1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Ordrebekræftelse
Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Billeje i Nice Lufthavn

Book en billig lejebil i Nice Lufthavn med Billeje.info

Udsigt over Nice. Kilde: Jean-Pierre Dalbéra

Bestil jeres billeje i Nice Lufthavn og oplev mere af byen med en lejebil til rådighed. Der er masser af spændende og interessante seværdigheder at finde i den sydøstfranske by Nice, og med biludlejning er I ikke afhængige af offentlig transport eller guidede ture.

Praktisk info

Lufthavnen i Nice hedder officielt Aéroport Nice Côte d’Azur med lufthavnskoden NCE, og har adresse på Rue Costes et Bellonte, lige ved udløbet af Var-floden i Middelhavet, få kilometer sydvest for centrum. Lufthavnen har 2 terminaler, som har en samlet kapacitet på 13 mio. passagerer om året, hvilket gør Nice Lufthavn til Frankrigs 3.-mest travle lufthavn.

Leje af bil i Nice Lufthavn

Alle de store biludlejningsfirmaer har kontorer i Nice Lufthavn, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info er det nemt og hurtigt at afhente bilen. I Terminal 1 finder man bl.a. Europcar, Enterprise Rent-A-Car, Hertz og Avis side om side, mens Terminal 2 også byder på fx. Firefly. Når du booker din bil får du udførlige oplysninger om, hvor bilen skal afhentes.

Oplev det sydøstlige Frankrig med billeje Nice Lufthavn

Der er masser af fordele ved at have en bil til rådighed, når man er turist i Nice og gerne vil opleve Rivieraen, og med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan I bestille jeres biludlejning i Nice Lufthavn online og have jeres foretrukne lejebil klar til jer, når I ankommer til byen i Sydøstfrankrig. Vil du besøge Italien på din ferie, kan du i de fleste tilfælde gøre det uden problemer i din lejebil, men husk at læse betingelserne grundigt.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Nice Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Med leje af bil i Nice Airport kommer I nemt rundt til byens mange attraktioner og seværdigheder. I kan blandt andet opleve Matisses hjemby og opleve hans kunst på Matisse Museum, ligesom det er helt oplagt at lægge vejen forbi både Monaco og Cannes. Fra Nice Lufthavn til, centrum er der ca. 8km og der kører busser med høj takt, ligesom det er muligt at tage toget videre fra Saint-Augustin-stationen, som ligger ca. 10 minutters gang fra Terminal 1.

Bestil lejebil i Nice Lufthavn online

I Nice Lufthavn er der masser af muligheder for at få tiden til at gå. Der er både shoppemuligheder og spisesteder, I kan besøge, mens I venter på jeres fly hjem. Bestiller i leje af bil i Nice Lufthavn hjemmefra, slipper I til gengæld for at vente på en lejebil, når I ankommer.

Populære destinationer indenfor 100km

Den franske riviera er berømt for at tiltrække jet-settet fra hele verden til det milde klima og de dyre adresser. Blandt de mest populære destinationer, som kan nås fra Nice Lufthavn indenfor 100km er:

  • Nice (naturligvis)
  • Cannes
  • Antibes
  • Monaco / Monte Carlo
  • Saint-Tropez
  • San Remo (Italien)

Praktiske links til Nice

Officiel turistside