Billeje i Mulhouse

Bestil din billeje Mulhouse i søgemaskinen her på billeje.info, hvis du vil spare mange penge. Når du bestiller din lejebil online, har du ikke blot størst chance for at finde den billigste pris, men får også sikkerhed for, at der rent faktisk er en ledig bil til dig i Mulhouse. Sidst, men ikke mindst, er biludlejning den bedste måde at få mest muligt ud af din tid i Mulhouse og resten af Alsace.

Centrum af Mulhouse. Foto: Jorge Franganillo, CC BY 2.0

Information om Mulhouse

Mulhouse ligger i Alsace i det østlige Frankrig, tæt på Tyskland. Byen, som hører til Haut-Rhin departementet, hvor den med sine omkring 250.000 indbyggere er den største by. Af disse bor cirka 100.000 af dem i byens centrum ned til Canal du Rhône au Rhin. En stor del af befolkningen taler tysk.

Den charmerende gamle bykerne med sine smalle gader, smukke bygninger og hyggelige torve er nok den mest populære attraktion. Mulhouse har dog også adskillige andre seværdigheder. Mulhouse har en Zoo- og botaniske have, Parc Zoologique et Botanique de Mulhouse, men er især kendt for sit bilmuseum, Cité de l’Automobile. Glem dog heller togmuseet, Musée Français du Chemin de Fer, eller kunstmuseet, der er beliggende i et af de smukkeste bygninger. Der er også et marked i Mulhouse, der regnes for det største af sin slags i det nordøstlige Frankring.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Bilernes by

Mulhouse er en typisk industriby hvor bilmærker som Peugeot bl.a. produceres.  I bilmuseet kan bilentusiaster nyde over 400 typer af køretøjer fra europæiske producenter som Bugatti, Rolls Royce, Ferrari og Panhard. I vores guide om bilmærker og deres lejebiler kan du læse meget mere om Peugeot fra Mulhouse.

Find den billigste biludlejning i Mulhouse

Har du brug for en lejebil i Mulhouse, har du talrige biludlejningsselskaber at vælge mellem. Det er trods det store udvalg ikke svært at finde den bedste pris på netop den lejebil, som passer til dine ønsker. I søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden, kan du således med blot én søgning hurtigt sammenligne priser fra både kendte, internationale udbydere som Avis, Europcar, Budget og Sixt, samt en stribe mindre, lokale udlejere.

Foretrækker du at benytte bestemte biludlejningsfirmaer? Så brug eventuelt søgemaskinens filterfunktion til at indsnævre prisoversigten yderligere. Samme funktion kan du bruge, hvis du kun er interesseret i en bestemt størrelse lejebil.

Mulhouse Lufthavn

De fleste som benytter sig af billeje i Mulhouse, bestiller den med afhentning i lufthavnen. Mulhouse Lufthavnen, der officielt hedder EuroAirport, ligger cirka 25 kilometer syd for byen. Mange af de samme biludlejere, som du finder inde i selve Mulhouse by, betjener også lufthavnen. Med en bi til rådighed allerede i lufthavnen slipper du helt for at bekymre dig om, hvilke muligheder der er for at komme videre til din endelige destination med offentlig transport.

Populære destinationer inden for rækkevidde

Nyttige links

Officiel turisthjemmeside for byen og regionen

Find den billigste lejebil i Mulhouse Find Billeje her --> Sammenlign priser her