Billeje i Schweiz

Oplev Schweiz og den smukke natur med en billig billeje

Det er billig at bestille billeje i Schweiz online. I billeje-søgemaskinen kan du sammenligne priser på din lejebil far alle biludlejnings-selskaber i Schweiz, både de kendte selskaber som Avis og Hertz, men også mindre lokale udlejningsfirmaer i byer og lufthavne. Når du sammenligner priser på biludlejning på Billeje.info er priserne på lejebilen altid inkl. ubegrænset kilometer og lovpligtige forsikringer.

Schweiz er verdenskendt for den smukke natur og er oplagt til bilferie. Uanset om du rejser til Schweiz på ferie for at nude naturen eller du skal på forretningsrejse, kan du spare mange penge på din billeje, ved at sammenligne priser. Du finder i søgemaskinen billeje i alle større byer og naturligvis i alle lufthavne.

Flyv til Schweiz på bilferie

Det er muligt at kører på bilferie til Schweiz ifra Danmark og har man god tid er det da også en fin måde at starte ferie på, men vil du sparre tid og penge så flyv til Schweiz og bestil en billeje i lufthavnen og din lejebil står klar ved ankomsten. Det er efterhånden blevet billigt at flyve til Schweiz fra Danmark, bla. da du i dag foruden SAS har lavpris flyselskaber som Easyjet og Cimber Sterling som flyver fra Københavns lufthavn. Du kan også vælge at flyve til en lufthavn i et af de lande der ligger omkring Schweiz, så er chanchen for at finde en billig flybillet endnu bedre.
Italien, Tyskland og Frankrig har alle grænser op til Schweiz og afhæning af hvor i landet du skal rejse til er det ofte billigere f.eks at leje en bil i en lufthavn som Milano, i Italien. Det er ikke noget problem at leje en bil i en lufthavn og aflevere den i en anden, du skal blot indtaste dine ønsker i billeje-søgemaskinen.

Lufthavne i Schweiz

I det “lille” alpeland finder du flere lufthavne, men det er specielt de to internationale lufthavne i Zürich og Genève folk rejser til fra Danmark. Både Zürich International Lufthavn og Genève Lufthavn, har direkte ruter fa Danmark og skal du ikke holde ferie i Schweiz kan du også benytte disse to lufthavne til transit. Af andre lufthavne i Schweiz kan nævnes Basel Lufthavn, Bern Lufthavn og Lugano Lufthavn.

Læs meget mere om Schweiz her på turistkontorets hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Schweiz Find Billeje her --> Sammenlign priser her