Billeje i Genève Lufthavn

Geneve Lufthavn er også kendt som Genève Aéroport (GVA) eller Cointrin Airport. Det er en stor lufthavn, der ligger blot omkring 4 kilometer fra centrum af selve byen. Op mod 18 millioner passagerer benytter lufthavnen årligt. Den har alle de faciliteter, du vil forvente at finde i en moderne international lufthavn. Det inkluderer et bredt udvalg af biludlejningsfirmaer. Du har derfor gode muligheder for at at finde billig billeje i Genève Lufthavn.

Et kuriosum ved Geneve Lufthavn er, at den har en fransk sektor, der formelt set er at betragte som fransk territorie. De fleste internationale ruter benytter dog den schweiziske sektor i lufthavnen, som er den største. Søger du en lejebil i lufthavnen til en lav pris? Så brug søgemaskinen her på Billeje.info. Med den kan du hurtigt finde den billigste billeje i Geneve lufthavn. Du skal blot lave én søgning for se de bedste priser fra de forskellige biludlejningsfirmaer i lufthavnen.

Foto: Sdnegel, CC BY-SA 4.0

Indgangsporten til Geneve

Geneve er med sine 200.000 indbyggere den næststørste by i Schweiz. Det er samtidig landets største fransktalende by og et af verdens vigtigste centre for internationalt diplomati. Det har den været siden i 1863, hvor hovedsæde for Den Internationale Røde Kors Komité blev oprettet her. Selv om De Forenede Nationer (FN) nu har hovedkvarter i New York, har organisationen stadig en stor tilstedeværelse i Geneve i Palais des Nations sammen med mange søsterorganisationer, såsom Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og Den Internationale Arbejdsorganisation. Dertil kommer næsten 200 andre organisationer, som også har til huse i byen.

Geneve har i tidens løb været scene for mange vigtige aftaler. Byen har for eksempel lagt navn til Geneve-konventionen, som dikterer krigens love. Både politiske og ikke-politiske organisationer har ofte arrangementer i byen i form af store konferencer, messer og forsamlinger – disse er også blevet populære turistattraktioner, da det er en chance for at opleve, når der tages vigtige internationale beslutninger. Geneve er derfor en by med en meget kosmopolitisk atmosfære året rundt.

Særligt når de store begivenheder trækker mange besøgende til byen, hvilket altså sker ret tit, kan der være rift om den billigste billeje i Geneve Lufthavn. Så derfor er det altid en god ide at booke din lejebil i god tid.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Attraktioner nær Genève Lufthavn

De mange internationale organisationer, som har til huse i byen, sætter deres præg på gadebilledet, hvor du kan høre sprog fra alle verdenshjørner. Der er dog også meget andet at opleve i Genève. Byen byder på smarte cafeer, anerkendte museer, flot arkitektur, rig kulturhistorie, og så er byen et af de vestligste punkter i Schweiz. Beliggenheden betyder, at byen faktisk er næsten omgivet af Frankrig. Derfor er det oplagt at bestille biludlejning i Genève Lufthavn for at tage et smut over grænsen til Frankrig og tilbage, så man kan nå at få sin kaffe i Genève. Dette er der da også mange turister som benytter sig af, når de lejer en bil i lufthavnen.

Benytter du billeje i Geneve Lufthavnen, er du ikke begrænset til seværdighederne i selve Geneve. Der mange andre spændende udflugtsmål inden for din rækkevidde. Få kilometer vest for lufthavnen kan du for eksempel besøge European Organization for Nuclear Research, der er bedre kendt som CERN. Booker du tid i forvejen, kan du få en guidet tur og blive klogere på de interessante forsøg, der laves der.

Kører du derimod mod øst kommer du ind i nabokantonen Vaud, som byder på mange kendte attraktioner. Det inkluderer verdensarvsområdet Lavaux med udsigt over vinmarker, Genevesøen og de franske alper. På nordsiden af den langstrakte sø finder du også byerne Montreux (med Chillon-borgen fra det 12. århundrede) og Lausanne (med det olympiske museum) med smukke promenader langs vand, hvor der er masser af liv om sommeren. Lejer du en bil i Geneve Lufthavn om vinteren, er det nemt at køre videre fra mange bjergområder i de schweiziske, franske og italienske alper. Både sommer og vinter er Chamonix for eksempel et attraktivt mål for en dagsudflugt med billeje.

Transportmuligheder fra Genève lufthavn

Selvom Genève Lufthavn ligger få kilometer fra selve Genève by, og der er rig mulighed for togtransport, busser og ikke mindst taxaer, kan der alligevel være god grund til at benytte sig af billig billeje i Genève Lufthavn.

Det er nemlig ikke svært at køre bil i Schweiz. Vejene er gode, og landet byder på nogle af de smukkeste vejstrækninger i verden. Med en lejebil kan du som nævnt også nemt køre en tur over grænsen til Frankrig. Lufthavnen ligger lige op til den franske grænse. Ved at leje en bil i Genève Lufthavn har du friheden til at køre hvorhen du har lyst, uden at du skal tænke på bustider, ventetid og trængsel i den offentlige transport.

Leje en bil i den franske sektor?

Hvis du ankommer med et internationalt fly til Geneve Lufthavn og skal direkte videre til Frankrig, kan du med fordel leje din bil i den franske sektor. Her er samme udvalg af biludlejningsfirmaer.

Følg blot samme rute som de andre passagerer fra dit fly, hent din bagage, og når du er i ankomsthallen, skal du efter at være gået gennem tolden fortsætte en etage op til check-in-niveauet. Følg derefter skiltene med “Destination France” for at komme til den franske sektor (til højre i terminalen, i nærheden af Air France-billetsalget).

Du kan finde flere oplysninger om lufthavnens faciliteter på dens officielle hjemmeside.

Find billig billeje i Genève lufthavn online

Schweiz er ikke ligefrem kendt for at have et lavt prisniveau, faktisk tværtimod. Men alligevel kan du sagtens være heldig at finde stærke tilbud på billeje i Genève Lufthavner, hvis du tjekker priserne i god tid hjemmefra. Det kan du ved at benytte søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder her på Billeje.info.

Fordelen for dig ved at bruge søgemaskinen er, at du ikke selv behøver at have overblik over udvalget af biludlejningsfirmaer i lufthavnen. I stedet kan du med én søgning få en samlet oversigt med de billigste priser fra dem alle. Det inkluderer blandt andre Avis, Budget, Sixt og Hertz, som tilbyder et godt udvalg af køretøjer. Hvad enten du er alene afsted eller skal have en bil med god plads til passagerer, finder du nemt den helt rigtige lejebil her.

Benyt tiden fornuftigt – bestil billeje i Genève Lufthavn allerede nu!

Find den billigste lejebil i Geneve Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her