Billeje i Zürich Lufthavn

Zürich Lufthavn (ZRH) er også kendt som Flughafen Kloten; eller Kloten Lufthavn på dansk. Lufthavnen er rangeret på den kendte fly- og lufthavn-rangeringshjemmeside Skytrax, hvor det har modtaget 4-stjerner, hvor kun 8 lufthavne har modtaget denne flotte ranking – ét af dem værende Københavns Lufthavn.

Lufthavnen i Zürich i Schweiz, er beliggende i den nordlige del af landet. Der er under 12 kilometer fra Zürich Lufthavn til centrum af byen Zürich, og der er endda under 40 kilometer til den nærmeste tysk-schweiziske landegrænse. Det vil sige, at du med billig billeje fra Zürich Lufthavn har mulighed for at se både Zürich, nærliggende byer i Schweiz og samtidig tage til Tyskland på én og samme ferie.

Generelt er Zürich Lufthavn en meget travl lufthavn, der årligt ekspederer ca. 23 millioner passagerer. Uanset hvor mange der kommer igennem lufthavnen, så er infrastrukturen rigtig god, og dermed oplever man ikke de såkaldte ”lufthavns-frustrationer”. Desuden er der også rig mulighed for at bestille billig billeje fra lufthavnen i Zürich.

Seværdigheder og attraktioner i Zürich
Med næsten 400.000 indbyggere i den indre del af byen, er Zürich den største by i Schweiz. Selvom det er et mindre indbyggertal, end der er i indre København, så byder byen på masser af charme og rigtig mange attraktioner. Tager man forstæderne med, så kommer man op på 2 millioner indbyggere.

Blandt attraktionerne, som skal ses, når man er i Zürich, kan man blandt andet se et af verdens kulturarv i Zürich, som er blevet fredet af UNESCO.

Udover at have mange kultursteder, historiske bygninger og ikke mindst fantastiske museer, så byder Zürich også på en meget flot botanisk have, kinesisk have og ikke mindst en zoologisk have. Alle sammen er et besøg værd og giver et mere friskt indblik i Zürich.

Ønsker man at besøge Zürichs natteliv, cafeliv og byliv, så er der også rig mulighed for det, da den schweiziske charme oser ud over byen. Derudover er der mange nærliggende seværdigheder og attraktioner i Zürich, som man hurtigt kan tage ud til, hvis man blandt andet benytter sig af billeje i Zürich, f.eks. allerede fra Zürich Lufthavn.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag
Transportmuligheder fra Zürich Lufthavn
Schweiz er generelt et land, hvor der er rigtig mange, der vælger at tage offentlig transport. Det er derfor en rigtig stor offentlig transportnation. Du vil derfor opleve rigtig mange, som tager toget og bussen i Zürich. Dette betyder dog ikke, at vejene i Zürich ikke tillægges en stor betydning, for infrastrukturen i Zürich er også meget god – derfor er der rig mulighed for at benytte sig af billeje.

Ønsker du ikke at vente på bussen eller på toget sammen med rigtig mange mennesker, kan du bestille billig billeje i Zürich Lufthavn og få nøglerne til bilen, når du lander. På denne måde undgår du at løbe til og fra busser og toge. Det giver også en hel anden slags frihed, da man derved også kan tage hen og besøge andre områder omkring Zürich og selvfølgelig også besøge Tyskland, som ligger lige ved siden af.

Billeje i Zürich Lufthavn er et meget godt alternativ til den offentlige transport i Zürich og kan anbefales. Det er muligt at få klaret alt vedrørende billeje i Zürich nu, da du ved hjælp af billeje.info kan bestille billig billeje i Zürich Lufthavn.

Billig billeje i Zürich lufthavn
Ønsker du at køre rundt i en lejebil, besøge forstæderne, områderne omkring Zürich, samtidig med at du ser det skønne landskab som Schweiz byder på, så kan du bestille billig billeje i Zürich lufthavn her på siden. Afstanden til Tyskland fra Zürich Lufthavn er også meget overkommenlig, da du kun skal køre under 40 kilometer for at komme til den tysk-schweiziske grænse.

Planlæg ferien til Zürich allerede nu, og start med at bestille billeje i Zürich Lufthavn, så der er én ting mindre at tænke over, når ferietiden nærmer sig.

Besøg lufthavnens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Zürich Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her