Billeje i Val d’Elsa

Val d’Elsa billeje finder du nemt og billigt i billeje-søgemaskinen på Billeje.info – vi sammenligner priser på lejebiler fra alle biludlejningsselskaber i Val d’Elsa, samt andre byer som f.eks San Gimignano og lufthavne som Pisa og Firenze i regionen Toscana i Italien. I nedenstående tekst kan du læse en kort information om Val d’Elsa, og vil du søge efter priser på billeje så indtast dato i søgemaskinen.

Information om Val d’Elsa

Val d’Elsa er delt i to bydele og har dermed to bycentre. Den ældste af de to bydele går tilbage til middelalderen og er at finde ved Piazza del Popolo. Nu er byens tidligere skønhed imidlertid så godt som forsvundet, efterhånden som den er opslugt af de voksende, moderne forstæder. Kun bydelen mod syd, Certaldo, er ikke blevet opslugt, fordi den øverste del, Certaldo alto, næsten er utilgængelig. Den er skarpt adskilt fra den nedre by og kan kun nås via en smal og meget snoet vej. Heldigvis, idet det har beskyttet byens oprindelige middelalderlige karakter.
Certaldo Alto er hovedsagelig bygget i røde mursten, og dens berømmelse skyldes kun, at Giovanni Boccaccio (forfatteren af Decamaron) tilbragte sine sidste år her. Han døde her i 1375, og i dag er hans formodede hjem, Casa di Boccaccio, indrettet som et lille museum. Det blev restaureret i 1823, bombarderet i 1943, men atter genopført.
Den markante forskel mellem Certaldo Alto og Certaldo Basso understreges af stilheden, der hersker i Certaldo Alto. Her kan man som sommeren kun høre sine egne skridt eller musik fra radioerne i husene.
Byen krones af 1500-tals paladset Palazzo Pretorio, hvis facade er prydet med våbenskjold. En god spadseretur vil åbenbare de gamle byporte og portalerne, der fører ned til dalen gennem de stejle, smalle gyder. De freskofyldte rum i Palazzo del Vicario er et besøg værd. Palazzoet rummer endvidere et dejligt hotel og en kendt restaurant.

Billig billeje i San Gimignano  i Val d’Elsa

San Gimignano ligger i Val d’Elsa og er en af de berømte byer i Toscana

Find den billigste lejebil i Val d’Elsa Find Billeje her --> Sammenlign priser her