Billeje i Frankrig

Frankrig byder på fantastisk natur. Foto: Ian Grant

Billeje.info har flere destinationer i Frankrig, så skal du rejse i Frankrig, kan du med fordel bestille din lejebil via søgemaskinen foroven, der sammenligner priser fra mere end 500 biludlejningsselskaber og som finder den billigste lejebil i Frankrig til dig.

Frankrig

Frankrig er enhver turists drøm at rejse i. Landet har flere facetter og tilbyder den rejsende flere forskelligeartede oplevelser end stort set noget andet land i verden.

Fra de fashionable boulevarder i Paris over de charmerende middelalderlandsbyer på landet ved Dordogne til de sneklædte alper og de varme strande i Sydfrankrig.

Landet har masser af frodigt landskab med vinmarker, dybe floddale og er kendt for sine fantastiske vine og ost og anden gastronomi i absolut verdensklasse. Frankrig er fantastisk, og med biludlejning i Frankrig fra Billeje.info har du mulighed for at komme rundt i landet og opleve det hele.

Frankrig er Europas største land og har næsten 3500 kilometers kyststrækning, der strækker sig over mange forskellige typer af klima og geografi — uden en bil er det praktisk talt umuligt at komme rundt og opleve landets mange facetter. Overalt i landet sætter de lokale et særpræg på deres hjemstavn, så man løber aldrig tør for nye ting at se, bare husk at fylde brændstof på bilen!

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Frankrigs kyster

Det havblå vand bølger blidt ind over Frankrigs middelhavskyst i Sydfrankrig, hvor jetsettet holder til i sommermånederne. Langs Frankrigs Atlanterhavskyst er der mindre trængsel, vandet er lidt køligere, og her er virkelig gode muligheder for surfere.

Frankrigs kyster mod nord byder på interessante oplevelser for alle der er interesserede i historie. Her ligger strandene, hvor de allierede gik i land på D-dag, og om sommeren er her en behagelig temperatur med rig lejlighed for at tage solbad, svømme og windsurfe.

Uanset hvilken kyst, du foretrækker, har Billeje.info en udlejer i nærheden, så bestil din bil hos os nu. Så kommer du godt rundt.

Mad i Frankrig

Frankrig er verdensberømt for sin fantastiske gastronomi, der er præget af finesse, elegance og stil – og smag i topklasse. Fra Paris til Perpignon og fra Nantes til Nice, de gode franske restauranter ligger spredt ud over det ganske land og med en bil lejet gennem Billeje.info, har du mulighed for at komme rundt og smage på et bredt udvalg.

Få det maksimale ud af din rejse til Frankrig ved at booke en lejebil her hos Billeje.info – det er den nemme og billige måde at ordne det på. Uanset hvor i Frankrig, du planlægger at holde din ferie, er der med garanti oplevelser , der venter på dig og med en leje bil fra Billeje.info, når du rundt til flere af den. En bil giver dig og din familie den mest fleksible og behagelige måde at komme rundt i Frankrig på.

Har man først været på bilferie i Frankrig, er det svært at slippe igen. Frankrig har alt hvad det rejselystne hjerte begærer. Landet er enormt stort efter europæisk skala og derfor mødes man også med meget forskellige indtryk, afhængigt af om man tager til Nordfrankrig, den franske atlanterhavskyst, de franske alper eller den legendariske franske riviera, som har været et yndet turistmål i flere hundrede år.

Mont Saint-Michel og udsigt over Beaulieu-sur-Mer ved den franske rivierea . Kilde: Jack Versloot og Ramón Cutanda López

Frankrig er det mest besøgte land i verden og det er ikke underligt, når man først ser nærmere på alt det, som Frankrig har at byde på. Mulighederne er uanede og Frankrig har noget for enhver smag. Frankrig rummer fantastiske historier, en vidunderlig natur som varierer fra nord til syd og fra øst til vest og en madkultur, som enhver bør smage på.

Tager man på bilferie til Frankrig, må man dog også træffe nogle valg. Vil man til det smukke Nordfrankrig, den vidunderlige atlanterhavskyst, den sagnomspundne franske Riviera, kærlighedens by Paris, Vindistrikterne i det østlige Frankrig, eller noget helt andet. Valgene er mange og vi har her samlet lidt inspiration til, hvor en bilferie til Frankrig kunne gå hen.

Bilferie i Frankrig – Normandiets og Bretagnes kyster.

Normandiet og Bretagne har i mange år været et yndet rejsemål blandt danskere, som er kørt på bilferie i Frankrig. Der er noget helt særligt over det Nordfranske landskab, som bare skal opleves. De store kyststrækninger er fantastisk flotte og rummer store fortællinger fra den Europæiske historie, hvor den engelske kanal har været skueplads for mange krige, som har sat deres præg på det europæiske landkort.

Især den 2. Verdenskrig har sat sine tydelige spor på de nordfranske kyster i kraft af den tyske Atlanterhavsvold som blev opført efter tyskernes erobring af Frankrig i 1940. De store fæstningsværker er imponerende at se på og minder os om en tid før europæisk samarbejde og fred. Tager man på bilferie i Frankrig og ligger ruten, således at man kommer forbi Nordfrankrig, bør man tage sig tid til at se denne imponerende fæstning, som skulle have været uindtagelig.

