ting, du har planlagt.

Firenze har en stor koncentration af kunstmuseer og interessante bygninger. Dette bør opleves, så snart man er i byen. Firenze er lig med kunst, og det vil gå op for den besøgende, så snart man bevæger sig rundt i gadebilledet.

Billig billeje i Firenze Lufthavn er løsningen for dig og din familie – eller dine venner. I kan således opleve både byen og den smukke natur, der befinder sig lige uden for på en hurtigere og mere effektiv måde.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Firenze Lufthavn

Som nævnt er Firenze Lufthavn ikke blandt de største i landet. Derfor er det også begrænset med muligheder for at komme til og fra lufthavnen. Hermed ikke sagt at det er umuligt, men det er værd at have med i sine overvejelser, når man køber billetten. Billeje i Firenze Lufthavn vil være med til at gøre din ferie lettere og mere overskuelig.

Transport kan tit og ofte være en pind i hjulet på din plan om at have en afslappet ferie uden problemer. Det sker, at man har fortolket busplanen forkert eller set en anden togtid end den rigtige. Derfor er billeje i Firenze Lufthavn et af de alternativer, som du kan benytte for at få en mere afslappet ferie.

Spørg familie og venner, hvorledes de ønsker at rejse. Det vil i mange tilfælde være tilfældet, at de ønsker billeje, så du er klar til en god ferie, så snart I ankommer.

Kan jeg leje en elbil i Firenze Lufthavn?

Selvfølgelig! Ligesom mange andre lufthavne verden over, har biludlejningsfirmaerne i Firenze Lufthavn også reageret på en stigning i efterspørgsel på el- og hybridbiler. Ved at leje en elbil fra lufthavnen kan du udforske Toscana med en mere grøn samvittighed. Dertil kommer fordele som besparelser på brændstof, en mere glidende kørsel og den nyeste teknologi inden for navigation og underholdning. Takket være det voksende netværk af opladningsstationer i regionen, både i byerne og ved populære attraktioner, er det mere oplagt end nogensinde at leje en elbil i Firenze Lufthavn.

Billigste billeje i Firenze Lufthavn

Firenze er kunst og kultur. Man skal ikke lade sig selv gå glip af denne unikke mulighed for at opleve en by, der emmer af historie. Billig billeje i Firenze Lufthavn vil være din mulighed for at nå hele vejen rundt uden problemer, så du kan læne dig tilbage og bare nyde nuet.

Før du ankommer, bør du bestille billeje i Firenze Lufthavn, så du på den måde har det hele klar til en ferie, som du ikke vil glemme lige foreløbig.

Besøg Firenze Lufthavns officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Firenze Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her