Kontakt & service

Kontakt og support hos CarTrawler

Har du spørgsmål vedr. din billeje, lejekontrakt, betaling, forsikringer etc. hos CarTrawler skal du altid rette henvendelse direkte til CarTrawlers kundeservice, der har åbent 24 timer i døgnet. Du kan kontakte kundeservice hos CarTrawler online ved at benytte nedenstående link eller på et af følgende telefonnr. +353 238 883 009 eller +353 14 999 600. Kontakt informationer står også på din bestilling/voucher  fra CarTrawler. Bemærk at CarTrawler har hovedkontor i Irland, men også tilbyder kundeservice på dansk.

Kontakt Cartrawler support online

Vedrører din henvendelse en allerede foretaget reservation, så husk venligst altid at have dit reservationsnummer klar som fremgår af din bestilling.

CarTrawler, som er blandt verdens største formidlere af billeje og det er deres søgemaskine du finer her på Billeje.info. Det betyder at du ikke lejer en bil af Billeje.info. Billeje.info  formidler udelukkende kontakt til CarTrawler og andre søgemaskiner som f.eks AutoEscape og HolidayAutos. Uanset hvor du bestiller en lejebil, er det altid en god ide at læse lejebetingelser  igennem inden du gennemfører en bestilling. Vær opmærksom på at der er forskel på lejebetingelser hos de forskellige udlejningsselskaber.

Se din bestilling hos CarTrawler

Har du allerede bestilt en lejebil kan du finde din bestilling på nedenstående link

Se din bestilling hos CarTrawler

Video med information om CarTrawler

I denne video kan du på 2 minutter få information om firmaet CarTrawler, samt information om kundeservice. Vi har desuden samlet en række gode råd om biludlejning med CarTrawler, bla. om billeje med eller uden fuld tank benzin, forsikringer m.v. Husk du også finder svar på mange spørgsmål i søgemaskinen eller i vores FAQ om billeje.

Gode råd om biludlejning hos CarTrawler

Kontakt til andre billeje-søgemaskiner

Billeje foretaget via Billeje.info bliver altid varetaget af de angivne partnere og biludlejningsselskaber, og disse er altid ansvarlige for udlejningen. Du skal derfor altid henvende dig direkte til det enkelte selskab hvis du har spørgsmål omkring selve billejen, din lejekontrakt, betaling, forsikringer o.s.v. Foruden CarTrawler samarbejder Billeje.info bl.a. med Holiday Autos, AutoEscape og FDM Travel.

Kontakt til biludlejningsselskaber

Ønsker du at komme i kontakt eller at få mere information om de forskellige biludlejningsselskaber finder du en oversigt med alle biludlejningsselskaber. Her finder du kontakt information til firmaernes hovedkontor. Har du bestilt en lejebil igennem CarTrawler eller en af de andre billeje-søgemaskiner her på Billeje.info finder du kontakt information til biludlejningsselskaber på din voucher/bestilling.

Kontakt til Billeje.info

Vi modtager gerne ris og ros, der omhandler indhold på hjemmesiden.  Vi gør opmærksom på at vi ikke kan hjælpe med svar hvis du har lejet en bil men henviser til biludlejningsselskaberne. Du finder dog svar på de mest generelle spørgsmål på vores faq-ofte-stillede-sporgsmal-om-billeje – ofte stillet spørgsmål om billeje

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!