Kontakt & service på Billeje.info

Har du spørgsmål vedrørende din billeje, lejekontrakt, betaling, forsikringer etc. hos CarTrawler skal du altid rette henvendelse direkte til CarTrawlers kundeservice, der har åbent 24 timer i døgnet. Du kan kontakte kundeservice hos CarTrawler online ved at benytte nedenstående link eller på et af følgende telefonnr.:

>> 24 timers support på engelsk: +353 14 999 600

>> Begrænset support på dansk: +45 7876 8356

>> Se din bestilling hos CarTrawler: Nem adgang til ændring, annullering, voucher mv

Kontaktinformationer til udlejningsstedet fremgår af din bestilling/voucher fra CarTrawler. Vedrører din henvendelse en allerede foretaget reservation, så husk venligst altid at have dit reservationsnummer klar. Det fremgår af din bestilling.

CarTrawler er blandt verdens største formidlere af billeje, og det er deres søgemaskine du finder her på Billeje.info. Det betyder, at du ikke lejer en bil af Billeje.info. Billeje.info formidler udelukkende kontakt til CarTrawler og andre søgemaskiner som f.eks AutoEscape og HolidayAutos. Uanset hvor du bestiller en lejebil, er det altid en god ide at læse lejebetingelserne grundigt igennem inden du gennemfører en bestilling. Vær opmærksom på, at der er forskel på lejebetingelser hos de forskellige udlejningsselskaber.

CarTrawler Irland:
Dundrum Business Park, Unit 1-4 Classon House
Dundrum Rd
Dublin 14 R7V2
Irland

CarTrawler USA:
WeWork
205 E 42ND Street
New York, NY 10017
USA

Information om CarTrawler

Vi har desuden samlet en række gode råd om biludlejning med CarTrawler, bl.a. om billeje med eller uden fuld tank benzin, forsikringer m.v. som du kan læse ved at følge linket herunder. Husk du også finder svar på mange spørgsmål i søgemaskinen eller i vores FAQ om billeje.

Gode råd om biludlejning hos CarTrawler

Kontakt CarTrawler support

Kontakt til biludlejningsselskaber

Ønsker du at komme i kontakt eller at få mere information om de forskellige biludlejningsselskaber? Så finder du her en oversigt med alle biludlejningsselskaber. Her kan du finde kontaktoplysninger på de enkelte firmaers hovedkontorer. Har du bestilt en lejebil igennem CarTrawler her på Billeje.info, finder du kontaktinformation til biludlejningsselskabet på din voucher/bestilling.

Kontakt til Billeje.info

Vi modtager gerne ris og ros, der omhandler indholdet på hjemmesiden.  Vi gør dog opmærksom på, at vi ikke kan hjælpe med svar, hvis du har lejet en bil, men må i stedet henvise til biludlejningsselskaberne. Du finder dog svar på de mest almindelige spørgsmål i vores FAQ – ofte stillede spørgsmål om billeje.

Adresse:
Billeje.info ved Etraders ApS
Nørregade 51
7500 Holstebro

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!