Er man på bilferie i Frankrig, må man ikke gå glip af et besøg i byen Mont Saint-Michel, som er en tidevandsø der ligger ved den franske nordkyst. Mange har set billeder af byen, som i virkeligheden er et kloster, som blev befæstet i år 933. Byen troner op en kilometer ud fra kysten og har siden 1979 været på UNESCOs verdensarvsliste.

Historien om Mont Saint-Michel fortælles også på det verdensberømte Bayeux tapet, som er udstillet på et specialmuseum i Byen Bayeux. Tapetet fortæller historien om den sagnomspundne Normanniske erobring af England. I Lars-Henrik Olsens roman Dværgen fra Normandiet fra 1988 spiller Bayeux tapetet en central rolle i den overordnede fortælling, så hvis man vil vide lidt mere om tapetet, inden man ser det i levende live på sin bilferie i Frankrig, kan man læse romanen sammen med sine børn og gøre forventningen og oplevelsen ekstra stor.

En bilferie til Frankrig kan derfor med rette sagtens gå til det nordfranske, for oplevelser er der nok af. Nordfrankrig er et yndet turistmål, så der er også masser af muligheder for at finde hoteller, ferieboliger og ferielejligheder af høj kvalitet. I sommermånederne er vejret dejligt og der er naturligvis også masser af mulighederne for at slappe af ved stranden eller ved campingpladsens eller hotellets pool.

Bilferie til den franske atlanterhavskyst.

Den franske Atlanterhavskyst har, i modsætning til hvad mange tror, masser af skønne sandstrande og et fantastisk vejr om sommeren. På en bilferie i Frankrig kan en tur til Atlanterhavskysten derfor være et oplagt mellemstop eller rejsemål i sig selv. Den franske storby Bordeaux er den sjettestørste by i Frankrig og hvis man er på bilferie i Frankrig og på vej ned af den franske atlanterhavskyst, er et besøg i Bordeaux et absolut must.

Vinelskere ved, at Bordeaux er vinproduktionens verdenshovedstad. Området omkring Bordeaux er også hjemsted for producenterne af verdens mest berømte vine som Château Lafite-Rotshild, Château Latour og Château Mouton-Rothschild.

Tager man på bilferie ved den franske atlanterhavskyst, har man derfor også muligheden for at køre ind i landet og besøge et af de utallige vinslotte, som ligger omkring Bordeaux. Det kan dog være en god ide at booke en ferielejlighed i nærheden, for når man først er kommet i gang med de franske druer, er man ofte ikke i stand til at køre ret langt, når man har været igennem alle vinene.

Bilferie i Sydfrankrig og Provence.

Når det kommer til Sydfrankrig og den franske Riviera (Côte d’Azur), guldkysten og sølvkysten, er det svært at finde ud af, hvor man skal begynde og hvor man skal slutte. Rivieraen er ikke et af de mest besøgte turistområder i verden for ingenting. Den franske Riviera er kendt for fantastiske byer som Nice, Cannes, Saint Tropez, Biarritz og Monte Carlo. Hvis bilferien går til Sydfrankrig, bør man som minimum besøge en af disse vidunderlige perler ved den franske Riviera.

Hvis man flyver til Nice, er det en god ide at leje bilen allerede ved ankomsten til lufthavnen. Læs here mere om billeje i Nice lufthavn.

Rivieraen er et af de mest populære rejsemål i verden. Især for mennesker som har lidt mere på kistebunden end gennemsnittet og det ses da også tydeligt, når man ser nogle af de fantastiske huse og hoteller, som ligger ud til kysten. Rivieraen er kendt for sine ikke mindre end fantastiske badestrande og de mange solskinstimer i løbet af et år. Man er selvfølgelig ikke tvunget til at opholde sig i de dyre områder i Sydfrankrig. Der er også masser af destinationer, som er til at betale sig fra og er man på bilferie i Frankrig, kan man også finde dejlige hoteller, ferieboliger og ferielejligheder ved den franske Riviera og i Provence.

Sydfrankrig er et paradis for alle som tager på bilferie i Frankrig. Alle strande er helt i top, men alligevel er der forskel på dem. Der er både badestrande for de almindelige mennesker og de superrige. Èn ting er sikkert, og det er, at Rivieraen har en tiltrækningskraft på alle mennesker med hang til det ekstraordinære.

Paris – Kærlighedens by.

Frankrig har Paris og det er nok den største trumf af dem alle. For franskmændene har ikke bare nogle af de mest fantastiske kysstrækninger i hele verden, de har også en af de mest smukke og fascinerende storbyer i hele verden. For de kunst, arkitektur, mode og kulturinteresserede er Paris den hellige gral.

