Billeje i Nice Lufthavn

Bestil jeres billeje i Nice Lufthavn og oplev mere af byen med en lejebil til rådighed. Der er masser af spændende og interessante seværdigheder at finde i den sydøstfranske by Nice, og med biludlejning er I ikke afhængige af offentlig transport eller guidede ture.

Lufthavnen i Nice hedder officielt Aéroport Nice Côte d’Azur med lufthavnskoden NCE, og har adresse på Rue Costes et Bellonte, lige ved udløbet af Var-floden i Middelhavet, få kilometer sydvest for centrum. Lufthavnen har 2 terminaler, som har en samlet kapacitet på 13 mio. passagerer om året, hvilket gør Nice Lufthavn til Frankrigs 3.-mest travle lufthavn.

Billig billeje i Nice Lufthavn
Udsigten over bugten ved Nice Lufthavn er ofte spektakulær ved skumring

Leje af bil i Nice Lufthavn

Alle de store biludlejningsfirmaer har kontorer i Nice Lufthavn, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info er det nemt og hurtigt at afhente bilen. I Terminal 1 finder man bl.a. Europcar, Enterprise Rent-A-Car, Hertz og Avis side om side, mens Terminal 2 også byder på fx. Firefly. Når du booker din bil får du udførlige oplysninger om, hvor bilen skal afhentes.

Oplev det sydøstlige Frankrig i en lejebil

Der er masser af fordele ved at have en bil til rådighed, når man er turist i Nice og gerne vil opleve Rivieraen, og med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan I bestille jeres biludlejning i Nice Lufthavn online og have jeres foretrukne lejebil klar til jer, når I ankommer til byen i Sydøstfrankrig. Vil du besøge Italien på din ferie, kan du i de fleste tilfælde gøre det uden problemer i din lejebil, men husk at læse betingelserne grundigt.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Nice Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Med leje af bil i Nice Airport kommer I nemt rundt til byens mange attraktioner og seværdigheder. I kan blandt andet opleve Matisses hjemby og opleve hans kunst på Matisse Museum, ligesom det er helt oplagt at lægge vejen forbi både Monaco og Cannes. Fra Nice Lufthavn til, centrum er der ca. 8km og der kører busser med høj takt, ligesom det er muligt at tage toget videre fra Saint-Augustin-stationen, som ligger ca. 10 minutters gang fra Terminal 1.

Kan jeg leje en elbil i Nice Lufthavn?

Biludlejningsfirmaerne i Nice Lufthavn har tilpasset sig den stigende efterspørgsel på miljøvenlige lejebiler. Store navne inden for biludlejning som Avis, Hertz og Europcar tilbyder nu alle elbiler fra førende mærker i deres udvalg. At leje en elbil giver dig ikke bare muligheden for at nedsætte dit klimaaftryk, men lader dig også nyde de økonomiske fordele og den forbedrede kørekomfort, der følger med elektrisk kørsel. Infrastrukturen til elbiler i det sydlige Frankrig bliver i disse år bedre og bedre. Det er derfor nemt at tage et grønt valg og bestille en el-lejebil i Nice Lufthavn.

Bestil lejebil i Nice Lufthavn online

I Nice Lufthavn er der masser af muligheder for at få tiden til at gå. Der er både shoppemuligheder og spisesteder, I kan besøge, mens I venter på jeres fly hjem. Bestiller i leje af bil i Nice Lufthavn hjemmefra, er det nemt at få udleveret den rigtige bil, og kort efter sætte i gang på de lokale veje. Er din endelig destination langt væk, kan du med fordel benytte Autoroute A8 – “La Provencale”, som kører stort set ‘lige til døren’. Vejen forbinder Italien og Ventimiglia med A7 nord for Marseille.

Populære destinationer indenfor 100km

Den franske riviera er berømt for at tiltrække jet-settet fra hele verden til det milde klima og de dyre adresser, især til områder som Monaco og St. Tropez. Vil man ind i byerne eller op på de små, listige landeveje i bjergene, er det en god idé at have mådehold, når man kigger på størrelsen af lejebilen. Men samtidig skal den have rigeligt med hestekræfter til at klare de mange, små accelerationer og skrappe stigninger. Mindre, adrætte biler som VW Golf eller Mini Cooper kommer virkelig til deres ret her.

Blandt de mest populære destinationer, som kan nås fra Nice Lufthavn indenfor 100 km er:

Fra Nice kan man desuden sejle med færge til bl.a. Bastia og Ajaccio på smukke Korsika.

Officiel turistside

Find den billigste lejebil i Nice Lufthavn Find Billeje her -- data-src=