Billeje i Toscana

Skal du holde ferie med billeje i Toscana, så får du her en masse praktiske informationer og fakta om at udforske Toscana i en lejebil. Du finder naturligvis også gode tips til, hvordan du finder billigste biludlejning i Toscana.

Toscana er et af de mest populære feriedestinationer i Italien. Her ligger den romantiske by, Firenze, som er hovedbyen i regionen, og ligeså en af de mest populære byer at besøge i hele Italien. Med billeje i Toscana kan I opleve denne spændende region i det vestlige Italien.

Firenze
Firenze – en af de mange charmerende byer, du kan udforske med billeje i Toscana. Foto: Ray in Manila, CC BY 2.0

Besøg Firenze i Toscana med billeje

Lej en bil i Toscana, og kør en tur til de to mest populære provinser i regionen, nemlig Firenze og Pisa. Med en udlejningsbil i Toscana har I rig mulighed for at besøge for eksempel Det Skæve Tårn, eller for at udforske Firenze, som i sig selv er en spændende by inden for kunst og kultur.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Leje af bil i Toscana

Det er en god idé at have tænkt på at leje en bil, når ens ferie går til Toscana i den vestlige del af Italien. Det er både nemt og billigt at finde en god lejebil i Toscana, og det giver jer mulighed for at komme fra for eksempel Firenze og ud til kysten uden besvær.

Biludlejning i Toscana er en god transportmulighed for turister i området. Lej eksempelvis en bil fra en af Toscanas to hovedlufthavne i Pisa eller Firenze, og kom nemt hen til jeres feriebolig, når I afhenter jeres lejebil direkte fra lufthavnen, når I ankommer til Toscana.

Det er nemt og billigt at finde den perfekte lejebil via Billeje.info. Bestil en udlejningsbil i Toscana online og få den bedste pris, hvis I bestiller i god tid. Der er masser af rigtig gode grunde til at booke billeje i Toscana.

Udlejning af bil i Toscana

Tag med familien på ferie i Toscana i Italien. Toscana er med Pisa og Firenze en af de mest populære regioner i Italien blandt turister. Har man booket billeje i Toscana har man mulighed for at komme nemt rundt i hele regionen og besøge nogle af regionens vartegn.

Toscana er en spændende region at udforske med biludlejning. Regionens ti provinser er meget forskellige fra hinanden, og med en bil til rådighed i Toscana, når man nemt til nogle af de forskellige provinser, hvis man har tid.

Lej bil i Toscana, Italien

Mange turister, der tager til Toscana i ferien, vælger at opholde sig i Firenze, hvor den ene af regionens hovedlufthavne ligger. Det er selvfølgelig oplagt at leje en bil fra lufthavnen, og bestiller man leje af bil hjemmefra, står ens billeje klar til afhentning, når man ankommer til Toscana, og man kommer nemt til ens feriebolig eller hotel, når man har en udlejningsbil til rådighed.

Godt at vide om at køre i Toscana

Det er klogest at gå ud fra, at de større byer har konstant myldretid mellem kl. 14-15.30 og efter kl. 20 er det lettest at køre i byerne.
Det frarådes at køre på landevejene i retning mod de større byer i morgentimerne på grund af den kraftige pendlertrafik. Søndag aften er også et dårligt tidspunkt, da alle familiebilerne vender tilbage fra deres søndagsudflugt.
Det er lettest at køre på motorvej søndage før kl. 22, hvor vejen som regel er fri for de tunge lastbiler, der i Italien er talrige og aggressive – navnlig dem med ikke-italienske nummerplader, der tror, at alt er tilladt.

Kan jeg leje en elbil i Toscana?

Netværket af ladestationer i Toscana vokser i disse år støt. Der bliver flere og flere muligheder for at lade elbiler ved hoteller, ferieboliger og offentlige ladestationer spredt over hele regionen. Vil du køre mere miljøvenligt eller blot nyde den ekstra komfort i en moderne elbil i Toscana, er det derfor muligt i Toscana med billeje. Om du vælger at leje en ren elbil eller en hybrid afhænger af dine rejseplaner og personlige præferencer. Du kan nemt se udvalget af el-lejebiler og hybrider, når du bruger søgemaskinen her på siden.

Find den billigste lejebil i Toscana Find Billeje her --> Sammenlign priser her