Billeje i Davos-Klosters

Davos-Klosters er efter manges mening et af de allerbedste skisportssteder i Alperne. Davos ligger i området Graubünden i Schweiz og det er nemmest at nå i bil. De fleste der skal på skiferie til Davos flyver til Zürich og lejer bil i Zürich lufthavn. Hos Billeje.info kan du dog også finde billige lejebiler i Davos og Klosters.

Davos deler sin popularitet som fremragende skisportssted med sin mindre og (en smule) lavere beliggende tvillingeby, Klosters. Davos byder på ypperligt skiløb for alle grader af øvede og er Europas største vintersportssted. Med sine 1550 m er de også dets højest beliggende by med ypperlig vintersport selv i varme vintre. De lange, naturskønne løjper gennem dalene gør stedet næsten lige så populært som Engadin, når det gælder langrend.

Davos deler et udbredt netværk af skilifter og skråninger med nabobyen Klosters, hvis noget kønnere alpelandsby er det bedste sted at indkvartere sig (det svenske og det britiske kongehus vender troligt tilbage hertil). Klosters, der næsten virker intim sammenlignet med Davos, holder stadig liv i sit tilnavn “Holywood on the Rocks” på grund af de internationale filmfolk, den tiltrækker. VIP eller ej, alle kommer her for at nyde livet ved det eksemplariske skisportscenter Parsenn-Weissfluh, som mange eksperter regner for det bedste i Europa. Dets berømte nedkørsel fra Weissfluhgipfel (2850 m) til Küblis (825 m) er en drøm for enhver erfaren skiløber, en pragtfuld, 14 km lang piste over vidstrakte, åbne snemarker.

Man har ikke brug for kongelige forbindelser for at blive behandlet fyrstelig på det stemningsfulde Chesa Grischuna. Det har til huse i en smuk træbygning lige midt i byen og er Klosters’ populæreste hotel med områdets fineste restaurant.

Information

Davos ligger ca. 160 kilometer sydøst for Zürich. Fra kloster til Davos er der ca. 15 minutter i bil. Den bedste rejsetid er fra januar til marts for skiløb og i juli for alpine blomster. August og september er tiden for vandreture i Alperne.

Billeje i Davos-Klosters

Det er nemt at finde billig billeje i Davos-Klosters i søgemaskinen der sammenligner priser på ledige lejebiler i alle byer og lufthavne i Schweiz. Indtast i søgemaskinen hvornår og i hvilken by du vil bestille billeje i Schweiz og få et overblik med biler fra mere end 500 biludlejningsselskaber. Du kan også læse mere om billeje i Schweiz i vores guide om billig billeje.

Billig billeje i Schweiz

Find den billigste lejebil i Davos-Klosters Find Billeje her --> Sammenlign priser her