Billeje i Schweiz

Det er billig at bestille billeje i Schweiz online. I billeje-søgemaskinen kan du sammenligne priser på din lejebil far alle biludlejnings-selskaber i Schweiz, både de kendte selskaber som Avis og Hertz, men også mindre lokale udlejningsfirmaer i byer og lufthavne.

Schweiz er verdenskendt for den smukke natur og er oplagt til bilferie. Uanset om du rejser til Schweiz på ferie for at nyde naturen eller du skal på forretningsrejse, kan du spare mange penge på din billeje ved at sammenligne priserne først. Når du sammenligner priser på biludlejning på Billeje.info er priserne på lejebilen altid inkl. ubegrænset kilometer og lovpligtige forsikringer.

Bern
Floden Aare deler Bern. Foto: Wladyslaw Sojka, CC BY-SA 3.0

Flyv til Schweiz på bilferie

Det er muligt at kører på bilferie til Schweiz fra Danmark og har man god tid er det da også en fin måde at starte ferie på. Men vil du sparre tid og penge så flyv til Schweiz og bestil en billeje i lufthavnen, så din lejebil står klar ved ankomsten.

Det er efterhånden blevet billigt at flyve til Schweiz fra Danmark, bla. da du i dag foruden SAS har lavprisflyselskaber som Easyjet, der flyver fra Københavns lufthavn. Du kan også vælge at flyve til en lufthavn i et af de lande der ligger omkring Schweiz, så er chancen for at finde en billig flybillet endnu bedre.

Italien, Tyskland og Frankrig har alle grænser op til Schweiz og afhængig af, hvor i landet du skal rejse til, er det ofte billigere f.eks at leje en bil i en lufthavn som Milano i Italien. Det er ikke noget problem at leje en bil i en lufthavn og aflevere den i en anden, du skal blot indtaste dine ønsker i billeje-søgemaskinen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Lufthavne i Schweiz

I det “lille” alpeland finder du flere lufthavne, men det er specielt de to internationale lufthavne ved Zürich og Genève, som folk rejser til fra Danmark. Både Zürich International Lufthavn og Genève Lufthavn, har direkte ruter fa Danmark, og skal du ikke holde ferie i Schweiz kan du også benytte disse to lufthavne til transit. Af andre lufthavne i Schweiz kan nævnes Basel Lufthavn, Bern Lufthavn og Lugano Lufthavn.

Ønsker du at aflevere din lejebil i en anden lufthavn end der, hvor du ankom? det er ikke noget problem. Du indtaster blot i søgemaskinen, at du vil afhente og aflevere din lejebil i to forskellige lufthavne. Envejs-billeje er en god mulighed for at nå længere omkring i Schweiz med billeje.

Geografi og klima

Schweiz er på størrelse med Danmark og ligger midt i Europa omgivet af Frankrig, Tyskland, Liechtenstein, Østrig og Italien. Landets navn kommer af Schwyz, en af de tre oprindelige delstater, som i 1291 grundlagde Edsforbundet Schweiz.

Schweiz er det mest bjergrige land i Europa, da over halvdelen af dets areal ligger i Alperne. Her er der bjergtoppe på over 4500 meter, hvoraf flere er sneklædte året rundt. Det varierede landskab betyder, at klimaet varierer fra egn til egn. På en tur i en lejebil kan du således opleve varme nede i dalene og kort efter minusgrader oppe i bjergene.

Infrastruktur

Schweiz udbyggede tidligt sit jernbanenet, som suppleres af et rigt antal bjergbaner. De ofte svært fremkommelige alpepas, hvoraf nogle kun er åbne om sommeren, befærdes af postbusser.

Motorveje af høj kvalitet gennemkrydser landet og forbinder storbyerne. Der er ret høje vejafgifter på motorvejene, hvilket har udløst protester fra nabolandene, eftersom afgiften er den samme, uanset om man blot passerer landet eller færdes på de schweiziske veje året rundt.

Schweiz er også de mange og lange broer og tunnelers land. Simplontunnellen for toge, som blev indviet i 1906, er fortsat en af verdens længste trafiktunneler. St. Gotthardtunnel er en af verdens længste biltunneler, omkring 16 km lang.

Nyttige links

Læs meget mere om Schweiz her på turistkontorets hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Schweiz Find Billeje her --> Sammenlign priser her