Billeje i Monte Carlo

Billig billeje i Monte Carlo. Sammenlign ledige lejebiler og priser på billeje i Monte carlo og alle andre byer i Frankrig med søgemaskinen på billeje.info.

Information om Monte carlo

Monte Carlo er hovedstaden i den lille stat og Fyrstedømmet Monaco, som ligger øst for Nice. Monte Carlo ligger mellem Alperne og Middelhavet, med den franske Riviera, Vesten og den italienske Riviera mod øst,. Der bor omkring 35.000 indbyggere i Monte Carlo. Skal du på ferie i Monte carlo kan du enten vælge at kører i din egen bil til Sydfrankrig eller flyve til Nice lufthavn i Frankrig eller f.eks til Torino lufthavn som ligger i Frankrig ikke langt fra den franske grænse og Monte Carlo.

Monte Carlo er kendt for sit kasino, der åbnede i 1858 og har optrådt i flere film, bl.a. James Bond. Her kan du gamble eller bare nyde den smukke bygning. Monte Carlo er også kendt for Monte Carlo Rally, Et af verdens største Formel 1 Grand Prix racerløb. Det er blevet afholdt hvert år siden 1911, dog med visse undtagelser. Blandt de øvrige attraktioner er det første Grimaldi Palace, Palais Princier som ligger på toppen af en bakke i den gamle by. Her kan man komme på ture hvor der er god udsigt over havnen. Byen har også et akvarium og Jardin Exotique er et besøg værd.

Nice lufthavn

Lufthavnen i Nice Côte d’Azur er den tætteste lufthavn på Monte carlo og du finder et kæmpe udvalg af lejebiler og billeje-firmaer i Nice airport. Fra Danmark er der gode flyforbindelser til Nice lufthavn, bla. flyver lavprisselskabet Norwegain på ruten, men du kan også flyve med selskaber som SAS og Air France fra Københavns lufthavn. Skal du bestille billig billeje i Nice lufthavn så klik på nedenstående link til vores guide om billeje i Nice lufthavn og andre byer i Frankrig.

Bestil billig billeje i Nice lufthavn