Her er Louvre, her er Mona Lisa, Notre Dame, triumfbuen, Seinen, Champs Èlysées og ikke mindst Eiffeltårnet. Paris er et perfekt rejsemål, hvis man skal på bilferie i Frankrig. Man kommer nemt til Paris i bil og når man har fået stillet bilen ved hotellet, ferielejligheden eller den feriebolig man har booket i Paris, er man klar til at opleve byen i fulde drag.

Når man har nået at se de ting i Paris, som man har sat sig for, er fordelen ved at tage på bilferie til Frankrig, at man kan tage bilen og køre videre, til den næste by, eller bare en dejlig solrig badestrand, hvor man kan slappe af.

Har du børn med, kan det anbefales også at sætte tid af til et besøg i Disneyland Paris. Her er noget for alle, både voksne og børn. Fantasi, leg og magiske øjeblikke blinker om kap med Disneys vidunderlige verden. Der er to parker, 3 ni-hullers golfbaner, et forlystelsesområde, hvor også butikker, barer, restauranter og natklubber med et strejf af Disneys tryllestav forfører både små og store. I Disneyland Paris kan du gå til bords med både Mickey Mouse og rulleskøjteværtinder samt på McDonald og øl- og bøfrestauranter.

Du kan også bestille en billig billeje i Disneyland Paris

Smag på Frankrig – Champagne, ost, Cognac, vin og meget meget mere.

På en bilferie til Frankrig oplever man også det franske køkken og de franske vine og man kan give sig selv en lang række smagsindtryk, blot ved at starte bilen og bevæge sig lidt rundt mellem de mange distrikter, dale og regioner, som alle byder på deres egne særlige specialiteter. Madlavning med fokus på det lokale går i Frankrig under navnet Cuisine du Terroir. Her er fokus på de lokale ingredienser og lokale råvarer. Maden varierer som sagt meget afhængigt af hvor man befinder sig i Frankrig.

Det Franske køkken er en oplevelse i sig selv og det samme kan man sige om de franske vine og oste. Kombinerer man en bilferie i Frankrig med fransk mad, vin og ost, har man derfor opskriften på en vellykket bilferie.

Der er dog ikke et distrikt i Frankrig, som kan siges at være bedre end det andet. Alle kommer med hver deres bud på gode smagsoplevelser. I Sydfrankrig er der, på grund af den geografiske beliggenhed, naturligvis meget fokus på retter med fisk og skaldyr, men fransk madlavning er i udgangspunktet varieret og yderst spændende lige meget hvor man kommer frem på sin bilferie i Frankrig. Kogekunsten er en meget vigtig del af den franske kultur og det mærkes tydeligt når man rejser rundt i landet og spiser den lokale mad.

I Frankrig er der mange vinslotte, som man kan besøge og her er bilen et godt befordringsmiddel, for det kan være besværligt, hvis man skal benytte sig af den offentlige transport. Mange vinslotte i Frankrig byder også gæsterne på overnatningsmuligheder, så man i ro og mag kan smage på alle slottets vine, uden at skulle bekymre sig om promillen.

Start din bilferie i Frankrig på Billeje.info.

Hos os kan du bestille billeje i Frankrig. Vores søgemaskine finder biludlejning i alle de franske lufthavne, hvor det er tilgængeligt. Gør det nemt for dig selv og dine rejsefæller, ved at have bilen til at stå klar i lufthavnen når du kommer. Her på siden har vi samlet en række links om Frankrig, billeje i frankrig, trafik i Frankrig. Bliv meget klogere på hvordan du får arrangeret den perfekte bilferie i frankrig ved at læse videre og vend tilbage og book din lejebil her på siden.

Den officielle hjemmeside for Turisme i Frankrig
Frankrig på wikipedia
Frankrig på Google maps

Bro i Terrasson. Kilde: Francisco Antunes

Lejebil i Frankrig

Tag på bilferie i Frankrig. Hvis I tager flyet til en af de franske lufthavne og bestiller biludlejning derfra, sparer I køretiden derned og kommer stadig nemt ud til jeres hotel eller feriebolig.

Med en lejebil til rådighed, får I mulighed for at komme ud og opleve alle sider af Frankrig og den franske kultur. Om I er til fransk mode eller de smukke franske naturområder, med billeje i Frankrig kommer I nemt ud at opleve den skønne franske natur, der byder på både skov og bjergområder. Kør for eksempel en tur langs kysten eller kør ud og gå en tur langs en af de franske floder.

Få store oplevelser med billeje i Frankrig

Hvad enten I vælger at holde jeres ferie i det tempererede nordlige Frankrig eller det lidt varmere sydlige, er Frankrig altid et spændende land at besøge med billeje, og mange af byerne har i sig selv spændende historier at fortælle.

Tag på shopping i Paris med udlejningsbil i Frankrig

Hovedstaden Paris er et af verdens vigtigste byer inden for modebranchen, og er man til shopping, er det et must at gå en tur ned ad den legendariske gade Champs-Élysées, som er Frankrigs og måske en af verdens mest berømte indkøbsgader samtidig med, at den hvert år er endelige mål for det legendariske cykelløb, Tour de France.

Find den billigste lejebil i Frankrig Find Billeje her --> Sammenlign priser her