Billeje i Strasbourg

Det er nemt at finde billig billeje i Strasbourg, når du benytter søgemaskinen her på siden til at sammenligne priser og ledige lejebiler. Strasbourg er et godt udgangspunkt for at udforske resten af Alsace-regionen, og med billeje slipper du helt for at være afhængig af offentlig transport.

Place Kléber, Strasbourg
Place Kléber i Strasbourg . Foto: Jorge Franganillo, CC BY 2.0

Strasbourg – Europas hovedstad

Strasbourg har omkring 300.000 indbyggere og er beliggende i det nordøstlige hjørne af Frankrig. Byen er det administrative centrum for Bas-Rhin og regionen Alsace. Europa-Parlamentet, Europarådet og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol ligger i byen. Dette giver Strasbourg en meget international smag.

Byen blev grundlagt af romerne og har senere hen været ejet af tyskerne og franskmændene. Siden 1919 (undtagen i krigsårene fra 1940-1945), har byen været en del af Den Franske Republik, men både arkitektonisk og kulturelt, bærer byen stadig præg af nærhed til Tyskland.

Der er en række af historiske seværdigheder i Strasbourg. Hele middelalderbyen med sine sluser og kanaler, smalle gader og træhuse er et UNESCO World Heritage site. Ellers er den mest berømte bygning, Notre-Dame-katedralen, som startede i 1015, men blev først vedtaget i 1429 Hvorefter den var verdens højeste bygning. Kirketårnet står 142 meter over jorden. Inde i tårnet er der et berømt astronomisk ur, der viser placeringen af stjerner flere hundrede år ude i fremtiden. Strasbourg har også mange museer, især inden for kunst og kultur.

Strasbourg er altså en by med dybe historiske rødder. Samtidig er der dog tale om en ung og dynamisk by med et sprudlende kulturliv, der ikke kun begrænser sig til museerne. Byen er således også kendt for sine mange kulturelle tilbud i form af teatre, operaer og koncerter.

Find biludlejning i Strasbourg online

Der er gode togforbindelser fra Strasbourg, men vil du ikke være afhængig af køreplaner, er der naturligvis også masser af muligheder for at leje en bil. Biludlejningsselskaber som Alamo, Avis og Europcar har kontorer i byen, men derudover er der også talrige mindre, lokale udlejere, som ofte også har billige priser på billeje.

Du kan nemt sammenligne priser fra de forskellige biludlejere i Strasbourg i søgemaskinen her på Billeje.info. Angiv blot hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få en oversigt over de aktuelt billigste priser. Dernæst er det en smal sag at finde et godt tilbud på den bil, som passer bedst til dine behov. Brug eventuelt søgemaskinens filterfunktion, hvis du har særlige ønsker til biltype eller udlejer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Strasbourg lufthavn

Lufthavnen i Strasbourg, Aérodrome de Neuhof, er ikke blandt de største i Frankrig, men alligevel finder du et stort udvalg af billig billeje i lufthavnen fra billejefirmaer som Avis rent a car, hertz billeje og Sixt biludlejning. Klik på nedenstående link for at læse mere om billeje i Strasbourg lufthavn.

Bestil billeje i Strasbourg lufthavn 

Oplev Alsace med billeje i Strasbourg

Det er især, hvis du har planer om at skulle udforske Strasbourgs omgivelser, at en lejebil for alvor kommer til sin ret. Med billeje har du nemlig et ideelt udgangspunkt for at udforske resten af Alsace. Du kan for eksempel leje en bil i Strasbourg for at følge Alsace-vinruten sydpå mod Colmar og Mulhouse.

Det er dog ikke blot kulturelle oplevelser, som du med biludlejning i Strasbourg får lettere adgang til. Du befinder dig således også i en region, som byder på skønne naturområder. Kører du for eksempel en times tid mod sydvest, vil du ende i hjertet af Ballons des Vosges naturparken. Den er en af de største regionale naturparker i Frankrig, hvor du i lejebil både kan nyde uberørt natur og små charmerende landsbyer.

Populære udflugtsmål med billeje

Lejer du en bil i Strasbourg, har du stribevis af spændende byer og udflugtsmål inden for din rækkevidde, både i Frankrig og nabolandene. Tjek din lejebetingelser først, hvis du planlægger at krydse grænsen til for eksempel Schweiz eller Tyskland.

  • Colmar
  • Mulhouse
  • Baden Baden (Tyskland)
  • Château du Haut-Kœnigsbourg
  • Le Mont Sainte-Odil

Nyttige links

Alsace-vinruten
Officiel turisthjemmeside for Alsace-regionen

Find den billigste lejebil i Strasbourg Find Billeje her --> Sammenlign priser her